Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2012. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne znam ja sta je radio Andy u prva dva meca ali ovo stvarno odlicno izgleda.Bije sa oba krila jako.Vazno je da je Marcos pronasao ritam i valjda ce biti borbe u drugom setu,ako Miles ne moze da ga nauci kako treba ne znam ko ce.

Sad mi taj zamah ne izgleda toliko kratak,ali u prva dva gema je nalazio strasnu snagu sa nekim bas kratkim zamahom
    sigpic

Comment

• I Murray je podigao igru, biće paklena sezona i već prvi GS, gurman je mogao bolje.

Comment

• Nazalost nisam geldao Andya jer sam imao temperaturu 38 :S Nisam uspio jos da nadjem highlihts-e,ali po rezultatu vidim da je znacajno podigao igru

Comment

• Prezalismo Istomina a covek izgubi zbog jedne ili dve loptice.. dobro je ovo Bernard izvukao i sada mu preostaje da da sve od sebe protiv ocigledno sve boljeg Endija. Bicu zadovoljan sa 8 gemova i casnim porazom ali sa njim se nikad ne zna
          Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Jao Milose sta promasi

Comment

• Prije otprlike sat vremena Goaterer je bio pred odustajanjem, ima li neko svježijih informacija pošto mi se komp raspada

Comment

• Povukao se izgleda

Rob Koening stated it on Twitter and he's working at Doha.
                sigpic

Comment

• Milose,Milose Ipak spasava i to na kakav nacin

Comment

• Evo jos

they are saying on Aljazeera channel that he's gonna hold a press conference in 5 minutes to announce the W/O

he sounded sad in the press, hope it's not too bad for AO
                    sigpic

Comment

• Conga bi trebao da igra egzibiciju protiv carobnjaka Edberga umesto planiranog 1/2

sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                        Evo jos

they are saying on Aljazeera channel that he's gonna hold a press conference in 5 minutes to announce the W/O

he sounded sad in the press, hope it's not too bad for AO
                        nadam se da nije nista ozbiljno
                        in another life
                        I will love you again, RF.

Comment

• Fed predao,hoce li se igrati nesto umjesto njih ili ce odmah Rafinjo na teren?

Comment

• Originally posted by FC Nadal View Post
                            Fed predao,hoce li se igrati nesto umjesto njih ili ce odmah Rafinjo na teren?
                            Pa napisao sam sasvim jasno

sigpic

Comment

• Dobar ovaj Sugita i na bh-u i fh-u,bekhend dosta ravan a kod forhenda daje malo spina,ali udara jako.Uze prvi set 6-4,ali Almagro ne sme da se zeza,ipak na ovako smesnom turniru ne doci co SF-a je zalosno.Isto vazi i za Wawrinku,koji je u jos gorem polozaju ali to Janku odgovara i imace 3 prelaka meca do finala.Eto da pitamo CW-a koji je igrac na nekom od ovih 250 tunira stizao do finala a da je imao najlakse protivnike(po renkingu)

I da,nisam bas siguran koliko je Almagrov bekhend bolji od forhenda ko sto kaze Pralica
                              sigpic
                              http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

Working...
                              X