Announcement

Collapse
No announcement yet.

Komentatori

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: KOMENTATORI

Vecina jeste ali ipak Nadal i Federer je veci rivalitet,nekazem da ni Nole-Federer nije veliko rivalstvo ali oni su(Nadal i Federer)dugo godina u samom svetskom vrhu.Nadal osvaja turnir sigurno. Iako nisam bas njegov fan igra najbolje na sljaci od svih tenisera +*@WT*48*
    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Ok,meni je drazi Nadal od Federera,ali misljenja su razlicita.... :-) Naravno,NOLE JE BROJ 1!

Comment

Uvek bio i ostace broj 1 h5g6k8
        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

h5g6k8 +*@WT*48*

Comment

sada vidim zasto viskovic stalno na sportklubu govori posetite forum-pa samo njega hvalite &*#GI(]
            sala mala, dobar je, dobar je @R&}* #$&+|r

Comment

kad imam priliku da gledam tenis/kosarku na SKu i nekom BiH kanalu, uvijek odaberem SK i to zbog ogromne razlike u kvalitetu komentatora
              mislim, interesantnost i poznavanje materije nikad nije bila jaca strane BH komentatorima, pa izbor i nije tezak

ne mogu reci da gospodu poznajem po imenima ali su zaista svi vise nego dobri
              sjecam se jedne provale, prilikom prenosa Davydenkovog meca, kad je komentator pricao o Davydenkovom profesionalizmu na touru, kako nema ozbiljnije kontakte s ostalim igracima i kako na putu za njega uvijek postoje samo teren i hotelska soba... pa onda ide jedan zumirani kadar dotjerane i nasmijane Irine, a komentator izvali "doduse ni je ne bih izlazio iz sobe da imam takvu zenu" *T_*@SR ja sam legao na pod i oplakao *T_*@SR *T_*@SR way to go man! +*@WT*48* takva opustenost se nikad ne moze cuti na BH programu...

Comment

Ako se dobro secam to je bio Darko legenda... Kakav je to kralj... &8@^J
                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Molim komentatore tenisa na SPORT KLUB-u

da nam objasne odakle im izraz dupla SERVIS greska , kada ceo svet kaze dupla greska .

Takodje Vas moolim da se dogovorite oko izgovora imena igraca/igracica , pa da znamo da li se radi o Zvonarevoj ili Zvonajrevoj , Stepananeku , Shtepaneku ili Shtjepaneku .

Pozdrav ,
                  Steva Englez

Comment

[quote author=steva englez link=topic=471.msg160253#msg160253 date=1282922935]
                    Molim komentatore tenisa na SPORT KLUB-u

da nam objasne odakle im izraz dupla SERVIS greska , kada ceo svet kaze dupla greska .

Takodje Vas moolim da se dogovorite oko izgovora imena igraca/igracica , pa da znamo da li se radi o Zvonarevoj ili Zvonajrevoj , Stepananeku , Shtepaneku ili Shtjepaneku .

Pozdrav ,
                    Steva Englez
                    [/quote]Dragi Stevo $#^%RT Ja nisam zaposlen u SK-u,ali mislim da ti mogu odgovoriti na neka pitanja $#^%RT

Izgleda da ni Stepanek(Shtepanek,Shtjepanek $#^%RT ) ne zna ni sam kako se zove... sala mala $#^%RT Ne znam ni ja kako se njegovo prezime pravilno izgovara,ali ja licno ga zovem Shtepanek.

