Originally posted by MakiVW
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kladionica: NBA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Da li znate da li ce veceras igrati Dankan i Parker protiv Denvera ? Citam da ce Denver igrati sigurno bez Galinarija, Nenea, Lawsona i Fernandeza. Po meni je to onda lagana 2ka na SAS
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjen...04-4415626-957
ako neko hoce da me pita zasto Detroit? Odmah da vam kazem da sam naseo da su dovoljno dobri da dobiju TR bez Barnjanija i Kleize... a ono prcLast edited by Mladen; 23-02-12, 13:16.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Neki policajac iz Banja Luke prosli mesec okrenuo 15 hiljada KM (7.5 hiljada eura) , igrao tri X u NBA i sva tri pogodio ;) ... Koja je to srece sunce ti poljubimSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Merlin View PostImam još San Antonio - LA Clippers 1, pa ne znam da li da ostavim ili da se ograđujem. Vaša mišljenja?
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostSad bas gledam njihove duele , znaci od 10 zadnjih utakmica sto je SA igrao kuci 10 pobjeda imaju protiv Clippersa , moje misljenje je da ovo SA dobija.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Originally posted by Reise View PostHjuston i Klipersi veceras do pobjede. Odlicne kvote.
Comment
Comment