Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tenis

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NI View Post
    Hajde da to napise neko ko nema veze sa tenisom, ali ti...

Jesi li cula za "score-board pressure"? U mecu koji je strahivito vazan?
    Pa bas zato, on je tada obicno najjaci i ocekujes da se Marej chokne, a ne obrnuto...
    makar je tako bilo do sada, ali ocigledno je da Djokovic nije psihicki 100% spreman i da nije trenutno toliko mentalno jak
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Нисам се нервирао, одавно видим да Ноле нема темпо... додаје пимплерицу и узда се у своје ноге...... не може на срећу или на несрећу других да осваја турнире... мора да научи да удара јако и форхенд и бекенд, а не да повремено зажмури и опали па када та лопта уђе у терен, навијачима замаже очи и залуђује их како он то зна.... ма не зна, људи гледајте реално...

Биће он у врху још дуго, јер и остали испод њега лоше играју.. ипак је Феки цар и доказује тренерима да морају клинце да науче основним ударцима, а то су серва и форхенд. Ово прћкање, мачку о реп!
      sigpic

Comment

• Kad te Murray pobijedi u psiholoskom ratu onda znaj da si u strasnom problemu. Dva puta on gubi servis na 6:5, dva puta sebi to dozvoljava. Bez zelje, htjenja, bez ikakvog fokusa. Murray ultra agresivan i opet je Novak imao vise vinera i dozvoli sebi da izgubi od njega, od igraca koji je do juce bio mentalni patuljak za njega. Od jednog od najjacih mentalno igraca na touru do najveceg chokera, dotle je doslo. Onaj udarac na 5:5 i brejk loptu je presmijesan, mogao je da uradi sta oce i dosao bi do brejka a on je salje na reket Skotu. A na kraju na 0:40 izlazi na mrezu, kao da je dosao da se sprda, tako se ne ponasa neko ko najvise od svega zeli olimpijsko zlato.
        Steta sto se finale igra na tri seta, Andy nema nikakve sanse
        sigpic

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
          Mister Federer je stalno danas bio pod tim pritiskom,ali nije dzaba najbolji svih vremena ;)
          Ali je igrao protiv igraca koji je osjetno ispod Marija. Pogotovo Marija danas. Ako Mari bude ovako igrao i ako krov bude zatvoren, on je favorit protiv Federera.

Splet vrlo nepovoljnih okolnosti je presudio ovaj mec. Novak nije coknuo, odlicno je igrao, pisacu kasnije detalje...

Comment

• Potpuno zasluzena pobeda Endija... samo steta sto u finalu nece imati ni 50% prvog ubacenog (kao po obicaju). Sto se Novaka tice ja zaista ne znam sta je trebalo da se desi da on napravi brejk... imao je nekoliko puta drugi servis Endija na brejk loptu (nekoliko puta se ovaj sjajnim servisima i izvlacio), i opet je u kljucnim poenima pogresno odigravao (pogresna strana, pogresan izbor udarca ...) . Ovo vec postaje razocaravajuce, da on u svim bitnim mecevima od proleca u trenutcima kada se set (mec) lomi psihicki padne totalno... Cak je i ovde na olipijadi nekoliko puta tako gubio setove (jedino protiv Conge u Parizu se nije desila slicna situacija). Mrzi me da nabrajam ali zaista : Nadal (finale Rima) Nadal (finale RG) Federer (polufinale W) to su samo neki od meceva u kojima je u tesnoj zavrsnici odredjenih setova pukao. Imao je igru tokom celog drugog seta, dobrim delom i prvog (sada protiv Mareja) bio je bolji ali je odlucujuce poene odigrao KATASTROFALNO.
            Sve u svemu sa ovakvom igrom (koja je dobra ali i dalje ne nejgova maksimalna) on moze da dodje do polufinala svih bitnijih turnira . za dalje MORA BOLJE.
            Ostade Federer prvi na listi pa sigurno do oktobra-novembra.
            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
              Vaterpolisti ce osvojiti zlato za kraj...
              Mislio na individualni sport. Ma uopste se vise ne nerviram, ni u moj dzep ni iz njega
              There's something wrong with me chemically
              Something wrong with me inherently
              The wrong mix in the wrong genes
              I reached the wrong ends by the wrong means
              It was the wrong plan
              In the wrong hands
              With the wrong theory for the wrong man
              The wrong lies, on the wrong vibes
              The wrong questions with the wrong replies

Comment

Ali je igrao protiv igraca koji je osjetno ispod Marija. Pogotovo Marija danas. Ako Mari bude ovako igrao i ako krov bude zatvoren, on je favorit protiv Federera.

Splet vrlo nepovoljnih okolnosti je presudio ovaj mec. Novak nije coknuo, odlicno je igrao, pisacu kasnije detalje...
                2 puta gubiti servis na 6-5, a u 2. setu na 5-5 imao brejk loptu i cist zicer za brejk i poslao tacno na reket Mareju. Ako to nije choke, sta je onda?

Comment

• Originally posted by Dusan View Post
                  2 puta gubiti servis na 6-5, a u 2. setu na 5-5 imao brejk loptu i cist zicer za brejk i poslao tacno na reket Mareju. Ako to nije choke, sta je onda?
                  Ako ne vrati Cetojevica propade
                  sigpic

Comment

• Zari i ti Vladane?

Reci mi sto je danas pogresno Mari napravio. Bio je kao kamen cvrst.

Comment

• Ne da je Novak choknuo nego je to bio psiholoski slom, igrao je Murray bolje u Australiji pa ga je Novak dobio.
                      There's something wrong with me chemically
                      Something wrong with me inherently
                      The wrong mix in the wrong genes
                      I reached the wrong ends by the wrong means
                      It was the wrong plan
                      In the wrong hands
                      With the wrong theory for the wrong man
                      The wrong lies, on the wrong vibes
                      The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                        Ako ne vrati Cetojevica propade
                        Nije gori game odigrao na svoj servis u bitnom mecu ja ne pamtim,Murray samo vracao,dao mu Novak sve poene
                        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Ma sta je bio cvrst, ono na break loptu Novak ni u ludilu ne fula, danas kao pocetnik. Nervira me sto je odigrao kao pre dve godine, kada ga je Murray gazio kako je stigao. Sada da se bori za bronzu, valjda ce to da uzme...
                          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Zari i ti Vladane?

Reci mi sto je danas pogresno Mari napravio. Bio je kao kamen cvrst.
                            Kako je to bio kameno cvrst? Je li Novak imao 4 brejk lopte, je li od te 4 brejk lopte na 3 imao razmjenu, je li na 5:5 imao sve, citavu stranu otvorenu, sansu da odigra drop, zasto ju je poslao na reket Skota? Taj Murray je danas igrao odlicno, napadao, bio agresivan, kad bi dobijao visoke lopte. Cim je Novak nesto nize poceo da salje poceo je i Skot da grijesi. Koliko god bio agreisvan i koliko god imao asova Novak je imao vise vinera od njega. Novak je odlicno igrao dok je pritisak bio mali, dok ga nije bilo, cim se lomilo raspao se. Ovo traje i traje, postao je bas ranjiv, mentalno slab.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Dusan View Post
                              Dva puta je presudila "score board pressure". Oba ta gema je Mari odigrao odlicno. U prvom je ima u kriticnom trenutku srecu! Sjecas se one mrezice.

Comment

• Koliko je prvih servisa ubacio na 5:5 u oba seta?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X