Originally posted by kronostime
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Stojanče View PostKolega Ganac i ja bi mogli da imamo neki naš šou program na klupskoj televiziji. Da poprckavamo komšije, taj neki fazon. Samo da nas ne navataju posle i ne izdevetaju. Inače, lepa vest je da ćemo i mi imati koristi od prodaje Luke Jovića. Uzećemo delić novca.
Eto, vidiš...stupac, kolac...ima da radiSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostEvo odmah kreće ljubomorisanje i pokušaji da se komši pokvari sreća. To nije blato nego zlato, 5 soma plata bato.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostKakav ustavni poredak? Nemoj da potcenjuješ nas seljake i misliš da smo mnogo naivni. Znamo mi dobro naš ustav, nigde tamo ne piše da Zvezda mora biti prvak. Sve što je Zvezda stekla, stekla je pošteno. Naša parola je - ne muljaj, ne kradi, pošteno radi pa zaradi, da te život nagradi. Time se mi vodimo. Što se tiče psovki sa tribina, ja sam još uvek normalan čovek. Kao takav gadim se na takvo psovačko pevanje. Al da i toga nije bilo, opet bi se Lalat šepurio. Podseća me na mog ćurana, kad ga dobro utovim šepuri se i pravi se važan ko da dolazi iz Holivuda. U svakom slučaju utakmica sa Nišlijama biće utakmica sezone. Nadam se da će Vučić taj dan proglasiti za neradan. Kad već nema para, nek narod uživa u hlebu i igara.Originally posted by Stojanče View PostPokuc'o i njima đavo zvani Zloćko na vrata. Sećam se te pesme, sa zadovoljstvom su je pevali. Al dobro, zbog rivaliteta je to očekivano. Na svu našu muku pevali su da te dotuku, neće sigurno da pruže ruku i sa dna povuku. Neki su to radili iz mržnje a neko iz zezanja. Verujem da većina pre svih simpatizera Partizana ne bi želela da Zvezda rikne. Ne želim ni ja to Partizanu. Ja bih voleo da postoji zdravo rivalstvo, da se ne gledamo kao dušmani, nije ovo ni bitka na život i smrt. Najviše bih voleo da i njih i nas predvode pošteni ljudi, da se u našoj ligi pojavi neki novi Bečej, Proleter iz Zrenjanina, da oživi Vojvodina, da Radnički Niš bude uvek kandidat za titulu.
Svima im želim dobro, takvi smo mi seljaci, imamo dobru dušu.Originally posted by Ganac View PostZa te pare žrtvovaću leđa.
Comment
-
-
Originally posted by Stojanče View PostMi seljaci smo najbolji deo države. Morao sam popiti lek za smirenje posle ovog posta. Pokaj se grešniče.
Comment
-
-
Originally posted by Constantin View PostNisi ti još probao "pukovačku kobru"...nek ti komša objasni od koje se radi. Man' se od seljaci, će te prevedu žednog preko vode."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Koliko smo propali dovoljno govori da neko ima potrebu da se hvali sto imamo najgore huligane (a, nemamo, na srecu). Sta je sledece, ponos ako se proda najvise heroina ovde?You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
Comment