Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kvalifikacije za SP 2014 u Brazilu

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ako je sve navedeno istina, neka nas natamburaju Makedonci pa da 11-ica ode u picku milu materinu. Ni igraca mi nece biti zao, ako su svi menadzerske provizije... Sve u materinu...

Comment

• Sto volim kad se ovako podigne prasina pa nastane ludilo
      sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Ajde Kolarov zvekni jednu i da idemo kuci
        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Pa da li je moguce da je istina ovo za Baneta i Kolarova, pa ja ne vjerujem. Kakav majmun moras biti da bi otjerao Ivanovica koji svaki put pogine na terenu i za klub i za reprezentaciju, nista ne prica vec samo igra. Ovo za Kolarova je toliko jadno i smijesno da nemam komentar. Kakva smo mi stoka!
          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Срећа да не играмо и са Албанијом, ту би тек било брке и блама..
            sigpic

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
              Ako Mikic udje u repku nikad vise necu gledati. Jebem ti fudbal.
              Dok Tole ne ode nikad iz kanala necemo izaci.
              Ma koji bre Tole, pita se koliko ti i ja, to ti je politika, vladari iz senke, tako je od vajkada. Ti ako promenis Toleta, oni samo postave drugog coveka, a ako promenis celu strukturu, samo zasedne druga mafija. Pa nama je Terzic bio predsednik saveza, setite se igraca koji su tada igrali. Bata Bulatovic cim se usprotivio ubijen je na ulazu u savez, ali nas narod slabo pamti i lako ga je izmanipulisati. Prica se i da je Arkan ubijen zbog fudbala.
              Cuj prvi maj

Comment

• Samo da ga cujem kad pocne da mi suskece na konferenciji, da vidim sta ce da kaze. Ajde da vidim kako ce da me ubedi u njegovu istinu!
                sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Originally posted by Zika View Post
                  Срећа да не играмо и са Албанијом, ту би тек било брке и блама..
                  sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Originally posted by asprilja View Post
                    Ma koji bre Tole, pita se koliko ti i ja, to ti je politika, vladari iz senke, tako je od vajkada. Ti ako promenis Toleta, oni samo postave drugog coveka, a ako promenis celu strukturu, samo zasedne druga mafija. Pa nama je Terzic bio predsednik saveza, setite se igraca koji su tada igrali. Bata Bulatovic cim se usprotivio ubijen je na ulazu u savez, ali nas narod slabo pamti i lako ga je izmanipulisati. Prica se i da je Arkan ubijen zbog fudbala.
                    Mani me Arkana, sta je tek taj radio sa Obilicem. Sudiji pistolj u usta opusteno.
                    There's something wrong with me chemically
                    Something wrong with me inherently
                    The wrong mix in the wrong genes
                    I reached the wrong ends by the wrong means
                    It was the wrong plan
                    In the wrong hands
                    With the wrong theory for the wrong man
                    The wrong lies, on the wrong vibes
                    The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Prvo ponistili cist gol Benzemi, pa penal Spaniji u sledecem napadu, ali brani mocni Lloris.
                      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Dobro je, sada bar vise ne moramo da se nerviramo.
                        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Koliko smo jadni Makedonija nas naguzi Pakuj koferu Mihajlovicu govedo jedno
                          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• шта ће нам Албанци, ево бруке и блама у Скопљу!
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                              Jos Tomovic da dobije crveni tamo negde u devedestom pa da u sledecoj tekmi igraju oni koji zasluzuju.
                              Ljubo legendo
                              sigpic

Comment

• Opaaaaaaaaaaaaaaa, veselo!!!!! Penal i crveni...

Eto mu Tomovic, odlicno je odradio rolu!!!

Comment

Working...
                                X