Originally posted by MareLFC
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ski skokovi
Collapse
X
-
Bravo majstore!
Mocni Kasai na trecem mestu.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Neverovatno...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Sada treba Hajboku 142m...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Isto kao Morgiju prosle godine,2 pada posle koga je odlucio da odustane od dalje karijere,nadam se da se nece uraditi Aman isto.Zelim mu svako dobro i brz oporavak/.
Haybek zasluzeno pobedio,momak je konstantan cele sezone,Kraft eto iz senke kao i Diethart prosle godine,bice veoma zanimljivo na svetskom prvenstvu.
Za Kasaija nemam nista drugo sem svaka cast majstore.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Prekriven krvlju i bez svesti,brzo je odvezen u bolnicu.
Ne izgleda ovo dobro..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Pobednik Bisofshofenu je izuzetni Hajbek
1.Hajbek 137.5 136.5 288.4
2.Kasai 132.5 137.o 277.1
3.Kraft 133.5 132.o 271.3
4.Prevc 133.o 134.5 271.2
5. Jakobsen 13o.5 136.o 27o.6
Pobednik 63 Novogodisnje turneje je S.Kraft
1.Kraft Aut. 1.1o6.7
2.Hajbek Aut 1.1oo.7
3.Prevc Slo. 1.o77.2
4.Kasai Jap. 1.o74.8
5.Jakobsen Nor.. 1.o6o.1
Posebne cestitke legendarnom Kasaiu
i nada u dobre vesti oko zdravlja, za drugu legendu Amana0Last edited by jovan; 06-01-15, 22:57.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Jaooooo!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment