Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Wow, na kakav sam podatak naisao.

Minnesota ima niz od 27 izgubljenih tekmi u aprilu
    sigpic

Comment

• Originally posted by RRondo9 View Post
      Wow, na kakav sam podatak naisao.

Minnesota ima niz od 27 izgubljenih tekmi u aprilu
      Jedan tim ima toliko tekmi za dva meseca...nesto ti netacan taj podatak

Comment

• pa jos od 2008 oni u aprilu nemaju pobedu... tako da hocu da dobiju dobru poziciju na draftu...

Comment

• Misli se na april ove godine, april prosle godine, pretprosle itd...

Kontas?
          sigpic

Comment

• Ako niste znali, debilcina ide na operaciju i propustice Playoff i OI.
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
              Ako niste znali, debilcina ide na operaciju i propustice Playoff i OI.
              Imas na week

Comment

• http://sports.espn.go.com/nba/dailydime

<3

Comment

• Boston potpisao nekog Sean-a Williams-a. Zna li neko nesto o njemu?
                  sigpic

Comment

• Originally posted by colke995 View Post
                    Boston potpisao nekog Sean-a Williams-a. Zna li neko nesto o njemu?
                    http://espn.go.com/blog/boston/celti...gning-official

Comment

• Tesko da ovaj moze puno da pomogne, al' ajd'
                      sigpic

Comment

• Po ovome sto ima na YT bolji je i od Stiemsme i od Holinsa.

Comment

• Originally posted by trigger View Post
                          Po ovome sto ima na YT bolji je i od Stiemsme i od Holinsa.
                          Bolji od Green Mambe?

To da vise nisam cuo, inace ce da bude
                          sigpic

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                            "Only seven players have won the award three times: Michael Jordan, Larry Bird, Magic Johnson, Kareem Abdul-Jabbar, Moses Malone, Wilt Chamberlain and Bill Russell."

Ljudi apelujem da glasate za najkompletnijeg košarkaša planete kako bi treći put postao MVP reg. dela sezone i ušao u istoriju. Voleli ga ili ne morate priznati da je trenutno najbolji na svetu i da je jedini koji zaslužuje MVP nagradu! Jel to jasno? A sada na glasanje.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                            sigpic
                            RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                            - 4xMVP -

Comment

• Lebron mi nije omiljeni igrac,ali je u ovom trenutku najbolji na svijetu.
                              "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Melo i Amare. Ne mogu da funkcionisu zajedno. Amare-a treba trade-ovati u off-u (trebali su jos i pre deadline-a) dok jos nesto vredi. Tom coveku iz dana u dan, iz utakmice u utakmicu pada vrednost na trzistu. Ocigledno mu je karijera u silaznoj putanji. Tadodje, u off-u moraju da jure Nash-a, preko im je potreban kvalitetan PG.
                                Lakers-i sinos ocajni. Isti problem kao i protiv NOH-a u prvoj rundi PO-a prosle sezone, problem sa branjenjem PG-a i PnR-a. Svaka ekipa koja ima kvalitetnog PG-a muci Lakers-e, mislio sam da ce se to promeniti dolaskom Sessions-a, ali nije... Verovatno jos jedan od razloga zasto je to tako je zbog dva visoka igraca u reketu (koliko dobijas sa dva monstruma toliko i gubis), koji kad dodje do PnR-a i preuzimanja su isuvise spori i to je svaki put uncontested sut bez obzira na njihovu duzinu. Parker/Duncan su ih unistili PnR-om sinoc, jos pogotovo kad imas odlican spacing u napadu kao sto SAS problema u napadu nemas. Bynum sinoc 2 uhvacene lopte, nedopustivo za coveka od legit 213 i 130 kg. Reket je njegova kuca i mora da dominira na svakoj utakmici bez obzira ko je protivnik na drugoj strani, a ne da bira kad ce da se pojavi i da igra, a kad ne. Skokovi su pitanje zelje i htenja, a ne znanja. Koliko on u kontinuitetu bude igrao dobro, toliko daleko ce Lakers-i dogurati u PO-u. Njegov kontinuitet je kljuc svega.
                                SAS za mene favorit br. 1 da izadje sa Zapada, ispred OKC-a. Najbolja half court ekipa u ligi s najboljim trenerom. Nece sagoreti u PO-u kao prosle godine jer za razliku od prosle, ove godine imaju zdravog Ginobili-a i Duncan-a koji se pobrinuo za svoje telo u off-u. Takodje imaju bolju klupu i dublji su nego prosle godine. Jednom recju, masina od ekipe gde svako zna svoju ulogu i gde treba da stoji na terenu u datom trenutku. Niko ni u jednom trenutku ne odstupa ni za pedalj i nije van zacrtane linije. Neverovatno disciplinovana ekipa.
                                "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                                odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                                fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

Working...
                                X