Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I ja sam slicno rekao, jedna pobeda Niksa je max, ali ako Lebron i ekipa odigraju odbarnu kako znaju, bice metla... Al treba jos videti sa kog mesta idu Niksi, mozda padnu na 8. pa onda na nas Bullse idu...

A ovo za San Antonio, znaci no comment... Pa finale konferencije minimum...
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• Ne lozite se, Memphis ce osvojiti Zapad.
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• http://espn.go.com/video/clip?id=espn:7853822

Voli ga skoro ko ja! 100%

http://espn.go.com/video/clip?id=espn:7855823

Get that fucking trophy back home!
        Last edited by LBJmvpFORlife; 26-04-12, 03:56.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
          http://espn.go.com/video/clip?id=espn:7853822

Voli ga skoro ko ja! 100%

http://espn.go.com/video/clip?id=espn:7855823

Get that fucking trophy back home!
          Ja ne znam stvarno sto se vi toliko cimate oko MVP titule, koga briga. Od povlacenja MJ samo jedan igrac je osvojio prsten u sezoni kada je bio MVP, i to je bio Veliki Tim 2002/2003 (ispravka, sada sam nasao i Shaq 99/00). A ako se ne varam, osvajanje sampionata je 10 puta vaznije od individualnih priznanja, bar bi meni bilo. Tako da ono, nije mi jasno
          Last edited by Nebojsa; 26-04-12, 10:56.
          Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• E pa ne gledaju svi stvari bas tako. Prsten mozes uzeti i da nisi neki prevazan faktor u ekipi, a MVP mozes samo ako si najbolji.
            Ako Majami dobije nocas u Verizon-u, ko ce imati prednost domaceg terena u finalu, Majami ili Oklahoma ?

Comment

• Originally posted by delgado View Post
              E pa ne gledaju svi stvari bas tako. Prsten mozes uzeti i da nisi neki prevazan faktor u ekipi, a MVP mozes samo ako si najbolji.
              Ako Majami dobije nocas u Verizon-u, ko ce imati prednost domaceg terena u finalu, Majami ili Oklahoma ?
              Chicago
              Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

E pa ne gledaju svi stvari bas tako. Prsten mozes uzeti i da nisi neki prevazan faktor u ekipi, a MVP mozes samo ako si najbolji.
                MVP uopste ne znaci i najbolji igrac lige, koliko je samo puta kroz istoriju ta nagrada otisla u pogresne ruke. Nekad tu nagradu daju u znak postovanja prema igracu i njegovoj karijeri, pa tako mislim da je vrlo moguce da je ove godine daju Parker-u iako je Lebron zasluzuje. Ako je Parker ne dobije ove nikad nece, jos mu je i veliki plus sto SAS ima bolesnu sezonu...
                2005 i 2006 kad je Kobe bio za glavu i ramena iznad svih, kad je imao 5 utakmica u nizu 50+ poena, 81 poen, u jednom mesecu prosek od 50 poena po utakmici, nagrada je ostisla jedne godine Nash-u, a druge Dirk-u..
                Jednostavno nije mogao da je dobije kad je igrao u gubitnickom timu. Tako da MVP i najbolji igrac lige su potpuno dve razlicite stvari. Prosle sezone je tu titulu dobio Rose kao nagradu za njegov neverovatan napredak, a ne zato sto je bio najbolji igrac lige.

Btw, Brown ce mozda veceras odmarati sve startere sem Kobe-a kako bi ovaj prestigao Durant-a. Treba mu 38+ poena...
                Last edited by Ernesto; 26-04-12, 13:39.
                "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

Majami, ima bolji skor u svojoj konferenciji.
                  Ko da cete sa njima igrati u finalu.

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                    Majami, ima bolji skor u svojoj konferenciji.
                    Ko da cete sa njima igrati u finalu.
                    Naravno da necemo, igracemo sa Grizzlies-ima.
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Originally posted by Emil_LBJ View Post
                      @Killuminati - Za dobrobit foruma i njegovih clanova, ispostuj kulturu dijaloga i obracaj se kao normalan covek drugima a ne kao da je pitanje zivota i smrti.
                      Apsolutno, pod uslovom da se i drugi obracaju meni na isti nacin a ne da pokusavaju da me "preprave" zbog toga sto imam drugacije misljenje nego oni.

Comment

• Nece je dobiti Parker, usao je u diskusiju ali cisto radi reda, niko nije ni blizu vazan za svoj tim kao LeBron za Majami, Bosh je imao katastrofa period, Wada nije igrao a i kada je igrao imao je problema sa povredama, klupa je bila nevidljiva gomilu puta onaj zbog koga Majami ima skor koji ima je LeBron. Parker igra u sistemu koji da njega ne zahteva da radi pola stvari koje radi LeBron. Naravno da nagrada nije najbolji igrac vec najvredniji za svoj tim a to je LeBron.

Comment

• Ovde nije reč samo o MVP nagradi. Radi se o trećoj MVP nagradi koju je dobilo samo 7 igrača u istoriji NBA od 1946-2012.god. Znači, ako se ne varam, i Darko Miličić ima prsten ali nikada neće biti MVP jer je beskoristan. Lebron je zaslužio ove sezone MVP nagradu i ako mu je dodele biće 8 igrač, od hiljade koliko ih je prošlo kroz istoriju lige, koji će je dobiti 3 puta. Uz to može uzeti i titulu pa se izjednačiti sa Duncan-om, a i još je relativno mlad pa može doći i do četvrte MVP nagrade.
                          I samo nemojte da pričate kako je sve to nevažno jer da je nevažno ne bi se dodeljivalo. Bitno je da vam je važno ko je šesti najbolji igrač i da ste svi uz Harden-a. To je bitno. Ali treća MVP nagrada je totalno nebitna.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                          sigpic
                          RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                          - 4xMVP -

Comment

• Nije nagrada nebitna, voleo bih da je dobije LeBron jer je stvarno maestralno igrao ove sezone. Ja se nadam da ce moci da dogura do kraja i da Heat uzme titulu, jer je na kraju krajeva ta nagrada iznad svega. Wade i Bosh ce nadam se biti zdravi, jer je potrebno to za titulu. Bosh je imao one monstruozne tekme kada je Wade bio povredjen u prvom navratu, pa i kada je LeBron izostao protiv Hawks-a, CB je bio genijalan, skidam mu kapu za tu tekmu. On i Rio su bili odlicni. Wade je imao dosta dobrih tekmi, iako mu je ovo jedna od losijih sezona, a opet je sesti strelac lige, treci po PER-u pa se tako popravlja utisak. Naravno da je daleko od svog najboljeg izdanja, ali verujem da ce doci na svoje u PO-u. Dakle, voleo bih da LBJ uzme MVP nagradu, jer je zasluzio, ali i ako ne dobije, nije toliko bitno, neka uzme MVP finala sto se mene tice, titula je najvaznija.
                            sigpic

Comment

• @Wada

Stoji sve što si rekao ali samo neću da se omalovažava nešto što je pošlo za rukom samo sedmorici igrača od formiranja lige. To što mrze Lebron-a ne znači da treba da se omalovažava MVP nagrada.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                              sigpic
                              RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                              - 4xMVP -

Comment

• Ukrali su mu ionako vec jednu takodje i Kobiju. Zbog Nasha... Sve je to lepo i fino ali on nije mogao da bude mvp. No ajd sad.

Comment

Working...
                                X