Veceras se odmara da se malo razbije maler. Inace ko hoce da igra Boston je under singl i OKC takodje under za singl. Ja bih cak igrao Boston u dop singl ali sta god. Losa je ponuda, krate kvote, postali su preterano bezobrazni.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kladionica: NBA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Danas na NYK singl sam odigrao i to kakav.
Bez obzira sto ne igraju Amar'e i Entoni , nema teorije da izgube , bolje rezerve igraju ;) tj ne igraju bolje ali ce biti valjda napaljeniSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Pored NYK singla evo i ostalih tiketa :
No2
NYK
Phily
LAC
NJ
Indiana
No3
Nojvicki vise od 17
Dzenings 19 ili manje
Howard preko 22
Wade preko 23Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostPored NYK singla evo i ostalih tiketa :
No2
NYK
Phily
LAC
NJ
Indiana
No3
Nojvicki vise od 17
Dzenings 19 ili manje
Howard preko 22
Wade preko 23Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Evo jedan tiket za sprdanciju danas :
Charlotte - Chicago(-13,5) - 2
Orlando - Atlanta - 1
Toronto - Boston(-3,5) - 2
Washington - Miami(-12,5) - 2
Cleveland - Milwaukee - 1
Minnesota - Dallas - 1Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Melo ne igra sigurno , sedmicu pauzira zbog povrede a za Amar'e ne znam , ja sam htio dodati 2 na LAL ali niasm htio rizikovati , ko zna hoce li se Lin i Novak razigratiSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment