Originally posted by cacanin
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Maxx-a,Originally posted by Maxx-a View Post@NI pitala bih te na sta si mislio kada si rekao da se u poslednja tri meseca nesto promenilo glede Novaka i medijskog kao i organizatorskog odnosa prema njemu? Pa videli smo W dodelu pehara, mec sa Cilicem, ovo sada u 24h u dnevnom terminu igra 3meca to su pozitivne promene? Koliko je puta sam Novak napomenuo da najbolje igra u vecernjim?
Inace mislim da je za promenu tog kursa poprilicno kasno i on ima vec 27 godina i 7 majora da update-ujemo Goku-a.Nakon odlaska sadasnjih mediskih zvezda promovisce se nostalgija, prazan prostor ce popuniti Dimitrovi, Kyrgiosi primera radi...
1.
Toronto je ppodredjen Raonicu i zato je igrao popodnevne termine.
2.
Ponasanje publike ce kasniti najmanje 12 mjeseci iza starta medijske kampanje.
3.
Ajmo da pricamo o ovome kroz dva mjeseca ako osvoji Sinsinati i USO.
Comment
-
Uglavnom svi mislimo da je Nole tankirao sinoc mec, mislimo da je to dobro i da se pripremi za Sinsi a narocito USO.
Samo, nisam euforicna, polako, pred AO smo svi bili ubedjeni da osvaja, pa znamo kako je bilo.
W-don nismo ocekivali, iskreno, osim Zileta koji je to javno napisao
i obistinilo se.
Zato sad, polako, korak po korak, prvo da vidimo formu na Sinsiju pa nadalje, idemo Noleeeeeeee
sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
B92: Nadala obradovao Novakov poraz http://www.b92.net/sport/tenis/vesti...&nav_id=886687
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Bezveze, moz misliti sta je izjavio
Po to je normalno, sigurno nije suze ronio sto je Nole ispao
, kao sto se ni Nole ni Role, da ne nabrajam ostale ne raduju kad ovi pobedjuju, sta je tu tako strasno, stvarno ne vidim
Last edited by Pertla; 10-08-14, 21:16.sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Da utreniraju dubl
Mozda je olja na odmoru
godisnji odmori su, vreme za moreeeeeee
sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
Comment

Comment