Miljane VR, pa i mi smo nešto valjda radili ovde, dok si bio u kazni, proveri, pre postavljanja ;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Pa video sam ja i od ovoga sto sam ja stavio cini mi se da niste nista stavljaliLast edited by MiljanVR; 21-06-11, 00:51.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostMiljane VR, pa i mi smo nešto valjda radili ovde, dok si bio u kazni, proveri, pre postavljanja ;)
Zamalo "narukvicu" da dobije.
MiljanVR: stvarno nisi "uvidjajan" za nas "starije" ljude koji pratimo Novaka, pa nam u ove sitne sate "podsecas".
Sutra je Novakovo prvo kolo!
Pozz
Comment
-
Originally posted by Panchev9 View PostNe diraj PR-a.
Zamalo "narukvicu" da dobije.
MiljanVR: stvarno nisi "uvidjajan" za nas "starije" ljude koji pratimo Novaka, pa nam u ove sitne sate "podsecas".
Sutra je Novakovo prvo kolo!
PozzLast edited by MiljanVR; 21-06-11, 01:01.
Comment
-
Kada preskočim nešto iz nicka, makar to bio i JEDAN broj, bune se i opominju, kada ne preskočim i posebno obratam pažnju da tačno napišem kako stoji.... bune se!
Teško narodu ugoditi!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Comment
-
-
da,ti..
P.S.Zna li se u kojoj opremi Novak igra W?
Comment
-
http://youtu.be/FL1_kyzK_XM Ja tek sada gledam ovo,kakvi su to ludaci! Jel ovo Raonic snima?Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Originally posted by majabl View PostNe vjerujem, neki Vojvodjanin snima, zar ne cujes kako prica...
Pretpostavljam da je Andrein trener, mislim da je on iz NS... ;)Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Originally posted by Dacha View Postda,ti..
P.S.Zna li se u kojoj opremi Novak igra W?
Comment
-
Zato sto si stavio 5 uzastopnih postova(mislim da je to novi rekord)
Comment
Comment