Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kladionica: NBA

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma naravno matori moj, mogu samo da nam se pognu, koja je to fora da se ukinu internet kladionice, pa ne zivimo bre u Somaliji u pm.
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• da se razumemo...nece oni da ukinu internet kladionice, niti internet kladjenje, vec one kladionice koje im ne placaju...al bole me vise, meni ne mogu nikako da ukinu, mogu samo da otezaju pristup...al,snacicemo se u svakom slucaju..

Comment

• Hoce da pise neko nesto, ili ste se svi preselili u dusevnu banju .
        Ja verovatno singliram Dirka over 21.5, igrao bih i Pekmena do 11.5, Magic H1, Griffin over 21.5...Iggy under.
        sigpic

Comment

• Dirk je po meni sigurica over.

Comment

• u kojoj kladzi igrate na igrace..kod mene u ponudi nema nigde

Comment

• Imas skoro svuda (Max, Meridian, Soccer...)
              sigpic

Comment

• Ima danas zicer samo takav, okacili Lina 22,5 , ide under ko kuca , ali nemam duse da odigram

NYK hendikep -3,5
                Indiana
                Memfis
                Durant ispod 28,5
                Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Mora Portland da iskali bijes na Vizardsima, H1 toplo preporucujem.
                  sigpic

Comment

• a zasto to kvota na miami raste?

Comment

• Zato sto sam ja napravio veliku uplatu na Indiana-u.
                      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Ja sam jos danas ranije na Pacerse rutinski odigrao
                        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                          Zato sto sam ja napravio veliku uplatu na Indiana-u.
                          nije se u mozzartu menjala, vec vidim na stranim kladzama, pa reko da pitam o cemu se radi
                          ja nisam nista odigrao, sve sam osusio u nedelju na psg... tako da sad samo gledam sta bi igrao, da imam na racunu

Comment

• Drugari, jel moze neko da mi kaze, primer u Soccer kladionici, gde mogu da nadjem to za igrace, under i over. Posto vidim da u dodatku koji sam preuzeo na netu nema, a u Vranju nema Balkan Bet, MaxBet i Meridian ... :/
                            Originally posted by Brajkula
                            Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Originally posted by MakiVW View Post
                              Drugari, jel moze neko da mi kaze, primer u Soccer kladionici, gde mogu da nadjem to za igrace, under i over. Posto vidim da u dodatku koji sam preuzeo na netu nema, a u Vranju nema Balkan Bet, MaxBet i Meridian ... :/

Evo ti ovde sa desne strane imas dopune,ali jos uvek nema za NBA,predvece (nisam siguran kad izadje jos jedna dopuna), znaci samo udjes u soccer igre i sa desne strane su ti dopune za taj dan.

Sta mislite jel moze POR protiv GS, i oce li igrati nes veceras ?

http://www.kladionicasoccer.com/pravila-igre/

Comment

• Hvala drug GS je uhvatio zalet sa 3 pobede u nizu i 6 utakmica na kojima postize 100+ poena. Portland igra suvise raznoliko a i prosli put ih je GS dobio 101:93 kod kuce. Mala prednost za GS ali sigurno dosta poena na utakmici. A sto se tice za Steve Nash-a,
                                Alvin Gentry rested both Steve Nash and Grant Hill in Tuesday's loss to the Denver Nuggets. Both are expected to return to the lineup against the Hawks on Wednesday.
                                .
                                Originally posted by Brajkula
                                Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

Working...
                                X