Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sta je Howard od sebe napravio

Sto kaze Berger - Pokusavao je da ne bude novi LeBron,a sada je mozda i jos omrazeniji.

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post

Pogledati obavezno!
      Gledao live, kakav sam stream nasao za ESPN 2 i 3 samo taj radi na svetu cini mi se koliko sam trazio.

Comment

• Mislim da je Fab Melo pogresio sto je odlucio da izadje na draft. Nije on jos ni blizu nivoa NBA kosarke.

Steta sto su neki igraci nestrpljivi.

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
          Mislim da je Fab Melo pogresio sto je odlucio da izadje na draft. Nije on jos ni blizu nivoa NBA kosarke.

Steta sto su neki igraci nestrpljivi.
          Danas treba da budemo srecni za svakog solidnog igraca koij ne napravi One and done. Ja ne zelim ni da zamislim koliko bi ovaj Kentucky bio jak da moze da ostane na okupu kao neke prethodne generacije. Verovatno bi dosli na nivo da igraju sa nekim veoma slabim NBA timom.
          I da slazem se sa tvojom procenom, mada ko zna, fizicki je zver, sjajan bloker, ako udje negde da bude defansive center mozda i ne bude los. Ali sigurno nece ispuniti potencijal.
          Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Pa zbog tvoje poslednje recenice mi i krivo...Sve je to zbog alavosti na pare. Ima potencijal da postane odlican centar,ali ovom odlukom je sebi smanjio sanse.

Ne sumnjam da ce biti vazan faktor nekog tima,ali ja se time ne bih zadovoljavao da sam na njegovom mestu.

Comment

• Pogotovo sto je bas dosta napredovao od prosle godine, sve je iznenadio i ko zna dokle bi dosao da je ostao godinu dana. Glupi agenti Pogledajte pod obavezno ESPNov film The Dotted Line, bice vam neke stvari jasnije, pogotovo sto se tice mladih sportista u Americi, ali se to moze primeniti bilo gde.

Comment

• Boston bi na 21. piku trebao da izabere Dion-a Waiters-a sto je po meni dobar pik jer cemo tesko zadrzati Allena sledece sezone, a i pri zalasku karaijere je. Na 25. piku se pominje Jeffery Taylor. Ne razumem, zasto Boston tu ne potrazi nekog centra?
                sigpic

Comment

• Originally posted by colke995 View Post
                  Boston bi na 21. piku trebao da izabere Dion-a Waiters-a sto je po meni dobar pik jer cemo tesko zadrzati Allena sledece sezone, a i pri zalasku karaijere je. Na 25. piku se pominje Jeffery Taylor. Ne razumem, zasto Boston tu ne potrazi nekog centra?
                  Ma ti Mock Draftovi su nevidjena glupost, ne potresaj se zbog toga Nemaju oni pojma realno u ovoj fazi.

Comment

• Sta ce to da bude pa Doc poslao Allen-a na klupu i stavio u startnu petorku Bradley-a....izgleda da poslusao colke995 i mene...kada smo mu mi to jos predlagali..

Comment

• Jedini mock koji valja je na draftexpresu,ali to tek posle lutrije.

Mogli bi i mi da mockujemo tamo nedelju,dve pred draft

Comment

• Mockovi su zesca glupost, pe svega zato sto se jos ne zna koji ce tim birati sa kog mesta... Zna se da ce Davis biti prvi, ali ostali su upitni, previse je kvalitetna draft klasa, tako da ce timovi uglavnom birati igrace na pozicijama koje su im preko-potrebne. Po nekom kvalitetu i talentu samo se Davis izdvaja, i on je po meni jedini "talent over need" izbor na draftu...
                        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                        -Jürgen Klopp

Comment

• bice definitivno opasan draft sto znaci da ce sledeca sezona uz neke trejdove biti bas zanimljiva

Comment

• Deron Williams is apparently counting down the days until the Nets' season ends.
                            The Nets are playing better basketball since signing Gerald Green and acquiring Gerald Wallace, but D-Will doesn't seem very impressed. Asked if he wished the season were longer so that New Jersey could make a playoff push, he replied, "19 days," which is exactly how many days remained in the season. It's a rather dispiriting statement from the team's purported MVP and leader.
                            Dallas....

Comment

• Wade ne igra veceras za Heat.
                              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                                Wade ne igra veceras za Heat.
                                Kasno, trebalo je na vreme da kazes da se singlira h1

Comment

Working...
                                X