Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tenis

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Zika View Post
    "Ноле је одлично играо" само што Мареј није хтео много да греши ....

па да је Ноле добро играо ту се Мареј не би много питао....очигледно је да Ноле нема форму за Фекија, Надала и још по неког ко је у форми...
    Ako stvarno mislis da se samo Nole pita kad igra sa Marijem onda se strasno varas.

Potsjetio bih te na mec u Rimu 2011. Igrao se na sljaki, bila je 2011. godina i Mariju je mec bio vazniji nego Novaku. I opet ga je Novak dobio da je zato sto je Mari choknuo.

Ni jedno od toga nije bio slucaj danas!

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Ne vidim da sam nervozan
      Valjda moram smajlije da koristim da bi to dokazao. Evo sacu
      Oooook onda...
      Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
        Manje neiznudjenih gresaka je imao Novak i veci broj vinera iz igre od Mareja. A na kraju Marej 10 poena vise. TO govori samo jedno da je Endi bio opasno dobar-predobar za svoj standard, i da su svi bitni poeni isli njemu, ali SVI. To se ovaku u poslednje vreme precesto desava, da u bitnim poenima podbaci i to je ono sto treba da brine...
        To kazu broje i to ja ponavljam. Novak je, uzimajuci formu, koja nije kao 2011. igrao izvanredno. Ja sam ugodno iznenadjen igrom.

Comment

• Мислим да је Мареј могао ово и лакше да добије, али је страх од Нолета очигледан.. на крају ни сам не верује да је добио...чак смо се и ми надали да ће адреналин да проради код Нолета, али ништа...

рекао сам и раније да не очекујем спектакл од Нолета у овој години и да треба да се опорави од оног лудила од прошле године иначе ће срћка да га стрефи... све у свему, ипак сам задовољан постигнутим у овој години, а следеће године, осећам да ће убијати...и опет ће нас усрећити!!!
          sigpic

Comment

• Samo da se ne ponovi Dubai kad je strasno servirao u polufinalu a stao u finalu ;)
            sigpic

Comment

• Једно је сигурно, а то је да је Ноле ове године сервирао као никада у животу, е сада треба синхронизовати игру са тим сервисом, па ништа не долази преко ноћи, све то треба да сазри.
              sigpic

Comment

• Ne znam kako je preboleo ovu istu situaciju u Pekingu,ali mislim da je tamo ima vise zelje za medaljom...makar za tom bronzanom.Ovde ne verujem da ce ga nesto extra motivisati za mec za trece mesto.Zlato je bilo cilj.Bas zato mislim da se bas nece tako lako oporaviti od ovoga.Ipak je sve bilo podredjeno ovome.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                  Samo da se ne ponovi Dubai kad je strasno servirao u polufinalu a stao u finalu ;)

Stvarno sam uzivao u mecu,koji je bio kvalitetan a uz to i strasno naelektirsan mec u koji je publika bila ukljucena,i za mene je Marej bio favorit prije meca i nije mi neko iznandjenje njegova pobjeda ali opet fascinira igra koju pokazuje,nakon sto su svi mislili da ce ponovo da padne psihicki poslije finala W
                  Last edited by DinoFC; 03-08-12, 22:46.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                    Vladane, Olja...

Iznenadjuju me dvije stvari u vasim komentarima i komentarima drugih.

Prvo, nivo nelojalnosti prema Novaku. Cak ako ja i nisam u pravu, moguce da nisam, nivo nipodastavanje Novakove igre me zapanjuje!

Drugo, potuna nesposbnost da se sagledaju okolnosti u kojima je igran mec i da se procijeni mec u tim okolnostima.
                    Niti sam nelojalna Novaku, niti sam ga ikada nipodaštavala. Nekog ko je toliko učinio za nas, ko mi je toliko radosti doneo... nikada ne bih mogla da nipodaštavam.
                    Čak možda neke druge da, ali njega nikada.
                    I ne sviđa mi se kada mi to neko kaže.

Vrhunski sportom ne može svako da se bavi, i na ovim Olimpijskim igrama, na primeru strelaca (nebitna kateorija) vidi se koliko mala razlika odlučuje o medalji.. ili kod plivača....
                    Finese potoje i u tenisu, ali nekako te stvari četo u poslednje vreme prevagnu na protivnika.
                    Zameram nedovoljnu volju u određenim momentima, spremnost (pre svega psihičku), koncetraciju.... srčanost, ono što ga je toliko krasio.
                    Ni jednog momenta se nije po njemu videlo da mu je STALO ... a znam da jeste.
                    Zameram jer se nekako svaki put iznova nosi podjednako teško sa Endijem, i kao da ništa ne ume da promeni.. pa i greške su iste.

Ali proći će ovo... idu bolji dani..
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• FC Nadal,

Da se slozim dijelom sa tobom. Za mene Mari nije bio favorit na pocetku. I da sutra ponovo igraju bio bi mi jos manji favorit. Bitno je medjutim da je Mari odlican igrac koji ima pravo da ne chokne.

Ocigledno mnogi na forumu me ne daju to pravo jer rusi njihovu unaprijed stvorenu sliku.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                        Ni jednog momenta se nije po njemu videlo da mu je STALO
                        To je to. Prije cetiri godine je svakome bilo zao dao je sve sto ima, danas mi je zao Delpa, njega nesto previse i ne, jednostavno je izgledalo kao da ne zeli previse. Ne kapiram posto evo godinu dana samo o OI prica xD
                        sigpic

Comment

Vidis a ja sam u svakom trenutku na njemu vido da mu je previse STALO.

Znao sam da ce mu biti previse stalo, ali nisam znao da ce ovako dobro odigrati i pored toga sto mu je previse stalo.

Comment

• Sad favorit mozda je preteska rijec ali sigurno sam mu davao vise sansi nego Djokovicu,zbog publike,zato sto moze da uvijek napravi probleme Novaku i zbog podloge,kada se sve ovo sabere i jos se doda psihicka nestabilnost Djokovica rezultat ne iznenadjuje

Comment

.

Cuj nije mu stalo zamalo sebi kosu nije pocupao

Comment

• Publika je odigrala znacajanu ulogu danas.

Inace je kvalitet tenisa bio odlican.

Comment

Working...
                                X