Veceras se odmara da se malo razbije maler. Inace ko hoce da igra Boston je under singl i OKC takodje under za singl. Ja bih cak igrao Boston u dop singl ali sta god. Losa je ponuda, krate kvote, postali su preterano bezobrazni.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kladionica: NBA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Danas na NYK singl sam odigrao i to kakav.
Bez obzira sto ne igraju Amar'e i Entoni , nema teorije da izgube , bolje rezerve igraju ;) tj ne igraju bolje ali ce biti valjda napaljeniSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Pored NYK singla evo i ostalih tiketa :
No2
NYK
Phily
LAC
NJ
Indiana
No3
Nojvicki vise od 17
Dzenings 19 ili manje
Howard preko 22
Wade preko 23Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostPored NYK singla evo i ostalih tiketa :
No2
NYK
Phily
LAC
NJ
Indiana
No3
Nojvicki vise od 17
Dzenings 19 ili manje
Howard preko 22
Wade preko 23... Videcu ustvari valjda ce Dirk preko 17 ici
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Evo jedan tiket za sprdanciju danas :
Charlotte - Chicago(-13,5) - 2
Orlando - Atlanta - 1
Toronto - Boston(-3,5) - 2
Washington - Miami(-12,5) - 2
Cleveland - Milwaukee - 1
Minnesota - Dallas - 1Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Melo ne igra sigurno , sedmicu pauzira zbog povrede a za Amar'e ne znam , ja sam htio dodati 2 na LAL ali niasm htio rizikovati , ko zna hoce li se Lin i Novak razigratiSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment