Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Regular Season 2011/12 (opste diskusije, komentarisanje vesti, tracevi i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mislim da smo ovde vec nekoliko puta obradili Westbrickovu igru, nedostatak inteligencije u igri, slab sut, preterano ispucavanje. Meni je najzalije sto pored sebe ima drugu najvecu ofanzivnu pretnju u NBA, on ga ne hrani dovoljno loptama, pa Kevin ipak ima 30ak poena po mecu. Westbrook je od pocetka bio takav, ali ja sam se nadao da ce sazreti vremenom poput Rosea, a on postaje sve gori, sa sve vise neutemeljenog samopouzdanja.
    Ako OKC ne uradi nista znacajno ove godine to ce biti najvise de Russela, a ne do trenera. U 4 utakmice koliko sam gledao pazljivo OKC ove godine, u svakoj se nekoliko puta videlo da se igra akcija za Durenta, cak su ponekad postavljeni i blokovi, ali je Westbrook to ignorisao i isao kao june do kosa ili sutirao sa poludistance ili floatere i najcesce promasivao. Tu trener jedino moze da cupa kosu i proklinje sudbinu sto ima takvog pleja.
    Ja ne sporim da on ima solidnu statistiku i onaj ko ne gleda meceva pomislio bi da je on prilicno koristan, ali ako pogledas malo bolje on koci ekipu i cini je losijom.

I privatne razgovore ko se kome svidja ili ne ostavite za privatne poruke, ovde se trudite da pisete smislene argumente.
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Vuce mi se jedno pitanje po glavi jos od pocetka sezone, ali eto sinocna utakmica Indijanaca i Raptorsa me je navela da ga konacno postavim... sta mislite, da li Derozan poseduje sve kvalitete da, ako ne vec sledece godine postane all star?

Comment

• Meni se cini da westbrook usporava duranta i da durant usporava njega,obojica su igraci koji bi bili lideri u kojem god timu da igraju,al ako ostanu u istom timu nijedan nece pokazati svoj pun potencijal.

Comment

• Veceras najbolji bloker lige protiv mozda i najboljeg ofanzivnog big man-a u ligi. Drew vs DeAndre, kakav je to match-up, jedna cekam da vidim.

Btw, beast! Kako vreme prolazi sve vise i vise mi se dopada.

http://www.sportando.net/video/eng/7...re_jordan.html
          Last edited by Ernesto; 14-01-12, 12:45.
          "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
          odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
          fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Originally posted by ЕлБиЏеј View Post
            Vuce mi se jedno pitanje po glavi jos od pocetka sezone, ali eto sinocna utakmica Indijanaca i Raptorsa me je navela da ga konacno postavim... sta mislite, da li Derozan poseduje sve kvalitete da, ako ne vec sledece godine postane all star?
            Samo kada bi mogao sut za 3 poena da popravi bio bi mnogo opasniji,a za All-Star tesko ima mnogo dobrih igraca na njegovoj poziciji na istoku,za sada mi on deluje da nije jos sazreo za All-Star-a ali moze uvek da ide na takmicenje iz zakucavanja ako nista drugo.

Comment

• Btw, nisam gledao Kyrie-a mnogo ove sezone, ali ono sinoc je bila bolest. On je NBA ready vec sad, mislio sam da ce to dosta sporije da ide. Bolestan potencijal.
              "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
              odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
                Veceras najbolji bloker lige protiv mozda i najboljeg ofanzivnog big man-a u ligi. Drew vs DeAndre, kakav je to match-up, jedna cekam da vidim.

Btw, beast! Kako vreme prolazi sve vise i vise mi se dopada.

http://www.sportando.net/video/eng/7...re_jordan.html
                nadam se da deandre nece biti veceras u beast modu
                Last edited by stefan12; 14-01-12, 13:00.
                "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Mac, sto se tice O.J-a... On je trebao da ide u Nets-e u zamenu za Morrow-a, evo sad procitah... Ne znam da l` je taj trejd i dalje u igri ili je bajat...

Comment

• ernesto da li mozes da napises nesto o dariusu morrisu
                    "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

