Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP - Rafael Nadal

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Zika View Post
    Hvala Zika, ljep uvod u zavrsni turnir.

    Comment


    • Nadal odmah posle Londona odlazi na Necker ostrva gde se odrzava Necker cup pod pokriviteljstvom Richard Bransona koji je vlasnik ostrva. Prosle godine je tamo bio Novak a sad je dosao red na Rafu. Pored njega tamo ce biti: Ana Ivanovic, Edberg, Navratilova, Kvitova...
      http://neckercup.com/

      From this:



      to this for 7 days:













      Joj, zivote lutalice.
      Last edited by skeptik; 05-11-13, 11:47.

      Comment


      • Da se zna ko je nabolji.
        OVAKO

        Comment


        • Nek se sad Roger in Delpo izmuče v dugačkom i izcrpjujučem meču v subutu, pa da to Rafa dobro izkoristi proti pobednika tog meča v PF u nedelju. Naravno sve pod uslovom, da Rafa ne izgubi 2:0 od Berdiča što je malo vjerovatno.

          Comment


          • Ne očekujem previše od današnjeg finala. Nole je u životnoj formi i igra na podlozi na kojoj se najbolje snalazi. Rafa nije u Top formi, pa i indoor hard court podloga mu najmanje odgovara. U svakom slučajo Rafa je odigrao fantastičan ATP finals. VAMOS CAMPEON!!

            Comment


            • Originally posted by jacques9 View Post
              Ne očekujem previše od današnjeg finala. Nole je u životnoj formi i igra na podlozi na kojoj se najbolje snalazi. Rafa nije u Top formi, pa i indoor hard court podloga mu najmanje odgovara. U svakom slučajo Rafa je odigrao fantastičan ATP finals. VAMOS CAMPEON!!
              Nikad se ne zna. Dobro, i ja ne ocekujem previse jer Djokovic igra zaista odlicno, a Nadal ne, ali nemam nista protiv da nas sve jos jednom iznenadi.

              Comment


              • Izgubio je kao pravi šampion. Borio se kao lav in pokazao kao uvijek veliko srce. I kad izgubiš nađeš način, da te još više zavolimo. Inače taktika je bila OK. Igrao je maksimalno agresivno ali forma je takva kakva je. Razliku je napravio servis i retern, a najviše boli onih 10 i više izgubljenih poena kad si je sa inside outside forhendom otvorio teren, pa da bi svaki put na kraju izgubio takve poene Inače je Rafa u tim situacijama 100 % uspješan a danas mi se čini, da nije dobio ni jedan takav poen. Neka se sad dobro odpori i pripremi za AO gdje, če biti druga pjesma. Najbitnije od svega je to, da je Rafa u najboljoj formi na Grand slemovima. Podpisujem odmah da bude 2014 kao 2013. 2 GS naslova, 5 mastersa, 10 turira, 14 finala. VAMOS RAFA

                Comment


                • Rafa ima puno razloga za optimizam. Kao prvo Nole nije ga ni u najmanjoj mjeri razbio sa osnovne linije. Razliku su napravili servis i return (asevi 6:0, duple 0:4) i več tu je 10 poena razlika Ostalih "izgubljenih" 10 poena je došlo zbog onih neuspješnih forhend inside - outside napada. A na kraju mogao bi bez problema dobiti prvi set, da je imao barem malo više sreče na kraju seta kad je bio potpuno ravnopravan i dobro fokusiran. Igra je bila puno prodornija i agresivnija nego u finalu Beiinga. Kao što sam več milion puta napisao trebao bi Rafa, da počne igrati agresivnije na BH strani sa više flata. Rafa nikad ne zaboravi, da su ti one divne BH paralele u 5.setu donijele titulu.

                  Comment


                  • Rafa nam je ove godine priredio toliko sjajnih trenutaka, iznenadio cak i nas navijace sa svih fenomenalnih stvari koje je uradio, i uverio da on uvek moze bolje. Vakav sampion, vakav borac je retkost u bilo kom sportu. Sjajna sezona, preljepa, on je vec sada jedan od najvecih koji je igrao ovu igru, a granica? Pa, ko zna, ko je mogao znati i za ove godine. Bravo, sampione, jedan i jedinstveni, za sve trenutke, radosti, strepnje i nervoze i opet radosti, sa tobom nikad nije lako i dosadno, strast, posvecenost i ljubav koji donosis, daje novu, zapravo iskonsku stranu sporta, natjecanja i zivota uopste. Cekamo sljedecu sezonu, kao da ti je prva.

                    Comment


                    • Nije se moglo na ovom turniru, bez obzira na zelju, pad forme je ocigledan, ali bilo je sansi. Pa uradio je i vise nego sto sam ocekivala na ovim indoor turnirima..
                      Rafa, uzivala sam u ovoj sezoni, hvala ti sto si nam pruzio jos jednu godinu izvanrednog tenisa i te tvoje tako poznate borbenosti..Sada ti zelim da odes na zasluzeni odmor i da se vratis gladan i spreman na izazove..Bravo majstore
                      13/13!

                      Comment


                      • Sledece godine da se osvoji Majami i WTF i ne znam sta mu jos fali i da se malo po malo stize Roger po broju osvojenih GSova.
                        Last edited by MareLFC; 12-11-13, 14:13.
                        Originally posted by Casiraghi
                        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                        Originally posted by Casiraghi
                        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

                        https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                        Originally posted by Casiraghi
                        Srecan Mane svima koji slave.

                        Comment


                        • Originally posted by mareliverpool View Post
                          i ne znam sta mu jos fali
                          pariz

                          Comment


                          • Poraz protiv Noleta u Beiingu mi je težko pao na srce jer ga je Nole uništio. Poraz u ovom ATP finalu ni najmanje ne nudi razloge za zabrinutost, jer je Rafa odradio taktički protiv Noleta odlično. Igrao je non stop agresivno in nije dopustio, da ga Nole razvuče po terenu. Izgubio je to finale pre sve zbog loše forme zbog velikom umora, zbog čeka su došle sve ove neobične duple, FH unforced greške kad je imao iniciatiuv itd. Treba Rafa in u sljedečim mečevima, da igra maksimalno agresivno protiv Noleta tako na FH ako BH. To je pravi recept za pobjedu.

                            Comment


                            • U totalnoj sam frci ovih dana pa nisam pogledao finale,a ni polufinale

                              Zao mi je i krivo sto je ovdje izgubio kad je vec dosao do finala.Taj trofej fali i pitanje je da li ce ikada da ga osvoji,ali u svakom slucaju ovom sezonom sam prezadovoljan,ma i vise od toga.Sto neko rece gore jedva cekamo sljedecu sezonu kao da mu je prva.Izgubio je od igraca u boljoj formi i nema tu mnogo da se dodaje

                              Kakav je da je nas je,samo neka je ziv i zdrav bice jos trofeja nista sporno

                              Zeljko Malnar-Nocna mora <3


                              #the return

                              Comment


                              • Comment

                                Working...
                                X