Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by gokara
    Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Re: KOMENTATORI

Da, ali on ponekad bas preteruje.
      A to sa RTS-om je samo zvaka, jer ako neko navija za Novaka kad igra to je Viskovic.
      Meni je trenutno najbolji ovaj lik Dzankic, mislim da se tako zove, "dobro vece dobri ljudi", skroz je opusten, prenosi to sto gleda i ne tupi previse.
      Licno mi najvise prija da slusam britanske komentatore, koji uvek rade u paru na prenosu, i kad su igrali Nadal - Federer 2008. to je bilo pravo uzivanje slusati ih.
      I kazem, najvise mi smeta sto je previse ravnodusan kad Nadal igra i imam utisak da uvek kao da jedva ceka da Nadal izgubi.
      Krivo mi je sto nije Sport Klub prenosio U.S. Open samo da bih video kako bi Viskovic odradio to finale, s obzirom da ga je Nadal dobio i to jos protiv Novaka.

Comment

Nije zvaka, nego je napustio RTS zato sto nije dovoljno navijao za Djokovica i bas je bio problematican mec protiv Nadala u Hamburgu. ^&*ST*^#
        A logicno je da navija za Djokovica, slusaj te tvoje genijalne Englezed kako prenose Mareja, kao da je on najbolji igrac svih vremena *%@(D!RY-
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

Dobro, meni nije ovde bio cilj da se prepucavam sa bilo kim, i kako nekome prijaju njegovi komentari ili bilo kog drugog komentatora, tako nekome i ne prijaju.
          Mene je uvek licno nervirao Kovinjalo na RTS-u i bas sam se nervirao kad bi on prenosio Engleze, dok znam likove koji su ga gotivili.
          I ne smeta meni Visko, samo ponekad imam utisak da se mnogo uzivi i preforsira sa komentarima, a da poznaje tenis poznaje, i jeste najkompletniji komentator sto se tice znanja.
          A ako nekoga ne podnosim i kad god ga cujem stavim tv na mute je Aleksandar Stojanovic.

Comment

nije dobio otkaz vec ga je sam dao
            "Kada ljudi, pripadnici srpske nacionalnosti, navijaju protiv legende srpskog i svetskog tenisa, Srbina NOVAKA DJOKOVICA, zbog nekog Svajcarca ili Spanca koji veze sa Srbijom nemaju, takvu situaciju mozemo nazvati ni manje ni vise nego najobicnija PERVERZIJA!" - ja

Comment

Nije problem sto ti ne volis Viskovica ili imas neke zamerke, ovo je foum, slobodno pisi, ali je problem kad kazes da nesto nije istina tj. kad kazes da je to sa RTS-om samo zvaka, a nisi u pravu.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

Dark Knight dobrodosao na forum %QWT&W
                Sto se Viskovog znanja tice malo ko toliko obraca paznju na to kako se igrac krece,postavlja,koliko kasni na udarac,kakva mu je petlja,pa prica o onim sitnim koracima kojima igrac prilazi lopti,sto se mene tice izuzetno je potkovan.Sto se navijanja tice,mislim da je jasno da on najvise voli Novaka,posle njega Roger-a,nije zabranjeno.Ali za RTS nisi u pravu,sramota je sto nisu stali iza svog novinara i sto su dozvolili da se desi sto se desilo...
                Dzankic je izuzuetno opusten,ima neki jedinstveni stil i ljudi ga uglavnom vole,vole taj lezeran stil i ima strasan glas za komentatora,to je vrlo bitno.
                A slusam i ja britanske komentatore cesto i zaista su sjajni i neke fraze i izraze mogu samo oni da kazu,kao u finalu protiv Murray-a za Novaka,he's not knocking on the door,he's hammering on the door now i sl.

Naravno ne volimo svi iste ljude,iste timove,sve je to individualno,a za Stojanovica se definitivno slazemo $#^%RT
                sigpic

Comment

Hvala na dobrodoslici.
                  Toliko komentatori pominju ovaj forum na tv-u, pa reko' da pogledam o cemu je rec i mogu reci da sam prijatno iznenadjen organizacijom foruma.
                  Sve cestitke!;)

E da, bas to, obozava da komentarise svaki pokret maltene, i kad su kljucni momenti zna da me malo istera iz takta, ali dobro.
                  Meni se kod njega licno svidja uvode kakve pravi i to sto dosta poznaje igrace koji su igrali pre 10, 15 i vise godina, a Dzankic je komentator ako zelite lezerno da odgledate mec.

A Acko je vec legenda, biser nad biserima.

Comment

Hvala puno,drago mi je da ti se svidja,nadam se da ces biti aktivan %QWT&W

sigpic

Comment

Sport Klub, dobrodosao na forum (*#^R^
                      izvini sto sam zaboravila odmah da ti pozelim dobrodoslicu o*2#
                      Drago mi je sto ti se svidja forum i sto ti se svidja kako je organizovan, ako imas neka pitanja,slobodno nas pitaj %QWT&W

Aca je po meni bio jedino normalan dok je radio na BK i dok nije bio poznat. $#^%RT

sigpic

with experience.

Comment

Hvala i tebi na dobrodoslici.

Da, mislim da su mu tad dali sansu da prenosi neke portugalce u pocetku, pa je posle krenuo sa englezima, a od kad je na rts-u jadnik se samo prolupava.
                        Najjace mi je bilo kad je bio zreb za ligu sampiona, pa kad je izvucen Okser i stavljen u grupu sa Real Madridom, a on lik prebacio pa skontao da je u pitanju Lion i krenuo da prica istoriju izmedju Reala i Liona, i mislim da je pricao dobrih 3, 4 minuta dok mu neko nije skrenuo paznju da je pogresio.
                        A Svetsko prvenstvo je bilo pravi fijasko kad je on prenosio. $JS}|

Samo jedno mogu da zamolim ljude sa Sport Kluba, sta god radili, nikako ne dovodite Stojanovica.

Comment

[quote author=Sport Klub link=topic=471.msg256211#msg256211 date=1298742063]
                          Samo jedno mogu da zamolim ljude sa Sport Kluba, sta god radili, nikako ne dovodite Stojanovica.
                          [/quote]
                          Mislim da poprilicno mozes biti siguran sto se toga tice $8#a
                          sigpic

Comment

Ja prestajem da gledam SK , ako ga dovedu !! &+I}\ $#^%RT

Comment

Kao novi clan pozdrav za sve ljubitelje tenisa i dobrog komentarisanja,slazem se da ni slucajno ne dovoditi Acu sa RTS-a,jer bi vecina poznavalaca belog sporta bila totalno razocarana.Super je stvar odraditi 15-tak minuta pre nekog vaznog meca analizu i razmisljanje o istom u studiju,a takodje i da vidimo sve ove momke-komentatore,jer
                              vise-manje su veoma dobri,veliki pozdrav

Comment

komentatori za tenis nisu losi,samo za fudbal moraju biti malo zesci $#^%RT kad se da gol da cujemo fino gooooooool $#^%RT ipak se radi o premier ligi a ne nekoj exju ligi $#^%RT samo nemojte bit ko oni sa es kad prenose bundesligu pa tamo ko da prenose sahranu a ne tekmu $#^%RT cas izuzetak ona dvojica kad vode samo nedjeljom $#^%RT

Comment

Working...
                                X