Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kup Radivoja Koraca

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bez obzira na sastav, sramota da izgubimo od ovog FMP-a

Comment

• Ocigledno je da ne mozemo da pobedimo, ali sam prezadovoljan igrom Aranitovica

Comment

• Aranitovic odlican.

Cvorovic nas puni s trojkama. 4/4
        Dayman (a-a-ah...)
        Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
        Champion of the sun (a-a-ah...)
        You're a master of karate and friendship
        For everyone

Comment

• Kakav je pajser Musli
          Dayman (a-a-ah...)
          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
          Champion of the sun (a-a-ah...)
          You're a master of karate and friendship
          For everyone

Comment

• Steta sto moram da palim.
            Bravo za Aranitovica!

Comment

• Produzetak.
              Originally posted by Casiraghi
              Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
              Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
              Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Mogli su Bogdan i Lovernj odigrati bar 10 minuta, potpuno nerazumljiv potez Vujosevica, ali ajde ko zna zasto je to dobro.

Comment

• Filip Covic ale
                  Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• E sada samo da se odluče koji ih je FMP pobjedio, ili je ovo možda bila Zvezda 2?
                    E moj Dule ovakvo podizanje bijele zastave je bruka!!!

Svima je jasno da je meč predat da u finalu ne dožive totalni debakl, ali ovakvo podvijanje repa je još gore. Ima o tome par romana, valjda će čika DV pročitati i nešto o tome.

Comment

• Originally posted by trigger View Post
                      Mogli su Bogdan i Lovernj odigrati bar 10 minuta, potpuno nerazumljiv potez Vujosevica, ali ajde ko zna zasto je to dobro.
                      Ma bolje sto nisu igrali, ispali bi kad tad. Neka se odmore momci pa ce se uskoro Partizan kompletirati kada dodje Pavlovic i vrati se Bertans.

Comment

• Originally posted by 80Vlado View Post
                        E sada samo da se odluče koji ih je FMP pobjedio, ili je ovo možda bila Zvezda 2?
                        E moj Dule ovakvo podizanje bijele zastave je bruka!!!

Svima je jasno da je meč predat da u finalu ne dožive totalni debakl, ali ovakvo podvijanje repa je još gore. Ima o tome par romana, valjda će čika DV pročitati i nešto o tome.
                        Ne brini se ti, vragolan je Dule, zna on sta radi

Comment

• Originally posted by PRINCE View Post
                          Ma bolje sto nisu igrali, ispali bi kad tad. Neka se odmore momci pa ce se uskoro Partizan kompletirati kada dodje Pavlovic i vrati se Bertans.
                          Izgleda da od Pavlovica nema nista, sam Dule je rekao ako danas dodje bice igrac Partizana, a njega nema koliko smo svi primetili nesto su se ucutali vise ga niko ni ne spominje.

Comment

• Na Blicu danas pisali da potpisuje u nedelju.

Comment

• Originally posted by PRINCE View Post
                              Rec je o dvema institucijama, svako u svojoj sferi .

Daj Jugovicu, nemoj mi sa tom patetikom. Cuj, umanjen uspeh osvajaca kupa zbog konstatacije da ce zvezda ga osvojiti jer u Partizanu ima vise povredjenih nego zdravih igraca. Ne ocekujes valjda da ce neko napisati da ce biti neizvesna borba za kup . . Pa ti si prvi otpisao Partizan konstatacijom da treba biti veliki i u pobedi i u porazu povodom komentara da su glavni igraci Partizana povredjeni. Ti si time vec uracunao Partizanov poraz. Jedino ako ti smeta sto niko ne daje sanse Megi ili Radnickom da osvoje trofej, mada i to je najobicnija patetika.

Dovoljno nepostovanje, ako nista drugo, posetilaca ovog Foruma koji su pripadnici jednog drugog tabora...

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                                Da bismo bili veliki u porazu, moramo prvo da osetimo velike poraze.

U junu ce opet biti da smo gepekovali sudije.

Mislim da klip dovoljno govori. Ne pricaj o necemu ako nisi bio svedok toga. Zna se da Zvezda nije smela da pobedi. Secam se utakmice gde vodimo, Bjelica trci kontru i onaj necovek na vasoj klupi ulece na teren i prekida kontru, psuje sve redom, naravno posle ste vi dobili jer sudije nisu smele nista da sude. Jednom kad ostanete bez titule i evrolige pozdravite se, ode ceo sistem u vodu. A i legendrana je izreka trenera MZT-a od pre neki dan, ko zna, zna o cemu pricam

To je taj klip
                                Last edited by Cassius Clay; 07-02-14, 21:49.

Comment

Working...
                                X