Sta pocini Fannemel sunce ti jebem, je l' moguce da niko ne gleda.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ski skokovi
Collapse
X
-
sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
-
Ovaj mi se sport definitivno gadi sve vise i vise. Od sad cu samo da gledam Planicu i to je to. Pa jbt kako me zivcira ovo pomjeranje zaletista, kao ono radi sigurnosti.. ma kakva crna sigurnost? Ako moze neka skace skroz dole do ograde al nemojte da kvarite spektakl djubrad jedna organizatorska. Pa ajde da se neko povrijedio nekada zbog toga, ali nikad niko!
Comment
-
Bardal osvojio svetski kup Nisam pratio sezonu od novogodisnje Bardal Cek , cek , Bardal JBT on se prosle sezone tek vratio , nije skakao 2 godine i vidi ovo , crni SchliriSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Bez ikakve sumnje, dobili smo najgoreg moguceg osvajaca Svetskog kupa.. da covek ne poveruje!!
Slirenzauer je mnogo pao posle proklete Novogodisnje turneje ali bi cak i to bilo dovoljno da su mu priznali onu cistu pobedu... selotejp na odelu mu je sigurno mnogo pomogao tog dana (mada je i sam kriv, trebao je to mnogo ranije da primeti). Danas bi usli poravnati u poslednje takmicenje, do nogu bi potukao onog nesretnika i sve bi doslo na svoje
Gregor je u svojim mladim godinama tek sesti skakac koji je 4 sezone zavrsavao medju prvih 3 a tek cetvrti iza Nikenena, Malisa i Ahonena koji je 4 sezone zavrsavao medju prva 2.. sve to, uz 40 pobeda u Svetskom kupu ne moze da izbrise utisak o ovoj ocajnoj sezoni koju je morao odavno da ucini svojomPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Sezona kakvu smo i najavljivali ... Bez dominacije bilo koga, ne računajući ski-letove, gde su Kranjec i Koh stvarno pokazali da su fantastični !!!
Super je što su se pojavila nova imena, poput Fanevela, Šinkoveca ...Generalno, Norvežani su izbacili najviše skakača, najviše zahvaljući novom treneru ... Meni je drago zbog Bardala, ali nije pokazao da ima srce, za razliku od Šlirija, koji je imao veliki pad u formi više od mesec dana, kao i Kofler, i to je na kraju i prelomilo ...Ito je, takođe, bio odličan .. Frajtag, Kamil, Severin, Kudelka ..ma, super konkurencija .. Sve u svemu, jedna od najzanimljivih sezona ...
Comment
-
Danas startuje nova sezona. Takmičenje je u Lilehameru (Norveška)... Danas bi trebalo da bude i ovo mix takmičenje (parovi). Nova stvar od ove sezone mada ne znam koliko će biti ovih mix takmičenja i da li će ih uopšte biti još.
Trebalo bi da krene prenos sada na ES kao i u 16:15h (tada će biti ovo mix takmičenje). Sutra i prekosutra od 13:30h.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Dje je Kuusamo, nisu valjda izbacili iz rasporeda?sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
Comment