Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by te-ko92 View Post
    ako cavsi dobije J-Smove i marvina mogu lagano da izbace sa 8 pozicije niksi koji katastrofa igraju u poslednje vreme,tako da bi buksi iLI cavsi mozda mogli u PO....
    Oni su i sad kandidati, ne zaostaju puno, a ako se ovo sprovede u delo, bice mnogo zanimljivo do kraja, bili bi Lob city Cavs
    sigpic

Comment

• Big Al-u veceras umrla baka koja ga je odgajala nakon rane oceve smrti. Budite uz njega veceras. ;)
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Oni su i sad kandidati, ne zaostaju puno, a ako se ovo sprovede u delo, bice mnogo zanimljivo do kraja, bili bi Lob city Cavs

PA LICNO BI VISE VOLEO DA cavsi prodju u PO nego niksi jer tako vestacka ekipa.... uopste mi se ne svidjaju od kad se melo vratio...

Comment

• Prica li se ista oko toga da bi mi mogli nekome Entonija da uvalimo ? Ili cemo da se pozdravimo od borbe za titulu ove godine ;)
          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by Miko View Post
            Prica li se ista oko toga da bi mi mogli nekome Entonija da uvalimo ? Ili cemo da se pozdravimo od borbe za titulu ove godine ;)
            Ti si se nadao tituli i pre pocetka sezone?
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Prica li se ista oko toga da bi mi mogli nekome Entonija da uvalimo ? Ili cemo da se pozdravimo od borbe za titulu ove godine ;)
              Naravno da Melo ne ide nigde.
              Knicksi nikada nisu bili ozbiljni konkurenti i, iskljucujuci neki naucnofantasticni scenario to nece ni biti. Lin je isto problem NYK koliko i Antony, Mac je okacio statistiku izgubljenih lopti, ono je tragedija. Tako nesto sebi ne moze da dopusti Slavko Vranjes a ne novopecena zvezda plejmejker.
              Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• pa bilo bi najbolje kad bi melo otisao.... na primer za montu elisa,dobar bi bio trade za NY a i za GS

Comment

Melo je najbolji igrac Knicks-a, da si ti meni ziv i zdrav.
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

pa bilo bi najbolje kad bi melo otisao.... na primer za montu elisa,dobar bi bio trade za NY a i za GS
                    Ovo je pogresno na toliko nivoa...

Comment

pa bilo bi najbolje kad bi melo otisao.... na primer za montu elisa,dobar bi bio trade za NY a i za GS
                      Pola ekipe su se odrekli zbog njega, nece ga pustiti tako lako, ali ne razumem zasto svi vidite problem u Melu kad je glavni krivac za ovakvo stanje Knicksa D'Antoni..
                      sigpic

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                        Melo je najbolji igrac Knicks-a, da si ti meni ziv i zdrav.
                        Dok je Melo bio povredjen i dok je Lin harao mi smo ubijali , definitivno smo bili u top 5 timova u tom trenutku u celoj ligi. Bukvalno smo razbijali , cim se Melo vratio nikako to ne ide , Lin je dosta stegnut , Melo dosta skrt , ne kazem je da je Melo los , on je strasan igrac , mozda medju 5 najboljih u ligi igraca ali mislim da bi mi igrali bolje bez njega , jednostavno se ne uklapa u sistem. TJ uklapa se u sistem daj loptu Melu pa sta bude, neka on svaku 5-tu ubaci. Protiv Filadelfije juce on i Melo kao otpisani , kao da su kamenje bacali (Lin i Melo) Protiv Milvokija Melo je imao isto dosta manje od 50% suta, Lin asistira, stalno preko 10 asistencija , gubi lopte Boze moj ,ako i izgubi 4-5 lopti po mecu , nije ni strasno ako ce da asistira i razigrava kako treba , 5 napada i nije mnogo s obzirom kada se uzme koliko se zavrsi ne efikasno od tih 5 gde on izgubi loptu mozda bi samo 1 zavrsio poenima ;)

Originally posted by colke995 View Post
                        Pola ekipe su se odrekli zbog njega, nece ga pustiti tako lako, ali ne razumem zasto svi vidite problem u Melu kad je glavni krivac za ovakvo stanje Knicksa D'Antoni..

Ovo se apsolutno slazem ali kad bolje razmislim ja ne vidim sta bi se toliko mnogo promenilo dolaskom novog trenera ;)
                        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

Dok je Melo bio povredjen i dok je Lin harao mi smo ubijali , definitivno smo bili u top 5 timova u tom trenutku u celoj ligi. Bukvalno smo razbijali , cim se Melo vratio nikako to ne ide , Lin je dosta stegnut , Melo dosta skrt , ne kazem je da je Melo los , on je strasan igrac , mozda medju 5 najboljih u ligi igraca ali mislim da bi mi igrali bolje bez njega , jednostavno se ne uklapa u sistem. TJ uklapa se u sistem daj loptu Melu pa sta bude, neka on svaku 5-tu ubaci. Protiv Filadelfije juce on i Melo kao otpisani , kao da su kamenje bacali (Lin i Melo) Protiv Milvokija Melo je imao isto dosta manje od 50% suta, Lin asistira, stalno preko 10 asistencija , gubi lopte Boze moj ,ako i izgubi 4-5 lopti po mecu , nije ni strasno ako ce da asistira i razigrava kako treba , 5 napada i nije mnogo s obzirom kada se uzme koliko se zavrsi ne efikasno od tih 5 gde on izgubi loptu mozda bi samo 1 zavrsio poenima ;)
                          Ti stvarno mislis da je Lin neki igrac??

EDIT: Pominje se da Hornetsi nude Okafora..
                          sigpic

Comment

• Zato sto su zaslepljeni Lin-om i njegovim majstorijama. Miko druze, ti kao veliki strucnjak bi trebao da znas kako Melo igra kod normalnog trenera, a ne kod Mike run and gun D'Antoni-a...A, o izboru igraca ne bih takodje da govorim. Zaebali su se dobro za Chandler-a...Preplacen prosecan centar, koji bez pleja ne vredi nista. Solidan defanzivac, nije preterano dobar, s obzirom da nema vise od dva krstena centra. Odigrao dobro sezonu pred novi ugovor i Knicks-i se nalozili. Melo je iznerviran garant cinjenicom da su oterali Chauncey-a, sto je po mom misljenju bila greska.

Miko druze, to sto si rekao da ste u top 5 timova lige..bahahahahahahahaha, kako si me slatko nasmejao.
                            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                              Melo je iznerviran garant cinjenicom da su oterali Chauncey-a, sto je po mom misljenju bila greska.
                              Chauncey je mnogo bolji igrac od Lina. Jeremy je uhvatio to vreme kada nije bio poznat nikome, vremenom su nasli nacine da ga zaustave i nateraju u greske. A da bi bio pravi igrac moras da imas kontra strategiju za sve sto ti bace a Lin to ne uspeva. Brz da, dobar P`n`R igrac da, ali ce biti zaboravljen za pola godine. Svaliti celu fransizu na njega je presmesno, simpatican je on meni, ali malo realnosti.
                              I Miko, kod Mikea ne postoji nikakav sistem, komplikovano je to

Comment

Ovo se apsolutno slazem ali kad bolje razmislim ja ne vidim sta bi se toliko mnogo promenilo dolaskom novog trenera
                                Pa Adelman bi sa ovakvom ekipom bio contender..A D'Antoni je po meni najgori trener u NBA..
                                sigpic

Comment

Working...
                                X