Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: KOMENTATORI

[quote author=rmush link=topic=471.msg25998#msg25998 date=1214473645]
    [quote author=danilo994 link=topic=471.msg24705#msg24705 date=1213364319]
    [quote author=Roger link=topic=471.msg24701#msg24701 date=1213361085]
    [quote author=danilo994 link=topic=471.msg24691#msg24691 date=1213338727]
    imam zamerke na jucerasnje komentarisanje meca juzni-kifer gde su komentatori bili aleksandar dzankic cini mi se i onaj strucni konsultant ...
    [/quote]

Danilo, istina je da Federer nece osvojiti 5. Halle zaredom, ali moze osvojiti 5 uzastopnu svoju titulu u Halleu jer prethodne godine nije nastupio, ...
    Pozdrav!
    [/quote]
    ja sam nesto ispustio...reakao je da ce osvojiti mozda 5. wimbledon za redom a ne halle...rec wimbledon sam izostavio
    [/quote]
    5? 6!!!
    [/quote]
    pa u toj gresci je i poenta
    "Kada ljudi, pripadnici srpske nacionalnosti, navijaju protiv legende srpskog i svetskog tenisa, Srbina NOVAKA DJOKOVICA, zbog nekog Svajcarca ili Spanca koji veze sa Srbijom nemaju, takvu situaciju mozemo nazvati ni manje ni vise nego najobicnija PERVERZIJA!" - ja

Comment

• Comment

Uopste nisam skapirao pitanje

Comment

• Comment

Nema nista odredjeno.

Ako sportista(u ovom slucaju teniser) nije sa naseg govornog podrucja
            sto manja pauza - to bolje.

;)

Comment

Dobro pitanje Crys

Comment

• Comment

Samo da pohvalim komentatore na SK na odlicnom komentarisanju Wimbledona ;)

Comment

Pohvale za komentatore i sa moje strane ;) naravno i za SK na prenosima ;)
                    Trazite ljude koje biste voleli, to je tajna i uspeh citavog zivota...

Comment

Evo i ja da vas pohvalim I naravno VELIKO hvala za prenos Wimbledona

Comment

[quote author=Nevena link=topic=471.msg27007#msg27007 date=1215552398]
                        Evo i ja da vas pohvalim I naravno VELIKO hvala za prenos Wimbledona
                        [/quote]
                        Da,stvarno se ti bili super svidja mi se kako ste komentarisali zaista!!!Mogla sam da gledam na neki drugi kanal Wimbeldon ali sam zbog vas gledala na SK!!!!!!!!!!!!!!!Najbolji ste!!!!!!!!!!11 ;D ;)

Comment

• VAMOS!

Comment

[quote author=Cali Tee link=topic=471.msg27031#msg27031 date=1215568518]
                            I ja se prikljucujem pohvalama SK komentatorima.

Sjajan posao ste odradili.
                            Nije lako prenositi turnire iz nedelje u nedelju i ostati maximalno skoncentrisan, svaka vam cast sto ste Wimbledon profi komentarisali (kao i svaki predhodni turnir).

Veliko HVALA za sve turnire koje ste prenosili!

VAMOS!
                            [/quote]

Comment

otvoren topik u kome biramo vama omiljenog komentatora sport kluba molimo glasati i procitati pravilo za neko drgi opciju

http://www.sportklub.info/forum/index.php?topic=608.0

hvala
                              LFC
                              Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

Pedja je predvideo moguce iznenadjenje za Rafu ako bude igrao sa Ferrerom kao na US Openu. Prosto obozavam kada nam svoje licne zelje i nade saopstava kao neke relevantne informacije. :o :o :o :o

Comment

Working...
                                X