Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: KOMENTATORI

[quote author=danilo994 link=topic=471.msg63420#msg63420 date=1241805419]
    kolko su krivi djokovici kriv je i RTS sto je popustio...hajde dobro, za djokovice znamo da su od odavno fiju fiju ali RTS da ne odbrani svoga dragulja od novinara, pa i coveka, stvarno nemam reci...ko zna kakav su ultimatum postavili oni hohstapleri...da se zna, viskovic je tu jedan od "najpatriotskijih" komentatora uz visok nivo profesionalnosti...takvog profesionalca su morali da zadrze...i podrzavam odluku nebojse viskovica, pametno je postupio...da je prihvatio da nastavi saradnju bilo bi to ispod njegov nivoa i gazanje principa...krivo mi je sto su mi ovi iz djokovicevog foruma namestili da vise ne mogu sa svojim nickom da udjem pa cak i da se registrujem, iz potpuno smesnog razloga, smejali bi ste se kad bi culi...svasta bi im tamo napricao ne zato sto ne volim novaka vec da ih malo bijem u mozak...
    [/quote]Stvarno mi nije jasno, takva ljudina od coveka, veliki patriota, sjajan u svom poslu ali dzabe to sve kad...
    Posto vidim da ostaje na SK jer trenutno komentarise Preston-Sheff UTD, nadam se da ce poceti da radi i na nekoj nacionalnoj televiziji, recimo Foxu ili B92.
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

da nije bilo djokovica ti ne bi videla sve te tenisere, ako cemo realno...ali da su bili iole skromni trebali su da se ograde od tih preteranih "reklamiranja" novaka...s jedne strane razumem da drzava nije ni paru izdvojila za ista od ovoga, samo su dozvolili prostor, nista vise...a to sto hoce akademiju da grade je za svaku pohvalu...ali...pitanje je dal ce biti ista od toga, ja verujem da hoce, vec su izdvojili prostor samo treba sa rekonstrukcijama da se pocne...
      "Kada ljudi, pripadnici srpske nacionalnosti, navijaju protiv legende srpskog i svetskog tenisa, Srbina NOVAKA DJOKOVICA, zbog nekog Svajcarca ili Spanca koji veze sa Srbijom nemaju, takvu situaciju mozemo nazvati ni manje ni vise nego najobicnija PERVERZIJA!" - ja

Comment

pa prezivela bih i da ih nisam videla,nista mi ne bi falilo...
        hocu da kazem da su oni sve to mogli da urade sa mnogo vise ukusa,ali nisu posto su alavi,bezobrazni i mogu jos mnogo drugih epiteta da smislim...
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

[quote author=bojanaBG link=topic=471.msg63432#msg63432 date=1241811975]
          [quote author=Vladan link=topic=471.msg63409#msg63409 date=1241794932]
          [quote author=bojanaBG link=topic=471.msg63406#msg63406 date=1241790680]
          [quote author=danilo994 link=topic=471.msg63396#msg63396 date=1241786158]
          i ja apelujem!...prvo, ne mogu da verujem da je ozbiljna televizija kao sto je RTS popustila pritiscima gorana i srdjana djokovica, to je jedan veliki minus za njih...druga stvar je da sam ja vec posumnjao da se ovako nesto moglo desiti kad sam video da samo krivokapic prenosi meceve...ti ljudi su poludeli skroz!...kako bilo da bilo, ja cu uvek navijati za za novaka...znam da mu je porodica postala ohola i nadmena, ali eto...ne lazem sebe, svestan sam situacije, ali ja cu navijati za novaka kao sto sam navijao od prvog dana pa do sad...sta cu, uvuklo mi se pod kozu to...isto me razocarava sto svuda pise novak ovo novak ovo...imao sam prilike da se prosetam onuda i da se uverim u situaciju...mislim nije ovo djokovic open ovo je srbija open jebo ga ja...jednom prilikom kad je pasanski izgubio u 3. kolu kvalifikacija rekao je "imao sam prednost bla bla bla ali ni u jednom tenutku se nisam osecao kod kuce, da je ovo neki srbija open...ovo je turnir jednog coveka"...to sam procitao u listu "sport" ali vidim da se to ne rasteze puno u javnosti...
          [/quote][/quote]
          Tu ne vidim nikakav problem,a ostali igraci ne moraju da dolaze,ako im se ne svidja,turnir je Novakov i potpuno je normalno da se on reklamira,jer nemojte zaboravit,da nije bilo Djokovica Srbija ne bi imala Atp turnir,jer su ga Djokovici iz svoga dzepa kupili od Amersforta
          [/quote]

