Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kladionica: NBA

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by T-Mac View Post
    Nemoj zaboraviti da je NBA cesto igra nizova (kladionicarski gledano), mora Portland kad-tad pasti... ;)
    Iskreno, mislim da ce Oklahoma dobiti. Razguzeni su od strane Spurs-a i jedva dobili Memphis u zadnje dve utakmice, red je da jednu odigraju kako treba.
    I ja mislim, povrede Batuma i Feltona, udes Lamarkusa.. dosta su osakaceni.
    sigpic

Comment

• Veceras odmaram, ali bih pokusao sa OKC-em i oba LA-a, Hawks-ima u hendiju i ko voli da kida zivce NY-em.

Naravno, ovo su sve velike kvote i nisu combo materijal, al' vezujte slobodno ko hoce.
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Nema veceras ozbiljnih para. Moj tip je Orlando bh1 za singl. Mozda i Hjuston gp<

Comment

• Ja sam odigrao jedan cisto da se isprati ;)

Filadelfija - Lejkersi - 2 @2.3
          Atlanta - Finiks (+7,5) - 1 @1.85
          Memfis - San Antonio - 1 @1.9

kvota - 8,08
          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Vidim topic vrvi od Giants fanova, cestitam za sinoc, navijao sam za vas, iako sam Cowboy .
            Sto se tice nba, ponuda stvarno ocajna, odigrao bih Derona over (ne igra Morrow), Melo over ( zbog Amarea), i mozda under Fila
            sigpic

Comment

• Nisam ja Giants , samo gotivim Eli-a A navijao sam za njih pa reko da postavim avatar , ipak je MVP
              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by Mandanda View Post
                Vidim topic vrvi od Giants fanova, cestitam za sinoc, navijao sam za vas, iako sam Cowboy .
                Sto se tice nba, ponuda stvarno ocajna, odigrao bih Derona over (ne igra Morrow), Melo over ( zbog Amarea), i mozda under Fila
                Kako za NYG ako si cowboy, ne ide nikako.

Comment

• Amareu poginuo brat. Zaobidjite NYK.

Comment

• bice da ste me zeznuli za kliperse, jas tu hteo keca

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                      Nema veceras ozbiljnih para. Moj tip je Orlando bh1 za singl. Mozda i Hjuston gp<
                      Originally posted by carter985 View Post
                      bice da ste me zeznuli za kliperse, jas tu hteo keca
                      U cemu je problem

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                        Kako za NYG ako si cowboy, ne ide nikako.
                        Zato sam i rekao iako , imaju Eli i kompanija muda do kolena, ne moz' da ih ne volis
                        sigpic

Comment

• Sta mislite moze li se veceras u singlu odigrati Sakramento , igraju u Minesoti , kvota 2,8 , bez Lovea , Minesota duplo slabija

Comment

• Ja sam razmisljao da igram na Kingse iako nisam znao da Love nece igrati.
                            Evo sta sam igrao,ne prepisujte jer cu promasiti najmanje 2-3 para.

Bucks - Suns H2
                            Heat - Cavaliers H1
                            Warriors - Thunders 2
                            Wada over
                            Bosh over
                            Luke R. under
                            sigpic

Comment

• Kako ce Minesota da ih opere to ce da bude ruzno za gledanje.

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                                Ja sam razmisljao da igram na Kingse iako nisam znao da Love nece igrati.
                                Evo sta sam igrao,ne prepisujte jer cu promasiti najmanje 2-3 para.

Bucks - Suns H2
                                Heat - Cavaliers H1
                                Warriors - Thunders 2
                                Wada over
                                Bosh over
                                Luke R. under
                                Ja sam isto ponovo igrao hendikepe iako ce me zakinuti po X put.

Boston dobija preko 13 razlike
                                Majami dobija manje od 13 razlike
                                Sakramento
                                Milvoki dobija ispod 7 razlike

Comment

Working...
                                X