Comment

• Pa šta bi ono s Majamijem sinoć?Vejd se opet sjebo.
                      Finale istoka će po meni biti Orlando protiv Čikaga.Čikago ako ovako nastavi, na kraju regularnog dela će imati skor 56-10.Baš da vidimo da li su mi proračuni tačni XD Boston će onakvom igrom jedva da uđe u play-off.Ako budu igrali kao u drugo poluvreme protiv Čikaga, onda će biti dobro.
                      ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
                      I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Originally posted by stefan12 View Post
                        ernesto da li mozes da napises nesto o dariusu morrisu
                        Mali je tu samo da odradi posao dok se Steve ne vrati (povreda rebra cini mi se, 3-4 nedelje van parketa), nije kalibar igraca koji Lakers-ima treba, nije difference maker. Solidan je, ali opet kazem nije ono sto Lakers-ima treba. Nije ovo dobra sredina za njegovo sazrevanje i razvoj, pogotovo kada imas Kobe-a koji je high volume suter koji sutne gotovo polovinu LA-ovih FG-ova... Istina je Lakers-ima je potreban jedan dobar PG (kako bi bili contenderi i kako bi mogli da se nose sa Westbrick-om i ostalim PG-evima sa bolesnim fizikalijama u ligi) koji ce da rastereti Kobe-a u napadu i da preuzme njegovu ulogu u napadu dok ovaj dobija minute odmora na klupi. Evo vec nekoliko utakmica unazad Lakers-i se raspadaju u 4. cetvrtini u prva 3-4 minuta dok je Kobe na klupi, totalno bezidejan napad, statican, ne mogu cak ni da spuste na low post na Pau-a ili Drew-a koliko je bezidejan, sem Kobe-a nemaju dobrog spoljnog ofanzivnog igraca. Bottom line, bez kvalitetnog PG-a smesi se jos jedna susna godina, mada kad bolje pogledas, posle odlaska LO-a oni ni klupu nemaju vise. Ron Ron na trenutke zasija ali uglavnom se raspada, nije konstantan.

Comment

• Originally posted by MarkedOne8 View Post
                          Pa šta bi ono s Majamijem sinoć?
                          pa ne moze "king" sam, izgleda da kao ni u klivlendu, nema kvalitetan ostatak ekipa... samo ne znam gde sad da pobegne, ovaj predje

Comment

• Originally posted by MarkedOne8 View Post
                            Pa šta bi ono s Majamijem sinoć?Vejd se opet sjebo.
                            Finale istoka će po meni biti Orlando protiv Čikaga.Čikago ako ovako nastavi, na kraju regularnog dela će imati skor 56-10.Baš da vidimo da li su mi proračuni tačni XD Boston će onakvom igrom jedva da uđe u play-off.Ako budu igrali kao u drugo poluvreme protiv Čikaga, onda će biti dobro.
                            Who cares about regular season and 56-10? It`s all about PO and jewelry baby!

EDIT: Kako ne kapirate, jebes MVP nagrade, 40 point games, promasaje u poslednjoj sekundi. Nakit je bitan, a ovo je samo predigra.
                            Last edited by Ernesto; 14-01-12, 13:30.

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
                              Mali je tu samo da odradi posao dok se Steve ne vrati (povreda rebra cini mi se, 3-4 nedelje van parketa), nije kalibar igraca koji Lakers-ima treba, nije difference maker. Solidan je, ali opet kazem nije ono sto Lakers-ima treba. Nije ovo dobra sredina za njegovo sazrevanje i razvoj, pogotovo kada imas Kobe-a koji je high volume suter koji sutne gotovo polovinu LA-ovih FG-ova... Istina je Lakers-ima je potreban jedan dobar PG (kako bi bili contenderi i kako bi mogli da se nose sa Westbrick-om i ostalim PG-evima sa bolesnim fizikalijama u ligi) koji ce da rastereti Kobe-a u napadu i da preuzme njegovu ulogu u napadu dok ovaj dobija minute odmora na klupi. Evo vec nekoliko utakmica unazad Lakers-i se raspadaju u 4. cetvrtini u prva 3-4 minuta dok je Kobe na klupi, totalno bezidejan napad, statican, ne mogu cak ni da spuste na low post na Pau-a ili Drew-a koliko je bezidejan, sem Kobe-a nemaju dobrog spoljnog ofanzivnog igraca. Bottom line, bez kvalitetnog PG-a smesi se jos jedna susna godina, mada kad bolje pogledas, posle odlaska LO-a oni ni klupu nemaju vise. Ron Ron na trenutke zasija ali uglavnom se raspada, nije konstantan.
                              i ja sam primjetio kako su ih stigli dok nije bilo kobija i kad je uso odlijepise se treba im solidan plej tipa lawson-a

Comment

• Originally posted by Monta Ellis #8 View Post
                                Samo kada bi mogao sut za 3 poena da popravi bio bi mnogo opasniji,a za All-Star tesko ima mnogo dobrih igraca na njegovoj poziciji na istoku,za sada mi on deluje da nije jos sazreo za All-Star-a ali moze uvek da ide na takmicenje iz zakucavanja ako nista drugo.

Meni se cini da je DeRozan zasigurno u top3 najtalentovanija igraca u ligi. Razvio je mid range, ima bolestan odraz, eksplozivan, brz. Sposoban da svako vece ubaci 25 poena.

U tog decka polazem mnogo nade, a ako sve ide po planu(bez povreda) siguran sam da ce izrasti u superstara.

Comment

Working...
                                X