Originally posted by Ernesto
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostNikom ne produzivati nista, trejdovati madafaku ako je moguce za 2 fina role igraca i juriti Dvajta u fri ejdzensiju. Oni ce imati samo 30 miliona ugovorne obaveze sledece godine jos ako trejduju madafaku za 2 role playera to je nekih 25. Dati maksimalno Dvajtu i popuniti roster koliko moze, cekati na jos jednog FA 2013 i imas big 3 ponovo. Razon Dvajt + ?."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by Ernesto View PostDwight je debil. Eno ga opet je pustio buvu da hoce da ide, samo dan nakon sto su objavili da ostaje do kraja sezone u Orlando-u. Nema igraca u ligi sa nizim IQ-om od njega, vidis da hoce u te vece gradove, LA, NY, Chicago, ne spominje Boston uopste.
Comment
-
Originally posted by Drazen 3 View Post75 % igraca uzima kokain kao doping,provereno
Nego, nešto se mislim da li će Kobe (The best after MJ) i Drew sutra protiv Miami-a iskoristiti sve svoje "skilove" kako bi ih zgazili? Da li se Kobe pripremio za svojih 40+ u trci za MVP nagradu i šesti prsten? C'mon Kobe, c'mon Drew, c'mon Fakersi. C'mon madafakeri, možete vi to. Jedva čekam!
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Jedno pitanje, koliko su Lejkersi preko capa ? Razmisljao sam nesto za Free Agency 2012, kako bi mogli da ga ociste, pa me zanima vase misljenje, da li bi mogli da potpisu Dvajta tokom leta posto Bajnamu istice ugovor ovog leta ( sto su nekih 15 milki manje) i ima Team Option, Woltonu istice ugovor (sto su opet 6 milki manje) i da amnestiraju Peace-a (opet nekih 7-8 milki manje) i da li bi mogli u toj situaciji da potpisu Dvajta na FA ?
Comment
-
Originally posted by LejkerBoy View PostJedno pitanje, koliko su Lejkersi preko capa ? Razmisljao sam nesto za Free Agency 2012, kako bi mogli da ga ociste, pa me zanima vase misljenje, da li bi mogli da potpisu Dvajta tokom leta posto Bajnamu istice ugovor ovog leta ( sto su nekih 15 milki manje) i ima Team Option, Woltonu istice ugovor (sto su opet 6 milki manje) i da amnestiraju Peace-a (opet nekih 7-8 milki manje) i da li bi mogli u toj situaciji da potpisu Dvajta na FA ?
Comment
-
Originally posted by LejkerBoy View PostJedno pitanje, koliko su Lejkersi preko capa ? Razmisljao sam nesto za Free Agency 2012, kako bi mogli da ga ociste, pa me zanima vase misljenje, da li bi mogli da potpisu Dvajta tokom leta posto Bajnamu istice ugovor ovog leta ( sto su nekih 15 milki manje) i ima Team Option, Woltonu istice ugovor (sto su opet 6 milki manje) i da amnestiraju Peace-a (opet nekih 7-8 milki manje) i da li bi mogli u toj situaciji da potpisu Dvajta na FA ?"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
Comment
-
Originally posted by Ernesto View PostLakers-i su debelo preko cap-a. Walton-u ne istice ugovor na kraju sezone, a Jim nema sanse da pusti Drew-a jer je to njegovo dete.A valjda je ovaj Volton dobar covek pa da prosto batali i da postane asistent Majku...
Comment
-
Originally posted by LejkerBoy View PostOvo za malog Basa sam znao, ali mislim ako imaju sanse za najboljeg centra onda moraju barem da pokusaju...A valjda je ovaj Volton dobar covek pa da prosto batali i da postane asistent Majku...
"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
-
Originally posted by Ernesto View PostHteli su oni Walton-a jos ove godine da oteraju u penziju, ali tuki 12 milki je 12 milki... Sto se tice Dwight-a, sta znam, jeste sila ali ne volim robota, ako Drew odigra sezonu do kraja kako je poceo, i ostane zdrav, onda je on sledece sezone u prici s Dwight-om.
Comment
-
Originally posted by LejkerBoy View PostA sta mislis ko bi mogao da potpuni rupu na PG? Mo ili Brooks koji se vraca iz kine ali je RFA ? Posto su to igraci koji dele Lejkerse od finale zapada..."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
-
Originally posted by Ernesto View PostPa sta znam, Mac je pre neko vece pominjao kako bi Felton ili Ty lepo legli Lakers-ima, ali ja se ne slazem s tim tj. nedovoljno je. Ako Lakers-i hoce da budu contender-i treba im all star PG, neko iz top 5... CP, Deron, Westbrook, Rondo, Parker... al` do njih je nemoguce doci, tako da nemam pojma. Al ` svakako im treba PG, a jos veca je muka sto odlaskom Odom-a oni ni klupu nemaju vise.
Comment
-
Originally posted by LejkerBoy View PostJedina sansa za Derona je ako Dvajt zavrsi recimo u LAL i da Lejkerse "samo" izgube Drew-a pikove i LO trade exception. U toj situaciji su Netsi izgubili sve i onda su primorani da trejduju Derona, posto on 100 % nece da produzi ugovor, i ako prihvate ono sto je ostalo od rustera, tj. Gasol, Blejk, neki ruki ili Ebanks i jos neki pik ako je ostao. Ovaj Scenario je mnogo nerealan, ali nikad se ne zna."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
-
Al` sad gledam, stvarno bi Mo lepo legao, skinuo bi teret u napadu s Kobe-ovi pleca. Jos je on nezadovoljan u LAC-u zato sto pocinje s klupe, hoce da ide, al` takav igrac treba Lakers-ima odmah, a ja ne vidim kako mogu da dodju do njega u ovom trenutku. Ko ce da ceka kraj sezone, a i nece ta dzukela da igra za dzabe, voli taj kintu. Pitanje je koliko bi LAL mogao da mu ponudi.Last edited by Ernesto; 19-01-12, 00:07."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
Comment