Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: KOMENTATORI

Ivan Lasic sa istocnim FH-om h5g6k8
    sigpic

Comment

Kralj,ja sam nekada najdosadnije meceve gledao samo radi njega,korak naprijed-kratak zamah,vrlo cesto je to govorio h5g6k8
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

Ne mogu glasa da mu se setim #%d* #%d*
        Al znam da sam ga takodje gotivio uz Viska i Krivokapica,ako ima neki njegov komentar na YT postavite link h5g6k8
        sigpic
        http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

Realno SK je stvarno odlicno popunjen sa komentatorima za sve sportove,zaista sjajna ekipa. +*@WT*48*
          sigpic

Comment

Za Kanalima SK,SK+ U Makedonii se desilo REVOLUCIJA! od sportcko kanala,ovo trajace decenijame spored meni samo NAPRED! A sto se tice sa KOMENTATORI,STATISTIKE,DETALJE I VODEJNE! To je melen za sluha... &amp;8@^J I uvek me puca neki ADRENALIN kad pogledam koju bilu utakmicu ni je bitno dal je Tenisa,Fudbala,NBA sta god da,a taj ADRENALIN stvaraju ga naravno KOMENTATORI! +*@WT*48* &amp;8@^J
            DOBAR!

Comment

Koji je komentator komentarisao juče meč Delpo - Rodik? Da li je to bio Aleksandar Džankić?
              http://www.profesionalnitenis.com/

&quot;Ljudi izgleda ne shvataju kakav se rat vodi na teniskom terenu. Možda moji metodi nekome nisu socijalno prihvatljivi, ali radim sve što je potrebno da preživim na terenu. Ne igram da bih voleo svoje protivnike. Igram da ih uništim&quot; - Džimi Konors

Comment

Da, prenosio je Aleksandar Dzankic.

Comment

• http://www.profesionalnitenis.com/

&quot;Ljudi izgleda ne shvataju kakav se rat vodi na teniskom terenu. Možda moji metodi nekome nisu socijalno prihvatljivi, ali radim sve što je potrebno da preživim na terenu. Ne igram da bih voleo svoje protivnike. Igram da ih uništim&quot; - Džimi Konors

Comment

Odlicni su komenatori h5g6k8
                    pogotovo ovaj sto komentarise mec Andy Roddick-Milos Raonic
                    nisam siguran kako se zove, moze li mi neko rec? h5g6k8
                    Everything you want is on the other side of fear.

Comment

Zove se Aleksandar Dzankic

Comment

znaci komentator je car
                        treba da dobije zlatnu malinu za lapsuse godine
                        http://www.kuvajsam.com

Comment

E da, odlicni su, on i Nebojsa &amp;8@^J
                          ,,Dobro vece dobri ljudi, i uzivajte&#039;&#039; h5g6k8
                          Everything you want is on the other side of fear.

Comment

nista osim svaka cast, pozdrav iz CG, gledao sam raonica i odusevio se vasim komentarom. SVAKA CAST #$&amp;+|r

Comment

Zanima me ko ce danas voditi finale Dubaia jer ce biti to &quot;Dobar dan dobrih ljudi-UZIVAJTE&quot;A.Dzankic pozz sa Makedonie $8#a
                              DOBAR!

Comment

Znaci, nemam nista protiv ovog Viskovica, ali covek je davez.
                                Mnogo se pravi pametan, a pogotovo me ponekad iznervira kad uporedjuje neke igrace, i naravno, uvek je onaj koga vise preferira bolji.
                                Ponasa se kao da je teniski strucnjak, a samo je dobar poznavalac tenisa, a pogotovo me nervira kad krene sa komentarima kao da zna o cemu igraci trenutno misle.
                                I zaista bi bilo lepo kad bi komentarisao sa manje navijanja i da suzdrzi simpatije dok vrsi prenos.
                                Volim Djokovica i omiljeni mi je igrac, ali i igrac sa druge strane mreze zasluzuje isti tretman iako je Djokovic nas covek, a pogotovo to radi kad je Nadal u pitanju (i to ne samo kad igra sa Djokovicem), jer ga covek definitivno nimalo ne gotivi i ne pridaje znacaj tolikim njegovim uspesima i tretira ga i dalje kao da je Nadal klinac od 18 godina.
                                I dalje ga potcenjuje kao nekog ko samo zna da igra na sljaci, a svojim igrama u Australiji i Americi je definitivno dokazao da to nije slucaj.
                                Tako da, zamolio bih ovim putem Viskovica da malo smanji strasti kad su mu omiljeni igraci u pitanju dok vrsi prenose i da pridaje znacaj makar priblizno i drugima kao i svojim omiljenim igracima.

Comment

Working...
                                X