Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: KOMENTATORI

Gold rechitiji od nas? Bravo Biljana! Bila bi sjajan drveni advokat

Ljudi, jel' nije bilo dosta prepucavanja? Ja sam "zadenula" raspravu josh odavno, shto ne bi ste i vi ostali uchinili isto? Jasno je da istim jezikom necemo prichati taman da smo ostali kao jedini ljudi na planeti...vi se ne slazete sa nashim mishljenjima, shto je sasvim ok, mi se ne slazemo sa vashim, shto bi opet trebalo da bude sasvim ok...prema tome...chemu ovoliko pisanije oko toga? Neka lepo misli svako shta hoce, a ako je moguce da pokushamo da vratimo ovu temu u mirne vode to bi bilo super.

Ovo je bio dobronameran komentar, pa ko razume - shvatice! ;)

Comment

Meni Viskovica nije zao, kao sto ni njemu nije zao mene, kad moram da ga slusam.
      To mu je posao. Svakome od nas se mogu desiti bzvz stvari na poslu.
      Ali zaista osudjujem bahato ponasanje starijeg Djokovica koje moraju da trpe novinari
      Samo zamisljam sta bi bilo kad bi roditelji ostalih sportista poceli da se ponasaju isto

Comment

[quote author=Bella link=topic=471.msg23379#msg23379 date=1211543499]
        Gold rechitiji od nas? Bravo Biljana! Bila bi sjajan drveni advokat

Ljudi, jel' nije bilo dosta prepucavanja? Ja sam "zadenula" raspravu josh odavno, shto ne bi ste i vi ostali uchinili isto? Jasno je da istim jezikom necemo prichati taman da smo ostali kao jedini ljudi na planeti...vi se ne slazete sa nashim mishljenjima, shto je sasvim ok, mi se ne slazemo sa vashim, shto bi opet trebalo da bude sasvim ok...prema tome...chemu ovoliko pisanije oko toga? Neka lepo misli svako shta hoce, a ako je moguce da pokushamo da vratimo ovu temu u mirne vode to bi bilo super.

Ovo je bio dobronameran komentar, pa ko razume - shvatice! ;)
        [/quote]

Comment

^^ Uvreda je nekome reci da je zaposednut Srdjanom Djokovicem, a ne to shto se neko nashalio da si kao drveni advokat...
          Ali, kad vec ne trpish shalu, ja ti tu pomoci ne mogu...
          a i ne bih da se zamaram

Comment

Zanimljivo da Pedja Jurisevic komentarise Novakov mec danas, iako je Viskovic komentarisao Anin. Nadam se da je bezbedan u prostorijama RTS-a, mada mislim da nije u opasnosti jer ispunjava sve Srdjanove kriterijume. Uzivanje je slusati ga danas.

Comment

... mozda se varam, ali mislim da je Nebojsa odlucio da vise ne prenosi Noletove meceve, bar dok se strasti malo ne stisaju ...

Comment

Pa i logicno, covek ne zeli da se dovodi u opasnost. Inace on je skoro ekskluzivno komentarisao Novakove meceve, posebno na Grand Slamovima.

Comment

• Comment

Patriota, neki od nas ce ti reci da se to zbilja desilo, neki ce ti reci da je samo pisanje novina...istina uvek ima 2 lica, a ti sam odluchi u shta zelish da verujesh ;) Milsim da je tako najkorektnije da se izrazim

Comment

i ja se slazem sa Bellom,ali cinjenica je da Viskovic danas nije prenosio Djokovicev mec,tako da ja verujem da se nesto ipak desilo
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

• Comment

bas tako,niko nije potvrdio da se to desilo,ali niko nije ni demantovao
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

[quote author=Prizrenac link=topic=471.msg23455#msg23455 date=1211722233]
                            ... mozda se varam, ali mislim da je Nebojsa odlucio da vise ne prenosi Noletove meceve, bar dok se strasti malo ne stisaju ...
                            [/quote]

Ako je to zaista tacno da je odlucio da ne prenosi Dj-eve meceve zato sto je tata Dj pripretio, onda je podlegao pritisku i ponasa se kao da je zaista nesto skrivio, umesto da normalno obavlja svoj posao i trudi se da bude objektivan ma ciji mec da prenosi!

Comment

Patriota to je istina, ali ne zato sto pise u novinama vec zato sto vise ljudi sa ovog foruma ima potvrdu iz poverljivih izvora.
                              Ja takodje imam potvrdu od jednog clana MTF foruma, koji je novinar i poznaje Viskovica. On mi je rekao da Viskovic nece izlaziti sa ovim u javnost zbog svog dobrog odnosa sa Novakom.

Videcemo da li ce komentarisati njegove meceve narednih dana. Ja mislim da ipak hoce ali mozda ne tako redovno kao ranije.

Comment

Pedja i danas komentarise Novakov mec.
                                Viskovic je komentarisao Mashin mec jutros.

Comment

Working...
                                X