Na 5:5 je bilo dva razlike u vinerima za Novaka, na kraju jer i Andy izjednacio, to mi je promaklo, nisam provjeravao na kraju. Smijesno je sto je toliko Andyu omogucio da FHom diktira, ej Andy Murray i FH? Trava je ovo, svako ce da zakucava na travi, ne smije da se podize lopta. Podizao je u prvih par gemova nenormalno, pokusavao valjda da ga navuce da ga napadne, kakva god ova travuljina bila opet je brza od betona i odbranom se ne moze toliko. Plana B odavno nema. Koliko je puta pokusao sa blok riternom? Koliko je puta pokusao sa slajs riternom? Ako protivnika ide servis svaku sansu koja ti se ukaze vrati. Normalno da Novak ne vraca u zadnje vrijeme, on je tu da napadne riternom. Odlicno se onda prolazi na travi.
Nije to nipodastavanje NI. Ali onaj zadnji poen i onakav pristup su dovoljni za pljuvanje i razumjecu svakoga ko ce ga pljuvati, samo i iskljucivo zbog onako sramotno odigranog poena, one predaje na kraju. To je neki stari Novak. Vraca se cesto ove godine.
Novak je igrao odlicno cini mi se da rekoh, do 6:5. Onda je postao choker i to bas veliki.
Nije to nipodastavanje NI. Ali onaj zadnji poen i onakav pristup su dovoljni za pljuvanje i razumjecu svakoga ko ce ga pljuvati, samo i iskljucivo zbog onako sramotno odigranog poena, one predaje na kraju. To je neki stari Novak. Vraca se cesto ove godine.
Novak je igrao odlicno cini mi se da rekoh, do 6:5. Onda je postao choker i to bas veliki.
Comment