Originally posted by T-Mac
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kladionica: NBA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Veceras odmaram, ali bih pokusao sa OKC-em i oba LA-a, Hawks-ima u hendiju i ko voli da kida zivce NY-em.
Naravno, ovo su sve velike kvote i nisu combo materijal, al' vezujte slobodno ko hoce.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Ja sam odigrao jedan cisto da se isprati ;)
Filadelfija - Lejkersi - 2 @2.3
Atlanta - Finiks (+7,5) - 1 @1.85
Memfis - San Antonio - 1 @1.9
kvota - 8,08Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Mandanda View PostVidim topic vrvi od Giants fanova, cestitam za sinoc, navijao sam za vas, iako sam Cowboy .
Sto se tice nba, ponuda stvarno ocajna, odigrao bih Derona over (ne igra Morrow), Melo over ( zbog Amarea), i mozda under Fila
Comment
-
Sta mislite moze li se veceras u singlu odigrati Sakramento , igraju u Minesoti , kvota 2,8 , bez Lovea , Minesota duplo slabijaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostJa sam razmisljao da igram na Kingse iako nisam znao da Love nece igrati.
Evo sta sam igrao,ne prepisujte jer cu promasiti najmanje 2-3 para.
Bucks - Suns H2
Heat - Cavaliers H1
Warriors - Thunders 2
Wada over
Bosh over
Luke R. under
Boston dobija preko 13 razlike
Majami dobija manje od 13 razlike
Sakramento
Milvoki dobija ispod 7 razlikeSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment