Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kup Radivoja Koraca

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NebojsaNS View Post
    Pazite, ovo nama pravi mnogo vece probleme, mi imamo Ulm u sredu. Ovako hladni igraci mogu samo da se povrede, mentalno stanje je tragicno.Cini mi se da je Djilas rekao da se odlaze jer ne moze da se isprazni tribina danas. Moguce da ce biti pred praznim tribinama.

Ovo je dobro i da svi malo porazmisle. O svemu.
    Sone, ali koga boli kurac sad ko ce da pobedi? Pobeda nece imati nikakvog znacaja...

E moj Zucko...

Comment

• Pred praznim tribinama sutra...A mi u sredu protiv Ulm-a igramo.
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ne znam,teren je ok po meni.Ipak,bolje je ovako,sto kaze Nebojsa da se malo svi smire.Pre svega da se igraci saberu i odmore.
        Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
          Vujosevic hteo da nabode nekog naseg navijaca, zato ispalo ovo drugo sranje

EDIT: Sad mi drugar bacio sms iz hale, samo prenosim.
          A ja sam dobio sms da je neko prvo udario Duleta.

Comment

• Jesam u najavi meca sa Radnickim ispisao kako je kup bitan iz nekih debilnih faktora i debelo sam slagao, ovo je go kurac od takmicenja, nista zivo ne donosi, a samo odmaze. Jos kad imas dve ovakve navijacke grupe na neutralnom terenu gde policija obicno nije dorasla zadatku, moze samo do sranja da dodje.
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by Layzick View Post
              Konacno smo dosli do tog dana da ne mozemo da odrzimo mec kosarke.
              Da ,kratko i jasno si rekao
              Nastavljamo i mi sutra gde smo stali
              Last edited by Bokirivaldo; 10-02-13, 22:22.
              GIFSoup

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                Sone, ali koga boli kurac sad ko ce da pobedi? Pobeda nece imati nikakvog znacaja...

E moj Zucko...
                Realno, ovo je gadna mrlja koja se ne moze obrisati, jedino ukidanjem citavog takmicenja, i ovako je Dule rekao da je takmicenje nikakvo, a sada je dostiglo vrhunac, dno dna...
                sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                -Jürgen Klopp

Comment

• Znači nije problem parket, već navijači, nisu mogli da isprazne tribine...
                  O sačuvaj bože...
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

A ja sam dobio sms da je neko prvo udario Duleta.
                    Moguce, samo kazem sta mi je poslao. U svakom slucaju smehotresna olimpijada.
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                      Vujosevic hteo da nabode nekog naseg navijaca, zato ispalo ovo drugo sranje

EDIT: Sad mi drugar bacio sms iz hale, samo prenosim.
                      I ti mu poverovao ? Grobari ce reci jedno , Delije drugo , o Covicu nista lepo tj rekao bih svasta ali presutacu , sramota da neko moze da podrzava takvu osobu
                      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

E moj Zucko...
                        Kao sto rekoh, mnogo je veliki problem ako na ovakvom terenu koji ocigledno nije u dobrom stanju, izadju poluzagrejani igraci. U situaciji kada ce sve biti na krv i noz. Bolje sutra, da se svi smire. Ja sam prvi rekao da me totalno boli dupe ko ce pobediti. A novi mec vec za vikend. Kod nas. Pa jebem ti zivot.
                        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Bolje da su rekli da je parket.Ovako sada svi vidi koliko su "sposobni" organizatori
                          Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

• Ма фудбал је господски спорт, кошарка треба да се игра на теренчићу испред моје школе, да гледају само домар и школски пандур, на кошарци је велика концентрација шупљоглавих фаца, а када им се још придодају ови са оклопима....испред школице, Томашевић сутра доноси наредбу.

Comment

• Mislim da vi Zvezdasi mozete biti zadovoljniji ovim prekidom, bez obzira na tu utakmicu sa Ulmom. U drugom poluvremenu vam je Rakocevic bio potpuno odsecen i izmoren a on vam je pola tima. Sutra ce naravno covek biti potpuno spreman i odmoran.

Ovim prekidom su Partizanu, koji je veceras bio u sjajnom ritmu, umanjene sanse, bar po mom misljenju.

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                                Kao sto rekoh, mnogo je veliki problem ako na ovakvom terenu koji ocigledno nije u dobrom stanju, izadju poluzagrejani igraci. U situaciji kada ce sve biti na krv i noz. Bolje sutra, da se svi smire. Ja sam prvi rekao da me totalno boli dupe ko ce pobediti. A novi mec vec za vikend. Kod nas. Pa jebem ti zivot.
                                Ma sta ima da se igra? Treba da ukinu kup.

Comment

Working...