El me lozis ili ???
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kvalifikacije za SP 2014 u Brazilu
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Nastasic kao i uvek pogubljen.
Markovic nista posebno kao i uvek.
Fejsa kad predje pola kao napujkana dzukela ne zna gde je levo.
Tosic standardno sebican.
Mihajlovic bez napadaca, opusteno. Ivanovic na klupi.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostLadno Ivanovic vise nece da igra za reprezentaciju.
Sutra Kolarov, ko li je sledeci?!
Subotic vec postaje standardno na klupi da sedi.
Sramota od utakmice, ne mogu 3 normalna pasa da povezu.
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostEl me lozis ili ???sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostOgnjen Vranjes veceras odlican,jos da malog Stevanovica ubaci i ja zadovoljan
Ako Bane ne bude igrao za reprezentaciju, slobodno cu da kazem da je Mihajlovic velika 0 od trenera. Tvrdoglavo je to kao mazga. Menadzerska repka svi smo kapija.
Comment
-
Uz svo duzno postovanje, jebi se Sinisa.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
http://www.mozzartsport.com/vesti/so...a-promeni-broj
Sinisa teraj se u tri lepe picke materine ako je ovo tacno.
Djubre jedno pogano.
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostOn je gospodin, ne treba mu ovaj cirkus.
edit: Radi se na tome i da Kolarov ode. Jos jednom dokazano, kome god ne treba dizati cenu, nepozeljan je.Last edited by asprilja; 16-10-12, 21:26.Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostTo mora da je brat Vranjes nesudjeni as Crvene Zvezde <3
Ako Bane ne bude igrao za reprezentaciju, slobodno cu da kazem da je Mihajlovic velika 0 od trenera. Tvrdoglavo je to kao mazga. Menadzerska repka svi smo kapija.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Ako je ovo tacno, ipak je Miha jos jedna lutka u necijim rukama, a ovo jos jedna lutkarska predstava.
Još jedna nezvanična informacija je da je Aleksandar Kolarov nateran da promeni broj na dresu. Umesto njegove standardne „jedanaestice“, as Mančester Sitija je večeras morao da nosi dres sa brojem tri. Zanimljivo, broj 11 je tokom igračke karijere u reprezentaciji nosio upravo Siniša Mihajlović...
Igra je ocajna, ne treba bilo sta komentarisati, Djura u napadu ne postoji, mora napolje, ne vredi.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostOn je gospodin, ne treba mu ovaj cirkus.sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
Comment