7 puta bih bolje vodio tim od Mihajlovica , 7
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kvalifikacije za SP 2014 u Brazilu
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
I opet se zajebala i gledala reprezentaciju...OPET! E kozo jedna!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ušo Bane?????
Ma čovek nije normalan, nema druge....sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Igra brat Fejsa, ali mi imamo dovoljno igraca, ne treba nam Kuzmanovic. Ne treba nam Subotic, sada ni Bane Ivanovic. U narednih par meceva nam nece trebati ni golman kako stvari stoje.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
JEbo mater ako Bjelsa ne bi od nas napravio jednu od najjacih ekipa u svetu.
Vodi ti SLindza Kataniju ipak je ovo prevelik zalogaj za tebe.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Pa mi imamo 5 puta bolja igrace od ovih sto su sad na terenu cast Tosicu,Kolarovu i Tadicu.Imali smo dobrog trenera,ali ga mafija otjerala mi ne da necemo viditi SP2014 nego necemo viditi ni 2022 dok je ovakvo stanje u drzavi i savezu.Ivanovic umjesto Tadica e moj Mihajlovicu."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
-
Comment