Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Na ovome primeru sto sam ja postavio gledaju da je u zadnja dva minuta razlika manja od 5 pts. i gledaju produzetke i sad koliko je ko uzeo u tom periodu suteva i pogodio,ali verovatno da ima i nekih drugih nacina ne znam za sigurno.......

Comment

• Zna li se igra li Bosh vecheras ?
      SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Najavili su da ce propustiti dve utakmice koje je i propustio zbog smrti babe,i onda bi trebao da se vrati ako im je verovati trebao bi da igra veceras ne igraju svaki dan protiv Lakers-a.

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
          Zna li se igra li Bosh vecheras ?
          Spo je juce rekao da jos uvijek ne zna hoce li igrati,ali najvjerovatnije ce nastupiti...
          When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• http://www.sportklub.info/forum/thre...l=1#post720017

Zanimljiv tekst o rukijima

Comment

• Originally posted by te-ko92 View Post
              samo mi nije jasno zasto josh nije bio na zakucavanja? on bi odneo ove sto bili na zakucavanja
              Bio je i pobedo te godine, evo perfektan windmill dunk koji je pokazao.
              www.youtube.com/watch?v=84DQDnQ-9EQ

Comment

• Veteran Blazers player tells me there are some in the locker room working against Nate McMillan.

Ovi su definitivno prokleti...
                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Stvarno ih neko proklestvo ganja oni moraju selit fransizu to je toliko uklet grad da je to nemoguce.Samo pogledajte neke pikove sa drafta.Najveci promasaj Sam Bowie prije Jordana ljudi imaju stvarno losu karmu.
                  "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Nisata to nije cudno.Drugih objasnjenja za ovakve rezultate nema.Kada Minesota sinoc ti ubaci 122, a nisu prva ekipa koja je ponizila Portland u Rouz Gardenu ove sezone, jedini odgovor je svlacionica.
                    Ocekujem za koji dan da se kod njih desi neki suludi trejd.Ovako iz dana u dan me demantuju da mogu igrati plejof u ovoj sezoni.

Comment

• Ja sam reka kad su vezali 3 poraza za redom kod kuce da ce jedva da dodju do plej ofa, al evo sad vidim da nema leba od njih ove godine, a ladno su mogli da predju prvu rundu plej ofa. 100% su ukleti.

Originally posted by stefan12 View Post
                      Stvarno ih neko proklestvo ganja oni moraju selit fransizu to je toliko uklet grad da je to nemoguce.Samo pogledajte neke pikove sa drafta.Najveci promasaj Sam Bowie prije Jordana ljudi imaju stvarno losu karmu.
                      Ne mozes da premjestis fransizu iz grada u ciju dvoranu dolazi najvise navijaca svake veceri, ukljuci mozak malo.
                      Last edited by Reise; 04-03-12, 18:53.
                      sigpic

Comment

• Rose Garden je cudo stvarno u Portlandu imaju jedne od najboljih navijaca u NBA......
                        Ne znam sta ce da urade sa Batum-om i njegovim ugovorom steta bi bilo da ga puste da ode negde u drugu ekipu.

Comment

• Originally posted by Monta Ellis #8 View Post
                          Rose Garden je cudo stvarno u Portlandu imaju jedne od najboljih navijaca u NBA......
                          Ne znam sta ce da urade sa Batum-om i njegovim ugovorom steta bi bilo da ga puste da ode negde u drugu ekipu.
                          Moraju da ga zardze, pokazuje da je odrastao i da se moze racunati na njega jos mnogo sezona. Igrac koji te pokrece kad se ne nadas nicemu, strasan je, jednostavno moraju da ga zadrze.

Sad se vidi kakvu su gresku napravili kad su trejdovali Feltona za Milera, ne bi me iznenadilo da ga trejduju Feltona.
                          sigpic

Comment

• Kazu za McMillan-a ako ne dovede ekipu do PO vrlo lako da ce da dobije otkaz......

Comment

• Originally posted by c-bosh View Post
                              Spo je juce rekao da jos uvijek ne zna hoce li igrati,ali najvjerovatnije ce nastupiti...
                              Losha info al jbg sad.
                              SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Lakers-i su u razgovoru s Portland-om oko dovodjenja Felton-a. Navodno pregovori traju vec nedeljama i trebalo bi da ukljucuje Blake-a u toj razmeni (ako mene pitate tezak nonsense). Ako Mitch izvuce ovo stvarno mu skidam kapu. S Felton-om Lakers-i bi definitivno bili contender-i.
                                "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                                odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                                fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

Working...
                                X