A sto se tice ove duple SERVIS greske,ja mislim da je to vec trazenje dlake u jajetu! $#^%RT sasvim je svejedno da li ce se reci dupla greska ili dupla servis greska.Mozda je cak i bolje da se govori "dupla servis greska" jer uvek postoje neki gledaoci koji se ne razumeju u tenis,ili koji tek pocinju da ga prate,itd. itd....Pa ja kad sam prvi put gledao tenis,mislis da sam imao pojma sta je dupla greska?Sve dok nisam cuo da je to dupla SERVIS greska! $#^%RT $#^%RT $#^%RT
                    Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

meni ne smeta kad kazu dupla servis greska..
                      a sto se tice izgovora, to je diskutabilno.. recimo, ruska prezimena se izgovaraju sa je, recimo Zvonarjeva, Dementjeva..
                      mozda se neki od tih glasova ne cuje u izgovoru, a u nekim jezicima je i nemoguće izgovoriti ih.. poslusaj Eurosport, oni recimo izgovaraju Brdič ono što mi po Vuku Berdih (bas me interesuje kako ga izgovaraju Česi)..
                      Originally posted by gokara
                      Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

Dragi
                        Aca grobar/Jagodica

hvala na komentarima , pa kad ste se vi potrudili , evo da i ja dam neke odgovore :

Rusi kazu - Zvonarjova
                        Chesi kazu - Shtepanek i Berdih

A sto se tice duple SERVIS greske , mislim da to nije trazenje dlake u jajetu , jer , ako, od kako postoji Wimbledon (1877.) i drugi teniski turniri , svi komentatori sveta kazu - double fault , doppio fallo , double falta ili dopplefehler , onda je to kako se taj element igre zove . Tenis je postojao pre Novaka Djokovica , pa ako svi kometatori sveta kazu dupla greska , to je tako jer ne postoji bilo koji drugi udarac u tenisu , osim servisa , na koji bi moglo da se odnosi izraz DUPLA .

Veliki pozdrav ,

steva englez

Comment

Steva , iskreno, .... #%d* . Ajde nadji mi jednog komentatora u Engleskoj koji zna pravilno izgovoriti prezime Žigić. Pa sta ako su svi govorili dupla greska, sta se sada treba drzati toga kao svetog slova?! Ne mogu da vjerujem da ti to smeta , a ustvari je isto.

Comment

[quote author=Funkerman link=topic=471.msg160364#msg160364 date=1282934953]
                            Steva , iskreno, ne seri #%d* . Ajde nadji mi jednog komentatora u Engleskoj koji zna pravilno izgovoriti prezime Žigić. Pa sta ako su svi govorili dupla greska, sta se sada treba drzati toga kao svetog slova?! Ne mogu da vjerujem da ti to smeta , a ustvari je isto.
                            [/quote]
                            meni recimo smeta kad jedan komenator (srecom nije na sk) konstantno u fudbalu govori - zaustavno vreme. a ni englezi vise u bukvalnom prevodu ne govore tako

Comment

[youtube]E-V0Gtj4BZ0[/youtube]

I kaze se Shtepanek, samo sa cudnim akcentom za nas jezik @(*6sd$%
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

[quote author=steva englez link=topic=471.msg160335#msg160335 date=1282927661]
                                Dragi
                                Aca grobar/Jagodica

hvala na komentarima , pa kad ste se vi potrudili , evo da i ja dam neke odgovore :

Rusi kazu - Zvonarjova
                                Chesi kazu - Shtepanek i Berdih

A sto se tice duple SERVIS greske , mislim da to nije trazenje dlake u jajetu , jer , ako, od kako postoji Wimbledon (1877.) i drugi teniski turniri , svi komentatori sveta kazu - double fault , doppio fallo , double falta ili dopplefehler , onda je to kako se taj element igre zove . Tenis je postojao pre Novaka Djokovica , pa ako svi kometatori sveta kazu dupla greska , to je tako jer ne postoji bilo koji drugi udarac u tenisu , osim servisa , na koji bi moglo da se odnosi izraz DUPLA .

Veliki pozdrav ,

steva englez
                                [/quote]Ja i ti znamo da se ni na jedan drugi udarac u tenisu ne moze odnositi izraz dupla,ali ima i onih koji ne znaju! @(*6sd$%
                                Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

Working...
                                X