a grad iz svog dzepa renovirao 25.maj,Djokovici nista nisu dali,a to ce da im ostane, za onu njihovu akademiju dok ne naprave ono cudo na NBG,ako ga ikada naprave...
          ne znam da li si bio na turniru,ali ono stvarno bode oci,gde god se okrenes vidis samo Djokovica ili mozes da procitas njegovo ime...zasto nisu za onu kampanja ministarstva za ekologiju (ili kako se vec zove) stavili i neke druge nase igrace,nego samo njega,sa metlom...
          [/quote]
          da nije bilo djokovica ti ne bi videla sve te tenisere, ako cemo realno...ali da su bili iole skromni trebali su da se ograde od tih preteranih "reklamiranja" novaka...s jedne strane razumem da drzava nije ni paru izdvojila za ista od ovoga, samo su dozvolili prostor, nista vise...a to sto hoce akademiju da grade je za svaku pohvalu...ali...pitanje je dal ce biti ista od toga, ja verujem da hoce, vec su izdvojili prostor samo treba sa rekonstrukcijama da se pocne...
          "Kada ljudi, pripadnici srpske nacionalnosti, navijaju protiv legende srpskog i svetskog tenisa, Srbina NOVAKA DJOKOVICA, zbog nekog Svajcarca ili Spanca koji veze sa Srbijom nemaju, takvu situaciju mozemo nazvati ni manje ni vise nego najobicnija PERVERZIJA!" - ja

Comment

danilo,je l' si se izborio sa ovim postovima?
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

ne...sto hocu vise da sredim postove to sve vise ulazim u sos

Comment

...ja mislim da Zimonjic i Nestor nisu namerno izgubili od Madjarovskog i mladjeg Djokovica xexe,ne uopste nisu ;D..,pa mogli su da snime reklamu o svojoj porodici,pa da lepo plate televizijama da ih emituju do mile volje,a ne da prave cirkus u svakom pogledu od ATP turnira,bez obzira sto su ga oni i doveli u BG,smesno ......,ipak napred Novace,donesi nam jos mnogi radosti i lepih trenutaka,i da te i dalje pratimo na sportklubu uz komentare sjajnih komentatora,pre svih Nebojse Viskovica!!

Comment

Podrzavam Viskovica :-* :-* :-*
                  Trazite ljude koje biste voleli, to je tajna i uspeh citavog zivota...

Comment

Ovo je STRASNO.
                    Iako nisam fan Viskovica zbog odredjenih razloga, u njegovu strucnost pri komentarisanju nikada nisam sumnjao.
                    Ove pokondirene tikve treba da bude sramota zbog cele ove farse.
                    Slazem se i sa komentarima u vezi natpisa NOVAK u svakom cosku centralnog terena, stvarno smesno.

Comment

[quote author=moya link=topic=471.msg63512#msg63512 date=1241907047]
                      Ovo je STRASNO.
                      Iako nisam fan Viskovica zbog odredjenih razloga, u njegovu strucnost pri komentarisanju nikada nisam sumnjao.
                      Ove pokondirene tikve treba da bude sramota zbog cele ove farse.
                      Slazem se i sa komentarima u vezi natpisa NOVAK u svakom cosku centralnog terena, stvarno smesno.
                      [/quote]
                      Dobro de,da ti pise Rafa ne bi ti bilo smijesno
                      sigpic

Comment

Ne bi, bilo bi jednako smesno i glupo. 8)

Comment

[quote author=moya link=topic=471.msg63517#msg63517 date=1241908245]
                          Ne bi, bilo bi jednako smesno i glupo. 8)
                          [/quote]
                          Pazi da ti ne povjerujem ;)
                          sigpic

Comment

vala jeste preglupo ;)

Comment

Ovo je stvarno strasno :o Ja sam se sokirala kada sam procitala to pre neki dan u Zurnalu.. Izasao je interviju sa Viskom, gde je rekao izmedju ostalog, da su mu sa RTS-a punudili vecu platu i rekli da precuti ovu situaciju, i napusti SK.. kako ih nije sramota?!! :o

O porodici Djokovic ja vec odavno imam misljenje koje nije bas najsjanije, a i oni ne pomazu bas da se popravi. Dno dna.

Inace, zaista je iritirajuce da na svakom koraku onog teniskom komleksa vidite Novak. I na stolikcama, i tamo gde se vidi brzina servisa, svuda na onim standovima, cak i voda Novak!! Ma idi bre Presedne ti.. Mogli su onda lepo da daju ime Djokovic Open, da znaju ostali igraci da ni ne dolaze za dzabe.. Pa zar stvarno mislite da bi neki bolji igrac dosao ovde da sedi na klupi Novak i pije vodu Novak Naravno da ne..

Comment

Tako je to u zemlji Srbiji gde se neki supljoglavci prave pametni,u svim portovima.Od Fk Crvena Zvezdda,preko vaterpolo i olimpijskog saveza,uz blagu pomoc ljudi iz sahovskog saveza,do porodice i Djokovic i nadalje.
                                Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

Working...
                                X