Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kladionica: NBA

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by carter985 View Post
    mogu li bullsi do pobede bez ripa i dunga?
    dojmi mi se i indiana, ne volim nesto da igram na minny kad su favoriti...
    sta vi kazete?
    Igrao Bulse.

Comment

• Meni je OKC dobar tip, 2-2 cak 3.5
      sigpic

Comment

• no money no bet, toliko od mene za danas

Comment

• Kako me je privukla ova kvota na Memfis danas.
          Sijena je prosla, pa ove cekam sa zadovoljstvom.
          sigpic

Comment

• Danas su mi na nekim mecevima veoma cudne kvote, tako da tu nista ne bih dirao, mozda iz inata NO H2 i Sacramento kec .Mislim da je tip dana Parker under 8.5 assist (1.8)
            sigpic

Comment

• Veceras je dan D za mene.

Stavljam 30-50 E na LAL, pokusacu i neki miks Detroit, finiks, OKH,

Comment

• moze li mrtvi miami da prekine seriju pobeda phile?

Comment

• Originally posted by carter985 View Post
                  moze li mrtvi miami da prekine seriju pobeda phile?
                  Zavisi od trenera kako ce rasporediti rotaciju, ako da Dzejmsu nekih 8 minuta bez Vejda na terenu i Vejdu jedno 5 bez Dzejmsa onda lagano. U drugom slucaju bice tvrdo.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                    Zavisi od trenera kako ce rasporediti rotaciju, ako da Dzejmsu nekih 8 minuta bez Vejda na terenu i Vejdu jedno 5 bez Dzejmsa onda lagano. U drugom slucaju bice tvrdo.
                    tako sam i ja mislio... jel ima neko number od filipinca pa da ga pitam koji mu je plan za tonight

Comment

• Gledao sam prvi mech izmedju LAL i DEN, Galinari im je poklonio pobedu na kraju, celi mech su bili bolji do Lejkersa...
                      Mislim da CLE moze da dobije Orlando veceras, ORL deluje izgubljeno, nikom se ne igra jer Howard non stop pricha kako ima loshe saigrache i zeli da ode, neshto slichno kao shto su radili Carmelo i Denver proshle godine...
                      Last edited by cleaner; 03-02-12, 20:00.

Comment

• No 1

Orl - Cle (+7.5) - 2
                        Denver
                        Dallas
                        Toronto

No 2

Iguodala preko 14
                        Granger preko 18
                        Nash preko 14
                        Jenings preko 20
                        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Raspali Nes za 10 minuta igre samo jedom sutnuo i naravno promasio , odigrao 10 minuta a 25 mu prosek , nema teorije da ubaci 15
                          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Da li mene oci varaju ili je kvota na Oklahomu 2.20.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Reise View Post
                              Da li mene oci varaju ili je kvota na Oklahomu 2.20.
                              Jeste, ali Spurs-i imaju 12-1 kod kuce, a OKC mora da izgubi nekad.

Comment

• Pa moraju i Spursi kod kuce

Nego sta mislite za danas , ja mislim da ce Chicago ubiti Milwaukee veceras u Bradley Centeru , nekako mi ne deluje da se Milvoki moze tako lako oporaviti od sinocnog poraza , jos put , Cikago je imao slobodan dan , kvota 1.55 , nije lose ;).
                                Bice zanimljivo izmedju Minesote i Hjustona , Minesota sigurno puna samopouzdanja od sinoc , po meni su favoriti ovde tj pre oni nego Hjuston.

Comment

Working...
                                X