Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kup Radivoja Koraca

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Au jbt al je los ovaj Borac
    Home Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..‪#‎HeatLifer DWade‬

Comment

• Originally posted by Duka View Post
      DV: Pobednik se zna – Zvezda

Covjek-komedija!
      Pa sta te to druze cudi kada su oni KK ALIBI. Samo sto sada nije situacija kao pre, pa ako ce da mu bude lakse neka prica sta pozeli, neka igra sa kim hoce, neka radi sta hoce, to samo pokazuje nemoc. Mi gledamo nas i gazimo sve sto mozemo i cao. Polako postaje nebitan faktor i njegove reci ne znace nista, nama Zvezdasima. Te igre i igrice su uspevale u neka prosla vremena.

Comment

• Daleko je leto,toliko

Comment

• Originally posted by KERSDRS View Post
          Pa sta te to druze cudi kada su oni KK ALIBI. Samo sto sada nije situacija kao pre, pa ako ce da mu bude lakse neka prica sta pozeli, neka igra sa kim hoce, neka radi sta hoce, to samo pokazuje nemoc. Mi gledamo nas i gazimo sve sto mozemo i cao. Polako postaje nebitan faktor i njegove reci ne znace nista, nama Zvezdasima. Te igre i igrice su uspevale u neka prosla vremena.
          sta 12 godina uradi od coveka (pardon 15, zaboravio sam da ste zadnju titulu sampiona osvojila 1998)
          Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
          Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”

Comment

• Recite prvo vi meni ko prenosi ovaj turnir ?

Da se nadovežem na ovo međunavijačko prepucavanje, realno glupost, ali me jako nerviraju sada ovi izgovori "povređeno pola ekipa", kao to će da umanji nečiju pobedu, a pri tom se isti ti navijači tog kluba veličali svoju u situacijama kada je nama klub bio gotovo pa ugašen, igrali omladinci, tada je bilo ekstra sve, sve 5, pkk šampion, institucija, sada kada je njihova dogorela, jbg lako je vama (mada niko ne garantuje da smo baš mi ti koji ćemo da uzmemo ovo, ali govorim u smislu da smo favoriti no1) kada smo mi "povređeni". Licemerno malo, budite veliki i u porazima kao što ste veliki kada pobeđujete, to je odlika pravog šampiona, a ne čim je nesreća zakucala na vaša vrata, odmah da se umanji vrednost pobede rivala. Bilo mi je drago i doviđenja.

P.S. Očekujem odgovor na pitanje na početku posta

Comment

• sve utakmice na areni a finale na rts
              Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
              Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                Recite prvo vi meni ko prenosi ovaj turnir ?

Da se nadovežem na ovo međunavijačko prepucavanje, realno glupost, ali me jako nerviraju sada ovi izgovori "povređeno pola ekipa", kao to će da umanji nečiju pobedu, a pri tom se isti ti navijači tog kluba veličali svoju u situacijama kada je nama klub bio gotovo pa ugašen, igrali omladinci, tada je bilo ekstra sve, sve 5, pkk šampion, institucija, sada kada je njihova dogorela, jbg lako je vama (mada niko ne garantuje da smo baš mi ti koji ćemo da uzmemo ovo, ali govorim u smislu da smo favoriti no1) kada smo mi "povređeni". Licemerno malo, budite veliki i u porazima kao što ste veliki kada pobeđujete, to je odlika pravog šampiona, a ne čim je nesreća zakucala na vaša vrata, odmah da se umanji vrednost pobede rivala. Bilo mi je drago i doviđenja.

P.S. Očekujem odgovor na pitanje na početku posta
                Nasa i dalje gori, a za par meseci cemo da vidimo da li ce i dalje goreti

Inace, Radnicki se muci sa OKK

Comment

• Originally posted by cleoo View Post
                  sta 12 godina uradi od coveka (pardon 15, zaboravio sam da ste zadnju titulu sampiona osvojila 1998)
                  Uopste ne nasedam na te fore. Neka bude Partizan 100 godina prvi, nije problem naravno, ali kako rece BRAJKULA "budite veliki i u porazima kao što ste veliki kada pobeđujete, to je odlika pravog šampiona" toliko.
                  Ne vidim cemu potreba da se umanji nesto ako Crvena Zvezda TELEKOM osvoji. Ljigavo je to, derbi je uvek derbi i da nemate sanse treba da bude krvi na terenu, Zvezda jeste favorit ali... A ne ovako da unapred govori da je trofej nas.
                  Radnicki se raspada

