Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP - Rafael Nadal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Na ovo sam naisla na tw, nznm koliko je pouzdano, posto sam pre neki dan procitala i da to hoce biti Fed

Sebastián Fest ‏
    Federer says "no" to @RafaelNadal's offer to play at @realmadrid stadium. "He declined", told his manager to @dpadeportes
    sad se prica da bi to mogao biti Ferrer.

Comment

• Nece Fed da igra, evo je i ovde vest:

http://www.marca.com/2012/03/02/teni...5&t=1330722391

skroz pametna odluka, stvarno mu ta egzibicija ne treba u to vreme...
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Nadal je premasio 10 milki fanova na facebook-u

419016_10150630323266026_64822581025_9358118_119.jpg
        Vamooooooss ya somos 10.000.000. Gracias a todos por vuestro apoyo esto me da fuerza para continuar ;)

Vamooooooss 10,000,000!! Thanks for your support it gives me strength to continue

Zaboravio sam isto da kazem da je prosle sedmice Nadal dobio kljuceve od kuce u Dominikanskoj Republici,koja mu se pravila od 2009.

529917291.jpg Casa_Rafa_Nadal.jpg Slide88.jpg
        Last edited by DinoFC; 10-03-12, 13:41.

Comment

• Zdušno ga bodrio, nema šta.

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Vlažnost vazduha u Majamiju

Last edited by altlosta; 27-03-12, 14:07.

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Last edited by DinoFC; 30-03-12, 16:21.

Comment

• E ova vec nije losa, malo kvari utisak dziberski dolazak Ronalda kao i on sam ali ae da ne zakeram previse. A i realna je kao sto je Noletu hitno potreban prasak iz Srbije , necu vise
                  Last edited by altlosta; 30-03-12, 15:14.

Comment

• Jao sjajna reklama sa Kristijanom, bas mi se svidja
                    One and only - Rafael Nadal

Dream it, and then make it happen!

Verdasco: "If you did not leave friendship aside on court, Rafa would have no friends, since he's crushing everybody!"

Ferrer: "Rafa is a great tennis player and as a person even better"

Comment

• Uz ovu reklamu ovdje ima i Nadalov interviju sa Ronaldom
                      http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...ke-advert.html

Comment

• Inace ne volim bas nesto Ronalda, ali evo, ovde mi je cak i simpatican, verovatno jer je Rafa tu

Verdasco: "If you did not leave friendship aside on court, Rafa would have no friends, since he's crushing everybody!"

Comment

• Iako je sjajan, simpatican, izuzetno fizicki jak, stidljiv momak i veliki sampion, meni mnogo, mnogo drazi od Federera, ipak mislim da zbog svog stila igre placa danak sada. Trcanje, trcanje i trcanje.... Ima problem sa kolenima i vrlo je moguce da njegova karijera nece trajati jos dugo. Odnosno, mislim da Rafa nece moci da igra vrhunski tenis kad bude imao 30 te ce se zbog toga povuci dosta ranije. To je lose za tenis, lose za fanove i jako lose za, po meni, jedno veliko i divno rivalstvo izmedju njega i Djokovica koje sam zelela da pratim sa zadovoljstvom u godinama koje dolaze. Videcemo sta ce biti, ali Rafa ostaje neizbrisiv deo teniske istorije potpuno zasluzeno.
                          Vamos campeon!

Comment

• Bar Rafaeli reklama.

www.youtube.com/watch?v=r4iVLKzDPrI

Odala je pocast Rafi na 0:05

And YES! The little part in the beginning is a tribute for Rafa.

Comment

• Jadna Xisca, nije njoj lako. Treba sacuvati Rafu od svih ovih prezgodnih cica koje ga vrebaju

Comment

• Originally posted by Marijanissima View Post
                                Iako je sjajan, simpatican, izuzetno fizicki jak, stidljiv momak i veliki sampion, meni mnogo, mnogo drazi od Federera, ipak mislim da zbog svog stila igre placa danak sada. Trcanje, trcanje i trcanje.... Ima problem sa kolenima i vrlo je moguce da njegova karijera nece trajati jos dugo. Odnosno, mislim da Rafa nece moci da igra vrhunski tenis kad bude imao 30 te ce se zbog toga povuci dosta ranije. To je lose za tenis, lose za fanove i jako lose za, po meni, jedno veliko i divno rivalstvo izmedju njega i Djokovica koje sam zelela da pratim sa zadovoljstvom u godinama koje dolaze. Videcemo sta ce biti, ali Rafa ostaje neizbrisiv deo teniske istorije potpuno zasluzeno.
                                Vamos campeon!
                                Videcemo, on svake godine ima tretmane kolena posle Majamija, tako da ni ovo nije izuzetak. Mislim da ce moci jos 3 godine da igra na ovom nivou, manje vise. Upao je u krizu samopouzdanja, jos i ta povreda i stvari se nisu poklopile nikako za njega. Videcemo kakav ce biti na sljaci, trebaju mu titule da se vrati na pravi, pobednicki put.

Comment

Working...
                                X