Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: KOMENTATORI

:o Au...sta sam propustila :o

Pa znate kako kazu..."gde ima dima, ima i vatre". :-\

Comment

Zar nije Viskovic u Parizu, zaduzen za navijanje sa lica mesta i zabavljanje "sina nacije" ?

Comment

[quote author=angelnfs4 link=topic=471.msg23683#msg23683 date=1212050544]
        Zar nije Viskovic u Parizu, zaduzen za navijanje sa lica mesta i zabavljanje "sina nacije" ?
        [/quote]
        ... i ja sam negde procito da ce prenositi "live" sa lica mesta sve meceve "Roland Garosa", nasih tenisera, al videcemo u dogledno vreme, da li ce se to ostvariti ...

Comment

Pa ja sam videla Vishkovica na RG-u kada je izveshtavao o Novakovom mechu i kada je radio mini-intervju sa Novakom...

Comment

Nadam se da je bezbedan tamo. ;D

Comment

... sinoc sam na Dnevniku RTS-a, video Viskovica da se javio direktno ispred terena Roland Garosa, i najavio nase tenisere, znaci da je ipak otputovao, e sad bi bilo nelogicno da je covek vec tamo, a da nece prenositi Noletove meceve ... videcemo ... ;)

Comment

• Comment

• please. (mislim Rafinih fanova)

Unapred hvala i vamos

[/quote]

Comment

• [/quote]

Pa da , ali on do sada nijedan od 3 Novakova meca nije komentarisao. Juce je to radio Milos Krivokapic.

Comment

• Unapred hvala i vamos

[/quote]

Apsolutno se slazem sa tvojim predlogom Crystal!

Comment

imam zamerke na jucerasnje komentarisanje meca juzni-kifer gde su komentatori bili aleksandar dzankic cini mi se i onaj strucni konsultant ne znam mu ime...e taj je rekao u fazonu u kontekstu kao federer ce pokusati da uzme ove godine 5. titulu zaredom :-X...i rekao da nije lose igrati drop shot na travi jer lopta ne odskace visoko :-X...i jos nekoliko zescih izvala sam cuo al ne mogu da se setim...mnogo taj filozofira a mogao bi da pazi kakve informacije daje gledaocima...
                        "Kada ljudi, pripadnici srpske nacionalnosti, navijaju protiv legende srpskog i svetskog tenisa, Srbina NOVAKA DJOKOVICA, zbog nekog Svajcarca ili Spanca koji veze sa Srbijom nemaju, takvu situaciju mozemo nazvati ni manje ni vise nego najobicnija PERVERZIJA!" - ja

Comment

[quote author=danilo994 link=topic=471.msg24691#msg24691 date=1213338727]
                          imam zamerke na jucerasnje komentarisanje meca juzni-kifer gde su komentatori bili aleksandar dzankic cini mi se i onaj strucni konsultant ne znam mu ime...e taj je rekao u fazonu u kontekstu kao federer ce pokusati da uzme ove godine 5. titulu zaredom :-X...i rekao da nije lose igrati drop shot na travi jer lopta ne odskace visoko :-X...i jos nekoliko zescih izvala sam cuo al ne mogu da se setim...mnogo taj filozofira a mogao bi da pazi kakve informacije daje gledaocima...
                          [/quote]

Danilo, istina je da Federer nece osvojiti 5. Halle zaredom, ali moze osvojiti 5 uzastopnu svoju titulu u Halleu jer prethodne godine nije nastupio, a prije toga je osvojio turnir 4 godine zaredom. Inace ne shvacam sto je lose u konstataciji da je pametno igrati drop shot na travi? Istina je da loptica na travi ne odskace visoko i da je taj udarac vrlo efikasan na travi, za razliku od zemlje gdje loptica vise odskoci, a i moze se brze doci do nje jer igraci zadnje metre mogu skratiti proklizavanjem!
                          Pozdrav!

Comment

[quote author=Roger link=topic=471.msg24701#msg24701 date=1213361085]
                            [quote author=danilo994 link=topic=471.msg24691#msg24691 date=1213338727]
                            [/quote]

Danilo, istina je da Federer nece osvojiti 5. Halle zaredom, ali moze osvojiti 5 uzastopnu svoju titulu u Halleu jer prethodne godine nije nastupio, a prije toga je osvojio turnir 4 godine zaredom. Inace ne shvacam sto je lose u konstataciji da je pametno igrati drop shot na travi? Istina je da loptica na travi ne odskace visoko i da je taj udarac vrlo efikasan na travi, za razliku od zemlje gdje loptica vise odskoci, a i moze se brze doci do nje jer igraci zadnje metre mogu skratiti proklizavanjem!
                            Pozdrav!
                            [/quote]
                            ja sam nesto ispustio...reakao je da ce osvojiti mozda 5. wimbledon za redom a ne halle...rec wimbledon sam izostavio
                            "Kada ljudi, pripadnici srpske nacionalnosti, navijaju protiv legende srpskog i svetskog tenisa, Srbina NOVAKA DJOKOVICA, zbog nekog Svajcarca ili Spanca koji veze sa Srbijom nemaju, takvu situaciju mozemo nazvati ni manje ni vise nego najobicnija PERVERZIJA!" - ja

Comment

Dzankic je u kombinaciji sa onim gospodinom katastrofalan.Bravo za Pedju i Viska,njih je milina slusati!
                              Oznoji se Tata sav,
                              bekendi ga strasno muce,
                              borio se kao lav!
                              al' mu ipak g.za puce!

Comment

[quote author=jinxy link=topic=471.msg24722#msg24722 date=1213387080]
                                Dzankic je u kombinaciji sa onim gospodinom katastrofalan.Bravo za Pedju i Viska,njih je milina slusati!
                                [/quote]

odakle viskovicu toliko snage da i euro i tenis,,,jel ima jos nesto da prenosi,u toku ove nedelje?
                                Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

Working...
                                X