Originally posted by Indigo
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kvalifikacije za SP 2014 u Brazilu
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
-
Originally posted by peca View Postajde, daj jos 7 imena
Znaci od ovih danas samo Kolarov,L.Markovic i Tadic , znaci ne 4 nego 3 ali posto je Stojke povredjen da kazemo da Brkica bi stavioSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostI opet se zajebala i gledala reprezentaciju...OPET! E kozo jedna!sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostAjde Miko ne seri keve ti, gde si Mourinho, nisam te prepoznao.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
-
Originally posted by Miko View PostStojkovic - Basta,Ivanovic,Subotic,Kolarov - Kuzmanovic,Matic,L.Markovic,Bosko Jankovic(Ljajic),Tadic - Sulejmani
Znaci od ovih danas samo Kolarov,L.Markovic i Tadic , znaci ne 4 nego 3 ali posto je Stojke povredjen da kazemo da Brkica bi stavioThere's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostSta ti znas, Miko gledao Gerija Spida sa 2 godine i analizirao njegovu igru, objasnjavao caletu neke stvari dok mu ovaj daje Juvitana kasicu i Plazmu.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Sad kad i ovdje izbije tuca kao i kod mladih na kraju tekme.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Majstor se malo zajebao. Basta je povredjen, isto vazi i za Stojkovica koji btw nije nas najbolji golman. Brkic nam je najbolji golman, ako nista, bolje da od njih svih brani Aleksic.
Lazar Markovic ne moze da igra vise od 60 minuta, jbg, a ova postava Mikule je sa tri krila i bez napadaca.<3sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by stefan12 View PostNisam puno iznenadjen,ali ovo je stvarno previse da tjera covjeka da mjenja broj zbog njegove sujete.Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostMajstor se malo zajebao. Basta je povredjen, isto vazi i za Stojkovica koji btw nije nas najbolji golman. Brkic nam je najbolji golman, ako nista, bolje da od njih svih brani Aleksic.
Lazar Markovic ne moze da igra vise od 60 minuta, jbg, a ova postava Mikule je sa tri krila i bez napadaca.<3
Ma jok treba Fejsa da mi igra utero sebi koliko je los.
Trickovski se igra sa njim, komedija.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostMajstor se malo zajebao. Basta je povredjen, isto vazi i za Stojkovica koji btw nije nas najbolji golman. Brkic nam je najbolji golman, ako nista, bolje da od njih svih brani Aleksic.
Lazar Markovic ne moze da igra vise od 60 minuta, jbg, a ova postava Mikule je sa tri krila i bez napadaca.<3Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment