Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: KOMENTATORI

JurisCevicu, pozdrav!! ;)

Comment

Pedja, placi slobodno...culo se i u prenosu koliko ti je tesko ;)
      Al je covek baksuz za Novaka,nevidjen
      Kako li mu samo uspeva da ga tako izbaksuzira ???

Comment

^^^To su godine i godine usavrshavanja...zato je chovek tako neprevazidjen... ;)

Comment

Zasto uvek mora biti kriv neko treci, npr. --mreza--, za neciji neuspeh. Mislim da je sve izmedju dva tenisera, mreza je samo prepreka, koju oni svojom igrom treba da nadvladaju.
          P.S. Ne prozivam ovaj mec. Mislim u globalu.
          Trazite ljude koje biste voleli, to je tajna i uspeh citavog zivota...

Comment

[quote author=biba link=topic=471.msg29354#msg29354 date=1217803894]
            Zasto uvek mora biti kriv neko treci, npr. --mreza--, za neciji neuspeh. Mislim da je sve izmedju dva tenisera, mreza je samo prepreka, koju oni svojom igrom treba da nadvladaju.
            P.S. Ne prozivam ovaj mec. Mislim u globalu.
            [/quote]

Comment

I nocas se nastavila to opsesija mrezom, ovo mi je ubedljivo najbolji citat nakon jednog poena: '' Mreza je opet uspesnija od Djokovica A NE Andy Murray.'' :o :o :o :o Ovo je bio vrhunac, covek je bukvalno zamenio Andy-a mrezom, nije komentarisao njega, njegove poene vec Djokovica i mrezu. Kakva bolestina. :o :o :o

Pa onda stare, otrcane fraze da Murray vredno sakuplja poene nakon Djokovicevih gresaka. To stalno ponavlja za Rafu.

On jednostavno ne moze, nece da prizan NI U JEDNOM poenu da je Novakov protivnik uradio nesto bolje od njega. To je jednostavno nemoguce i to od njega nikada necemo cuti. Covek je stvarno fenomen.

Comment

Mene zanima cita li Pedja ove nase postove i namjerava li bilo sta da promijeni u nacinu svog komentarisanja. ???
                Oznoji se Tata sav,
                bekendi ga strasno muce,
                borio se kao lav!
                al' mu ipak g.za puce!

Comment

Ja ne znam kako je Pedja pravdao Novaka "umorom i nedostatkom svezine" posle meca sa Rafom,kad je kako rece on "PROSTO PREGAZIO iliti DEKLASIRAO NADALA"...Za to valjda ne treba neka posebna potrosnja energije...Daj,Pedja ,ne brukaj se,Novak to sigurno na pressu nece navesti kao razlog svog poraza....

Comment

jinxy, ja mislim da cita i da onda nama u inat jos gore prica i ponavlja sve ovo na sta se zalimo. Cak i primecujem neku dozu pakosnog smeha u njegovom glasu dok to radi.

Comment

Ne bi me iznenadilo da je tako,jer je vec dobio toliko kritika i citiran je toliko puta,tako da mi je cudno da nista ne mijenja.
                      Oznoji se Tata sav,
                      bekendi ga strasno muce,
                      borio se kao lav!
                      al' mu ipak g.za puce!

Comment

ZNACI, SAMO VAS SLUSAM I POSMATRAM I PITAM SE DOKLE CETE ;D
                        ma sve je to stvar ukusa kome se ko svidja i kako i sta prica.
                        meni se cini da su svi na ovom forumu iz BG cim Vam nije zasmetalo
                        sto komentatori umesto "teniser iz Srbije" cesto koriste "Beogradjanin".
                        komentatore sa RTS-a sam jednom nafasovao zbog toga i cini mi se da
                        su se popravili ali zato ovi sa SPORT KLUB-a ne mogu a da ne vade Beograd
                        iz usta. ajde ih malo svi nakrpimo i na miru navijamo za nase tenisere i
                        teniserke iz SRBIJE.
                        SRBIJA!!!

Comment

Meni to ne smeta a nisam iz Beograda. Svi nasi teniseri su iz Beograda tako da ne vidim nista lose u tome.

Comment

[quote author=moya link=topic=471.msg29440#msg29440 date=1217848563]
                            jinxy[/quote]

Comment

Ostavite coveka na miru (Pedju).Odlican komentator! Mozda je ponekad opsednut mrezom ali ipak cini se mnogo manje nego vi.Ne znam bas koliko bi Vi bili objektivni dok prenosite mec Nadala...Ne zelim nikoga da opravdavam ali poslusajte malo hrvatske komentatore pa cete videti STA je "zaljubljenost" u "vatrene","modre",Ancica,Ljubu ,Karlovica... Opste je poznato da npr u fudbalu ni jedan gol Hrvatska ne prima zbog eventualne vestine protivnika nego svojom greskom... A kada ga daju onda tu protivnicka ekipa "nista nije mogla..." jer kada Oni sloze dobar napad,tu spasa nema.Ali to je njihovo pravo.

Comment

Ne bih komentarisala Pedju. Samo bih rekla da je on, za Hrvate, mala beba. Oni su neprevazidjeni u svojim komentarima. To je tek za prebacivanje, na drugi kanal.
                                Trazite ljude koje biste voleli, to je tajna i uspeh citavog zivota...

Comment

Working...
                                X