Ko je sumnjao u poraz Srbije, neka lajka post? XD
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kvalifikacije za SP 2014 u Brazilu
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Stavio covek Kuzmanovica i Tadica na klupu... A,Scepovic do cetvrtka bio povredjen u petak vec igra za reprezentaciju.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostBrajko života ti, kako ovaj uopšte brani za Udineze?
Коларов мени кривац за оба гола, први не бих претерано коментарисао, а код другог непотребан фаул. Било како било, мислим да нас лако не би отворили да нисмо примили онај први гол као деца.
Ален Стевановић, преспор играч, није он за првих 11 никако, не знам шта је Синиша хтео са њим.
Друго, ми шпица немамо, Филип Ђорђевић ниједну лопту да задржи, шпиц, ало ? Баш танак данас, а у осталом ми немом ниједног играча који ће мало да задржи лопту код себе у ногама, да се загради, да измисли нешто, гол једино можемо да дамо на препад преко Ђуричића.
Comment
-
Nije problem u porazu, već u svemu ostalom i tako iz meča u meč. Podavili se svi...
EDIT: Kako bre Brajko usrao se.. usranu motku po njemu... pa on je GOLMANsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Sinisa je izasao da ne primi go, nista Hrvati nisu uradili za 45 minuta, nikakvog rjesenja nemaju, dobili dva poklona i iskoristili. Kolarov je kriv, ali ajde sto je pogrijesio, nego sto on pizdi i trazi ne znam sto umjesto da se vraca dok Olic asistira, on nesto tamo pizdi i protestuje. Falji, Falji. Kakvo bi pljuvanje bilo da Kolarov nije ni igrao, kao sto je trebalo, sad bi bar bilo 0:0.sigpic
Comment
-
Originally posted by AleksaVP View PostPa ovo je cisto igraju koliko da odigraju , imam osecaj da namerno grese ovoliko . Znalo se da necemo imati mnogo sanse ali nisam ocekivao 2 gola deficita na poluvremenu .
Na koju logiku izvede ovo majke ti ?Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Comment