Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kvalifikacije za SP 2014 u Brazilu

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Indigo View Post
    Nema potrebe, samo bojkotovati. Ko ih jebe.
    Ma šta bojkotovati? Ova luda nacija će da crkne za ovim jebenim fudbalom... kvarna jaja i truli paradajz... bar da se izduvamo...
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by peca View Post
      ajde, daj jos 7 imena
      Stojkovic - Basta,Ivanovic,Subotic,Kolarov - Kuzmanovic,Matic,L.Markovic,Bosko Jankovic(Ljajic),Tadic - Sulejmani

Znaci od ovih danas samo Kolarov,L.Markovic i Tadic , znaci ne 4 nego 3 ali posto je Stojke povredjen da kazemo da Brkica bi stavio
      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
        I opet se zajebala i gledala reprezentaciju...OPET! E kozo jedna!
        I jaAjd ja cu da budem ovca veceras,vise ne gledam ,nema sanse
        sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
          Ajde Miko ne seri keve ti, gde si Mourinho, nisam te prepoznao.
          Pa ono. I ima pravo. Jebote ako mi jos neko kaze da je Fejsa dobar igrac, zubima cu ga zaklati.
          There's something wrong with me chemically
          Something wrong with me inherently
          The wrong mix in the wrong genes
          I reached the wrong ends by the wrong means
          It was the wrong plan
          In the wrong hands
          With the wrong theory for the wrong man
          The wrong lies, on the wrong vibes
          The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Pade objasnjavanje u sred Kijeva! Za 90 minuta nijednu 100% sansu nisu imali, odavno nekoga ovako rutinski ne dobismo. Sa 10 bodova cekamo novu godinu, borba za prvo mjesto
            sigpic

Comment

• Јадни Хрвати, не знају шта их чека!

Даће мо им фору, изаћиће мо са 10 играча!
              Last edited by Žika; 16-10-12, 22:08.
              sigpic

Comment

Ajde Miko ne seri keve ti, gde si Mourinho, nisam te prepoznao.
                Sta ti znas, Miko gledao Gerija Spida sa 2 godine i analizirao njegovu igru, objasnjavao caletu neke stvari dok mu ovaj daje Juvitana kasicu i Plazmu.
                sigpic

Comment

• Originally posted by Miko View Post
                  Stojkovic - Basta,Ivanovic,Subotic,Kolarov - Kuzmanovic,Matic,L.Markovic,Bosko Jankovic(Ljajic),Tadic - Sulejmani

Znaci od ovih danas samo Kolarov,L.Markovic i Tadic , znaci ne 4 nego 3 ali posto je Stojke povredjen da kazemo da Brkica bi stavio
                  Wada brate on cak i ima pravo.
                  It was the wrong plan
                  In the wrong hands

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                    Sta ti znas, Miko gledao Gerija Spida sa 2 godine i analizirao njegovu igru, objasnjavao caletu neke stvari dok mu ovaj daje Juvitana kasicu i Plazmu.
                    Naravno da sam ga gledao dok je u Licu igrao i igrao manager dosta puta sa Licom Ako te zanima jos neko iz te generacije slobodno kontaktiraj na pp da ne spamujemo
                    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Sad kad i ovdje izbije tuca kao i kod mladih na kraju tekme.
                      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Majstor se malo zajebao. Basta je povredjen, isto vazi i za Stojkovica koji btw nije nas najbolji golman. Brkic nam je najbolji golman, ako nista, bolje da od njih svih brani Aleksic.

Lazar Markovic ne moze da igra vise od 60 minuta, jbg, a ova postava Mikule je sa tri krila i bez napadaca.<3
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by stefan12 View Post
                          Nisam puno iznenadjen,ali ovo je stvarno previse da tjera covjeka da mjenja broj zbog njegove sujete.
                          To nije sujeta nego pokusaj da se isprovocira Kolarov kako bi otisao iz reprezentacije a umesto njega dosao neki drugi igrac koji treba da se proda a Sinisa uzme procenat u dzep. Jasnije?
                          Cuj prvi maj

Comment

Majstor se malo zajebao. Basta je povredjen, isto vazi i za Stojkovica koji btw nije nas najbolji golman. Brkic nam je najbolji golman, ako nista, bolje da od njih svih brani Aleksic.

Lazar Markovic ne moze da igra vise od 60 minuta, jbg, a ova postava Mikule je sa tri krila i bez napadaca.<3
                            Pa mi i ovako nemamo napadaca. Sulejmani je najblizi tome.
                            Ma jok treba Fejsa da mi igra utero sebi koliko je los.
                            Trickovski se igra sa njim, komedija.
                            It was the wrong plan
                            In the wrong hands

Comment

Majstor se malo zajebao. Basta je povredjen, isto vazi i za Stojkovica koji btw nije nas najbolji golman. Brkic nam je najbolji golman, ako nista, bolje da od njih svih brani Aleksic.

Naveo sam ispod tima Brkic umesto Stojketa, nisam znao da je Basta povredjen ali sasvim nebitno ne bi ni igrao da nije , nije bio povredjen pa nije igrao tako da ... Sulejmani uvek pre Djuricica u napad

Comment

• Odmaram mozak uz Spance i Francuze...zaebi i Mihu i sve...

Koscelni napravio cist penal,Ljoris odbranio Fabregasu....Francuzima ponistili diskutabilni gol...;)
                                I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

Working...
                                X