Strasan su poen odigrali sad,dobio ga je Kudla.Ima Denis konce u rukama vidi se,lakse osvaja svoje servis gemove i mirniji je u odnosu na Soka
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 250 - 2012. godina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Izvuce se servisom,dje je samo smjestio as na brejk lopti.Ali svakako je Kudla blizi pobjedi,mnogo to lakse ide na njegov servis,a i igra raznoversnije,cesto je i na mrezi,Jack pokusava FHom on mu je sjajan i sjajno je oruzje ali sili previse i pokusava da dodje do vinera iz jako teskih situacijasigpic
Comment
-
Sok :
1-0 : servis viner
1-1 : servis volej
1-2 : servis forhend kombinacija
2-2 : greska Kudle iz forhenda
2-3 : bekhend viner Kudle
2-4 : greska Soka nakon dobrog voleja Kudle
2-5 : greska Soka iz forhenda sa osnovne
3-5 : servis viner
4-5 : servis viner
5-5 : greska Kudle nakon sjajnog forhenda Soka
6-5 : neiznudjena greska Kudle iz bekhenda
6-6 : greska Soka iz bekhenda sa osnovne
7-6 : servis viner
8-6 : greska Kudle nakon sjajnog forhenda SokaPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Kakav drugi servis Kudla-e na bp, ostaje jos jedan i koristi ga Sock!sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Sad treba iskoristiti ovo i privesti mec kraju.Mada sam ja za Kudlu veceras
Comment
-
Ja navijam ovde za Kudlu, bila sam poprilicno ravnodusna, ali ovaj Sock se ponasa kao da je po kazni na onom terenuhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
-
Da se preorjentisemo mi na Sao Paolo dok traje pauza u Roterdamu i dok ne pocne San Jose.Trenutno se igra susret izmedju Stracea i Kapdevila,maraton,treci set je poceo,a igraju vec 2 sata.Chardy je dobio Kavcica ocekivano 2-0
Comment
-
Komarac lost it. Bojim se da ce ovo biti njegova prva sezona bez nekog finala i trofeja. Stvarno lose izgleda, kasni dosta. Izgubio je i snagu. Klasican primjer igraca koji je imao toliko povreda u svojoj karijeri. Stvarno steta, jer je on mogao mnogo na sljaci, pa cak i u Nadalovoj eri. Uvijek mi je bio za koplje bolji i od Davida F.
Comment
Comment