Comment

• Originally posted by Duka View Post
                    Ne ne...ok da je Zvezda favorit,ali ovim se degradiraju ostali timovi,obesmisljava ih...ne postoje..
                    Drugi timovi skoro ne postoje, svi su po kvalitetu slabiji u odnosu na proslu sezonu sa izuzetkom Mege, a njene domete vidimo u ABA ligi gde su oni u donjoj polovini tabele dok su veciti sam vrh.Pridodamo uz to da je Zvezda sada (malo) jaca u odnosu na onu proslosezonsku i sve je jasnko ko dan.

Videces ionako kako ce na prolece i da Partizan i da Zvezda otresu sve timove iz KLS, jednu Vojvodinu Partizan dva puta prosle godine dobio kao gost, a uvek kada su gostovali tamo su tesko dolazili do pobede.Jedna od posledica za koju je bilo vremena kada ce se osetiti i kada ce liga poceti da slabi.
                    Last edited by Ricma; 06-02-14, 20:54.

Comment

• Muta je najveci car ikada.
                      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Da bismo bili veliki u porazu, moramo prvo da osetimo velike poraze.

U junu ce opet biti da smo gepekovali sudije.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                          Da bismo bili veliki u porazu, moramo prvo da osetimo velike poraze.

U junu ce opet biti da smo gepekovali sudije.
                          Mali ste vi i u malim porazima, evo npr. u ovom protiv Cibone, poraz bitan koliko i činjenica da ja prvo što uradim kada se ujutru probudim odem u kupatilo da se olakšam, ali to nije smetalo dotičnom da se dotakne drugog kluba iz Beograda u njegovim izjavama, tačnije on kad god izgubi Zvezda mu nešto kriva ili ima veze sa Zvezdom. Stvarno mali u malim porazima.

Comment

Mali ste vi i u malim porazima, evo npr. u ovom protiv Cibone, poraz bitan koliko i činjenica da ja prvo što uradim kada se ujutru probudim odem u kupatilo da se olakšam, ali to nije smetalo dotičnom da se dotakne drugog kluba iz Beograda u njegovim izjavama, tačnije on kad god izgubi Zvezda mu nešto kriva ili ima veze sa Zvezdom. Stvarno mali u malim porazima.
                            Vama je za sve kriv Tole, mora i nama neko da bude kriv valjda.
                            sigpic

Comment

• Razlika je u tome što vi imate 13 uzastopnih u basketu i opet vam neko smeta ? Smetao bi vama i Bog svevišnji da ste u našoj situaciji, pa ti vidi, i opet u svemu niko Toleta nije uzimao u usta kada se izgubi na pravedan način kao što je to bilo vama u meču sa Cibonom u basketu, već eto kada se ne vide penali itd. No ne hvatam se ja za to da je nešto namešteno, jer samo ovan ćoravi ne vidi šta se događa u našem fudbalu, ali basket je koliko toliko na zdravim nogama i opet...kapiram da smo favoriti, ali ono sve već prelazi granice simpatičnosti, svaki vaš poraz se povezuje sa nama, a imate 13 uzastopnih titula i opet vam nešto smeta, neko baš vas sabotira, ne ceni itd.

Comment

Razlika je u tome što vi imate 13 uzastopnih u basketu i opet vam neko smeta ? Smetao bi vama i Bog svevišnji da ste u našoj situaciji, pa ti vidi, i opet u svemu niko Toleta nije uzimao u usta kada se izgubi na pravedan način kao što je to bilo vama u meču sa Cibonom u basketu, već eto kada se ne vide penali itd. No ne hvatam se ja za to da je nešto namešteno, jer samo ovan ćoravi ne vidi šta se događa u našem fudbalu, ali basket je koliko toliko na zdravim nogama i opet...kapiram da smo favoriti, ali ono sve već prelazi granice simpatičnosti, svaki vaš poraz se povezuje sa nama, a imate 13 uzastopnih titula i opet vam nešto smeta, neko baš vas sabotira, ne ceni itd.
                                Nemamo jos ali drago mi je da vidim jednog realnog navijaca komsija koji je konacno shvatio dobro poznati scenario.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X