Na ovome primeru sto sam ja postavio gledaju da je u zadnja dva minuta razlika manja od 5 pts. i gledaju produzetke i sad koliko je ko uzeo u tom periodu suteva i pogodio,ali verovatno da ima i nekih drugih nacina ne znam za sigurno.......
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by te-ko92 View Postsamo mi nije jasno zasto josh nije bio na zakucavanja? on bi odneo ove sto bili na zakucavanja
www.youtube.com/watch?v=84DQDnQ-9EQ
Comment
-
Veteran Blazers player tells me there are some in the locker room working against Nate McMillan.
Ovi su definitivno prokleti...sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Stvarno ih neko proklestvo ganja oni moraju selit fransizu to je toliko uklet grad da je to nemoguce.Samo pogledajte neke pikove sa drafta.Najveci promasaj Sam Bowie prije Jordana ljudi imaju stvarno losu karmu."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Nisata to nije cudno.Drugih objasnjenja za ovakve rezultate nema.Kada Minesota sinoc ti ubaci 122, a nisu prva ekipa koja je ponizila Portland u Rouz Gardenu ove sezone, jedini odgovor je svlacionica.
Ocekujem za koji dan da se kod njih desi neki suludi trejd.Ovako iz dana u dan me demantuju da mogu igrati plejof u ovoj sezoni.
Comment
-
Ja sam reka kad su vezali 3 poraza za redom kod kuce da ce jedva da dodju do plej ofa, al evo sad vidim da nema leba od njih ove godine, a ladno su mogli da predju prvu rundu plej ofa. 100% su ukleti.
Originally posted by stefan12 View PostStvarno ih neko proklestvo ganja oni moraju selit fransizu to je toliko uklet grad da je to nemoguce.Samo pogledajte neke pikove sa drafta.Najveci promasaj Sam Bowie prije Jordana ljudi imaju stvarno losu karmu.Last edited by Reise; 04-03-12, 18:53.sigpic
Comment
-
Originally posted by Monta Ellis #8 View PostRose Garden je cudo stvarno u Portlandu imaju jedne od najboljih navijaca u NBA......
Ne znam sta ce da urade sa Batum-om i njegovim ugovorom steta bi bilo da ga puste da ode negde u drugu ekipu.
Sad se vidi kakvu su gresku napravili kad su trejdovali Feltona za Milera, ne bi me iznenadilo da ga trejduju Feltona.sigpic
Comment
-
Lakers-i su u razgovoru s Portland-om oko dovodjenja Felton-a. Navodno pregovori traju vec nedeljama i trebalo bi da ukljucuje Blake-a u toj razmeni (ako mene pitate tezak nonsense). Ako Mitch izvuce ovo stvarno mu skidam kapu. S Felton-om Lakers-i bi definitivno bili contender-i."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
Comment