Originally posted by p4p1
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ski skokovi
Collapse
X
-
Koga ? Ita ? Ito je 100% skakao kad sam ja poceo pratiti skokove 2004-2005 , mozda bio mlad.
Proverio sad , skace covek od 2002 druge godine , ja sam bio pretpostavio da ima preko 30 , oko 34-35 jer skace otkad ga pratim , otkad su skakali Helvart,Vichelcl,Hautameki,Hanavald,Malis,Ahonen,p a bio Goldberg i jos neki ali nebitnoSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
oh my goodnessOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Krle View PostKol'ko mi nedostaje ovaj komentator na ES...Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Katastrofalno takmicenje, umesto letova dobili smo sat vremena mucenja
Kranjec i Gregor ponovo u ligi za sebe, mladic pobedjuje i postaje nauspesniji skakac u istoriji Svetskog kupa. Ostaje mu da za par nedelja dodje i do pobede broj 50, vec za par sati moze pasti 48.Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Gregor je majstorski izvukao sve sto je mogao u prvoj rundi i ovo mucenje ce biti zavrseno nakon jednog skoka.. 48. pobeda u karijeri, Kranjec je zavrsio kao cetvrti
Nije nikada ni bilo sumnje hoce li osvojiti Svetski kup ove godine, ali sada je stvar teorije da ga izgubiPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
Comment