Dobro je da su Norvežani bili konstatni i razbili monotoniju .. Bardal odličan !! Mislim da će sutra biti super, samo da vremem posluži ..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ski skokovi
Collapse
X
-
Svaka cast Frajtagu.Prva pobeda u karijeri,ispred Morgensterna i Frojnda.Nemci ove godine imaju odlican sastav,sa Frojndom i Frajtagom koji ce biti vrhunski skakaci,Nojmajer je pokazao da jos uvek moze da skace na visokom nivou,a Wank i Mechler zablistaju s vremena na vreme.
Slilenzauer opet podbacio,Kefler takodje,mada je bio bolji od njega
Comment
-
Ovaj vikend se skace u Engelbergu , bice vrlo zanimljivo , Aman ima priliku kod kuce da se vrati u formu , dosta kandidata za pobedu , jedva cekam U Petak kvalifikacije , za vikend skokovi (subota i nedelja)Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Koliko ja znam u 2 ali nemoj me drzati za rec jer je sklonjeno sa sajta , nzm tacno sada , uglavnom kvalifikacije pomerene za sutra u 10:45 po nasem vremenu Posto danas nisu odrzaneSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostKoliko ja znam u 2 ali nemoj me drzati za rec jer je sklonjeno sa sajta , nzm tacno sada , uglavnom kvalifikacije pomerene za sutra u 10:45 po nasem vremenu Posto danas nisu odrzaneFORZA MILAN!!
Comment
-
Kakva zavrsnica danas, dobro je sto nije bilo teze povrede za Srilia.
Sto se tice mog favorita, Morgia, moram reci da sam zadovoljan, s obzirom da je vrijeme bilo katastrofalno i da je moglo mnogo gore biti..
Sutra mozda nesto bolje da se ostvari.
Comment
Comment