Originally posted by stefan12
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Sta mislite o ovome tracu od veceras da su dva ili tri tima zainteresovana da trejduju za Paul Pierce-a,znam da je to jos uvek nagadjanje ali izvor vesti deluje dosta pouzdan (Adrian Wojnarowski Yahoo!).
Po meni Boston ako ne poravi igru u skorije vreme mogle bi se ocekivati neke promene kod njih a Pierce izgleda ima najvecu "trzisnu" cenu od velike trojke,sad sve zavisi kakvi su planovi Danny Ainge-a hoceli da rastura ekipu sada pre trade deadline ili ce ih pustiti da zavrse ovu sezonu do kraja pa onda na leto da pokusa da dovede neko zucnije ime od slobodnih igraca.Ja sam vise za ovu prvu varijantu da proba nesto da dobije za nekog od velike trojke jer ce svakako da ima dosta novca u salary cap-u na leto,ali videcemo...
Comment
-
Originally posted by Monta Ellis #8 View PostSta mislite o ovome tracu od veceras da su dva ili tri tima zainteresovana da trejduju za Paul Pierce-a,znam da je to jos uvek nagadjanje ali izvor vesti deluje dosta pouzdan (Adrian Wojnarowski Yahoo!).
Po meni Boston ako ne poravi igru u skorije vreme mogle bi se ocekivati neke promene kod njih a Pierce izgleda ima najvecu "trzisnu" cenu od velike trojke,sad sve zavisi kakvi su planovi Danny Ainge-a hoceli da rastura ekipu sada pre trade deadline ili ce ih pustiti da zavrse ovu sezonu do kraja pa onda na leto da pokusa da dovede neko zucnije ime od slobodnih igraca.Ja sam vise za ovu prvu varijantu da proba nesto da dobije za nekog od velike trojke jer ce svakako da ima dosta novca u salary cap-u na leto,ali videcemo...
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostInace, pojavila se prica ovih dana da je Dwight dodao jos jedan tim na svoj spisak, a to su Clippers-i. Da ste GM Clips-a, da li biste dali Blake-a za Howard-a?
sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostZato mikula sto nemas dovoljno obzira prema svima ovde da bar gramatiku i nacin pisanja dovedes u red a kamoli ono sto napises. Nikad veliko slovo, nikad zarez, padezi, apostrofi, oblici u koje stavljas reci, katastrofalno, ne kazem iz zle namere ali nije mi jasno da mozes evo vec 800 puta da postujes tako a vidis pre tebe gomilu i gomilu postova na jedan pristojan nacin. Pogledaj kako ljudi pisu, malo se saberi, probaj da napises nesto novo da ne iznosis ocigledne cinjenice i jos jednom, za boga miloga, malo nacin koriguj, daj mu ga po zarezu, velikom slovu, znaku interpunkcije. Bar se potrudi."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Originally posted by Monta Ellis #8 View PostSta mislite o ovome tracu od veceras da su dva ili tri tima zainteresovana da trejduju za Paul Pierce-a,znam da je to jos uvek nagadjanje ali izvor vesti deluje dosta pouzdan (Adrian Wojnarowski Yahoo!).
E sad, druga je stvar sto bi Kelti verovatno profitirali trejdovanjem njega za nekog mladog, talentovanog SF-a...
Comment
-
Pirs ce ostati Celtic do kraja, on je tip igraca koji ce uvek igrati za jedan tim, ja ne verujem da ce on igde ici... Gay bi legao Bostonu savrseno, ali ludost je uopste pomisliti da ce Memphis njega dati za bilo koga a kamoli za Pirsa, jer je decko All-Star materijal...Last edited by Freshman; 18-01-12, 19:33.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Za Celticse bi bilo najpametnije da dadnu Allen-a i Garnett-a za nekog dobrog i mladjeg igraca.Valjda bi za njih dvojicu mogli da dobiju nekog igraca tipa Curry-a ali da je SG ili PF igraca koji nije lider ali moze doprinjeti kvalitetu tima."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Originally posted by stefan12 View PostZa Celticse bi bilo najpametnije da dadnu Allen-a i Garnett-a za nekog dobrog i mladjeg igraca.Valjda bi za njih dvojicu mogli da dobiju nekog igraca tipa Curry-a ali da je SG ili PF igraca koji nije lider ali moze doprinjeti kvalitetu tima.Last edited by Emil_LBJ; 18-01-12, 21:56.
Comment
-
Sto se tice Ray-a, on je igrac koji gaji takav stil igre da moze da igra do 40-e godine, jos ako uzmemo u obzir da on vec godinama brine o svom telu, tu nema polemike da moze da igra jos 3 godine.
E sad, sto se tice KG-a... On je iz Minnesota-e dosao kao igrac koji je bio masina i na jednom i drugom kraju terena, i u napadu i u odbrani, da bi u Boston-u vremenom postao defensive stopper. Ono sto sam ja video od njega ove godine nije ni 20% onog pravog Garnett-a od pre 2-3 godine. Stigle su ga godine, noge pocele da izdaju, usporio je, tako da ne moze vise da igra odbranu ni na pribliznom nivou kao nekad, nema vise one energije, cak vise ne moze ni da pogodi onaj njegov cuveni sut sa kapice... Ne znam, nije to vise onaj KG-a od pre nekoliko godina, jbg godine cine svoje... Njemu je ovo poslednja godina ugovora (21 milion), mogao bi Boston da ga trejduje i da dobije neke igrace koji bi im bili od koristi, dok bi ovaj drugi klub tim trejdom ocistio SC i mozda pokusao da privoli Deron-a, Dwight-a ili nekog drugog FA-a da dodje kod njih..."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
Comment