Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP - Rafael Nadal

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nadalovci,

Odgledao sam ponovo u miru mec, proanalizirao brojeve i moram reci da je glavni razlog Nadalove pobjede njegova odlicna igra i jos i vise sampionsko srce.

Jos jednom cestitam!

Comment

• Wtrening.jpg Prvi trening na W.

Last edited by MareLFC; 18-06-13, 22:06.
      Originally posted by Casiraghi
      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Nadal ce 21.juna igrati na Hurlingham klubu protiv Nishikori-a.Ipak ce imati neki mec na travi

Comment

• Dobro je, ipak ce osetiti travu. Najbitnije za njega su prve dve kola, da ne naleti na nekog servera i da treba da igra vise od 3 setova. A kad prodju tih prva dva uvodna meca onda je malo lakse, Rafa udje u ritam, oseti travu i igra sve bolje. Naravno, mnogo je bitno i 1/4 finale, da tu nekako dobije Ferera, a u 1/2 finale moja zelja je Novak, da mu malo razjasni ko je ko u svetu tenisa.
          OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
            Dobro je, ipak ce osetiti travu. Najbitnije za njega su prve dve kola, da ne naleti na nekog servera i da treba da igra vise od 3 setova. A kad prodju tih prva dva uvodna meca onda je malo lakse, Rafa udje u ritam, oseti travu i igra sve bolje. Naravno, mnogo je bitno i 1/4 finale, da tu nekako dobije Ferera, a u 1/2 finale moja zelja je Novak, da mu malo razjasni ko je ko u svetu tenisa.

Kakav optimizam...

Comment

• Sto se mene tice,veom,veoma dobar zreb za Rafu,ocekujem finale Novak-Rafa.

Comment

• Pa nije da sam zeljela Federera u 1/4, pa Murray, pa Novak ali sta je tu je. Dobro je sto na pocetku nece biti vecih problema, bar se nadam. Hajde da vidimo kako ce poceti u ponedeljak, pa idemo korak po korak prema srecnoj 13-ci.

Comment

• Bolje Federer nego Murray ili Novak.Opet kazem ocekujem finale Rafa-Novak,a ukoliko bude nekih iznenadjenja,ocekujem Raonica u finalu umesto Novaka,koliko god to zvucalo suludo,a sa Rafine strane Tsonga.Odlicno je to sto u prva 3 kola nema ni jednog servera i moze se lepo prilagoditi na travu i uci u ritam,a posle je vec veoma opasan.Ocekujem pobedu protiv Federera lagano,3-0 mozda 3-1,a protiv Murraya epski mec u 5 setova...

Comment

• Rafa ima ovaj put odličan žrijeb. Kao šte ste svi več primijetili v prva 3. kroga nema protiv sebe nekog izrazitog servera, tako da moče uči u ritam i tako se najbolje prilagoditi na travu. U 2.tjednju Wimbledona, če Rafa biti biti več onaj pravi a to znači, a kad je Rafa "on fire" može dobiti svakoga. Vamos Rafa!!!

Comment

• Originally posted by mareliverpool View Post
                      Bolje Federer nego Murray ili Novak.Opet kazem ocekujem finale Rafa-Novak,a ukoliko bude nekih iznenadjenja,ocekujem Raonica u finalu umesto Novaka,koliko god to zvucalo suludo,a sa Rafine strane Tsonga.Odlicno je to sto u prva 3 kola nema ni jednog servera i moze se lepo prilagoditi na travu i uci u ritam,a posle je vec veoma opasan.Ocekujem pobedu protiv Federera lagano,3-0 mozda 3-1,a protiv Murraya epski mec u 5 setova...

Mene bas zanima mec Marej Nadal,naravno ako dodje do njega,ali ja mislim da tu nece biti nikakvog epskog meca,dobija to Nadal,3-1.Takodje tesko da Federer moze pobediti Nadala,tako da njega vidim u finalu 90 posto.Novak bi ga trebao cekati tamo,ali sad je nepoznanica kako ce on igrati,nije mi on 100 posto siguran za finale...Mislim da samo Djokovic moze dobiti Nadala,ako ne dodje do tog finala 100 posto sam siguran da Nadala osvaja W.

Comment

• Nadal u egzibicionom mecu pobedio Nishikori-a,7/6 7/6

Comment

• Je l' ima neko highlights za polufinale ovogodisnjeg RG?

Comment

• Ocaj nevidjen Strasno losa igra, pa i nista nije funkcioniralo, slabi udarci, neintelegentne kombinacije, ocajno kretanje. Da i dobar, prosecan Darcis kome je pre svega funkcionirao servis. Zasluzio je pobedu, svakako sa vakvim protivnikom danas drugo i nije bilo moguce. Gledala sam mec na SRF, svajcarski kanal i komentator kaze: Pa Darcis jest da igra dobro, ali Nadal igra u rangu recimo Troickog. Mislim da je sve rekao, a iskreno i mislim da je i Troicki bolje igrao. Prosle godine sam bila iznenadjena, ali ove ne znam zasto ali nisam, cak ne mogu biti ni razocarana, jer Rafa se bas uopste nije borio kako zna. Opet uzeo danak onaj mec sa Djokovicem a i tempo cele prve polovine je bilo bas ubitacno. Ja i sa ovim porazom bas nista ne bih menjala sta je sve osvojio ove godine. To je to, za nas Rafine navijace, relaksiraniji Wimbledon, bez strepnje i nervoze. Ako zaista opet ima problema, meni je svejedno kad ce izgubiti, jer ovo veze nije imalo sa Nadalom.

Comment

• Nije to sad neki izgovor ali treba, da pod hitno promjene razpored turnira tokom godine. Početak Wimbledona 14 dana poslije završetka RG je največa moguča glupost i baš zbog toga Rafa se nikako ne može najbolje pripremiti za Wimbledon. Inače je to bio (protiv Darcisa) najslabiji meč Rafe u zadnjih 10 godina. Totalni očaj. U svakom slučaju Rafa mi smo uvijek uz tebe. VAMOS CAMPEON!!!

Comment

• Ma neka se sad Rafa dobro odmori i pripremi za US open series. Bilo bi baš divno da opet osvoji US open.

Comment

Working...
                                X