Ako je sve navedeno istina, neka nas natamburaju Makedonci pa da 11-ica ode u picku milu materinu. Ni igraca mi nece biti zao, ako su svi menadzerske provizije... Sve u materinu...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kvalifikacije za SP 2014 u Brazilu
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Pa da li je moguce da je istina ovo za Baneta i Kolarova, pa ja ne vjerujem. Kakav majmun moras biti da bi otjerao Ivanovica koji svaki put pogine na terenu i za klub i za reprezentaciju, nista ne prica vec samo igra. Ovo za Kolarova je toliko jadno i smijesno da nemam komentar. Kakva smo mi stoka!Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostAko Mikic udje u repku nikad vise necu gledati. Jebem ti fudbal.
Dok Tole ne ode nikad iz kanala necemo izaci.Cuj prvi maj
Comment
-
-
Originally posted by asprilja View PostMa koji bre Tole, pita se koliko ti i ja, to ti je politika, vladari iz senke, tako je od vajkada. Ti ako promenis Toleta, oni samo postave drugog coveka, a ako promenis celu strukturu, samo zasedne druga mafija. Pa nama je Terzic bio predsednik saveza, setite se igraca koji su tada igrali. Bata Bulatovic cim se usprotivio ubijen je na ulazu u savez, ali nas narod slabo pamti i lako ga je izmanipulisati. Prica se i da je Arkan ubijen zbog fudbala.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Prvo ponistili cist gol Benzemi, pa penal Spaniji u sledecem napadu, ali brani mocni Lloris.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Opaaaaaaaaaaaaaaa, veselo!!!!! Penal i crveni...
Eto mu Tomovic, odlicno je odradio rolu!!!
Comment
Comment