Originally posted by T-Mac
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kladionica: NBA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Veceras odmaram, ali bih pokusao sa OKC-em i oba LA-a, Hawks-ima u hendiju i ko voli da kida zivce NY-em.
Naravno, ovo su sve velike kvote i nisu combo materijal, al' vezujte slobodno ko hoce.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Ja sam odigrao jedan cisto da se isprati ;)
Filadelfija - Lejkersi - 2 @2.3
Atlanta - Finiks (+7,5) - 1 @1.85
Memfis - San Antonio - 1 @1.9
kvota - 8,08Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Mandanda View PostVidim topic vrvi od Giants fanova, cestitam za sinoc, navijao sam za vas, iako sam Cowboy.
Sto se tice nba, ponuda stvarno ocajna, odigrao bih Derona over (ne igra Morrow), Melo over ( zbog Amarea), i mozda under Fila
Comment
-
Sta mislite moze li se veceras u singlu odigrati Sakramento , igraju u Minesoti , kvota 2,8 , bez Lovea , Minesota duplo slabijaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostJa sam razmisljao da igram na Kingse iako nisam znao da Love nece igrati.
Evo sta sam igrao,ne prepisujte jer cu promasiti najmanje 2-3 para.
Bucks - Suns H2
Heat - Cavaliers H1
Warriors - Thunders 2
Wada over
Bosh over
Luke R. under
Boston dobija preko 13 razlike
Majami dobija manje od 13 razlike
Sakramento
Milvoki dobija ispod 7 razlikeSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment