Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kvalifikacije za SP 2014 u Brazilu

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Condition23 View Post
    ...daleko od toga, ali sam ocekivao da mu faca bude malo namrgodjenija, da nema onoliko samopouzdanja i da ne bude mrtav ladan. Cisto malo da mu da na patetici, da iole olaksa narodu. Jok bre, Miha kao da je pobedio Belgiju i pokidao Makedoniju 3-0 <3

Jos nije Zonpija zajebao. Ovaj usred BG pukne 3:1 od Estonije i smeje se ko da je dobio Spaniju 5:0. Kaze: "Idemo u Italiju da pokusamo da izginemo a mozda i da pobedimo."
    sigpic

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
      bez ikakvog sarkazma ili provokacije stvarno me zanima jel takva prica logicna? stvarno nisam upucen al kako ja to vidim covek je valjda zaradio brda para tokom karijere i ne razumem sta ce mu blacenje svog imena(da je seljak seljak je to stoji) i kolko on tu para moze da uzme? pritom moze jos dosta problema sebi da napravi

ako je ova prica sa aleksandrom istinita stvarno ga treba prebiti na ulici
      Ziva istina. Jednostavno to je mafija i ti si unutra. Koliko tajkuna, biznismena, mafijasa ima minimum 20 puta vise para od Sinise i zasto jos zele para, zasto jos rizikuju kad imaju sasvim dovoljno para? Nema ti brate vece droge od novca. Ma koje blacenje imena, mislis da njega boli uvo sto ce da ga pljuje jedan deo naroda jedno vreme pa ce da ga zaborave. Ko sad pljuje Deju Savicevica kao selektora? Pola njih sto ga je pljuvalo i zaboravilo je da je on bio selektor. Ne moze on sebi nikakav problem da napravi, moze samo jos vise novca da napravi.
      Cuj prvi maj

Comment

• Ali kakav faul Ibra napravi kod cetvrtog gola Svedske, cudo Svabe nisu htele da biju sudiju.
        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• To je nasa istina....da bi negde bio trener moras da imas "licencu" za jebanje u bulju....e a ako si sposoban da te jebu u bulju razni menadzeri i na tebi se bogate (a ti kao fol stices neku repiutaciju) onda si dobrodosao.....kakav bre nas fudbal....pola ovih "poznatih:" igraca su tatini sinovi koji su se na taj nacin i dovukli dotle...selekcija je go *urac na svirali....sve je podredjeno licnim interesima a fudbalu NISTA..,,
          Last edited by fudbalinho; 16-10-12, 21:44.

Comment

• Смејао сам се човеку недавно, сад тек изваљујем да је у ствари погодио поенту!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
              Ali kakav faul Ibra napravi kod cetvrtog gola Svedske, cudo Svabe nisu htele da biju sudiju.
              Lakat u glavu , ali sudac nista nije vidio sve mu jebem , evo sta meni pare uzme.

Cist prekrsaj Ibre u napadu

Spoiler

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                Jos nije Zonpija zajebao. Ovaj usred BG pukne 3:1 od Estonije i smeje se ko da je dobio Spaniju 5:0. Kaze: "Idemo u Italiju da pokusamo da izginemo a mozda i da pobedimo."
                Pizon ftw <3

sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Svedjani od 4-0 do 4-4... Podseca me na...Nista.
                  "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post

Смејао сам се човеку недавно, сад тек изваљујем да је у ствари погодио поенту!
                    Prostim jezikom covek sve objasnio bez nekog mrsomudjenja sta se desava kod nas.....

Comment

• Xaxaxaxa
                      Samo nam se vi smejte, ali ova fudbalska ekipa Srbije bi glat došla do polufinala na paraolimpijskim igrama..
                      There's something wrong with me chemically
                      Something wrong with me inherently
                      The wrong mix in the wrong genes
                      I reached the wrong ends by the wrong means
                      It was the wrong plan
                      In the wrong hands
                      With the wrong theory for the wrong man
                      The wrong lies, on the wrong vibes
                      The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post

Смејао сам се човеку недавно, сад тек изваљујем да је у ствари погодио поенту!
                        Objasnio covek, mada tako manje vise funkcionise u celoj Evropi. Jedina razlika je reprezentativni fudbal. Mislim da smo mi jedina zemlja koja tu sama sebe potkopava.

Comment

• Duvajte ga Spanci!
                          Kako smo ih razvalili u drugom, bravo doktori
                          sigpic

Comment

• Francuska izjednacila protiv Spanije skroz zasluzeno...Arbeloa je Cafu za ovog Juanfrana iz Atletica
                            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
                              Pizon ftw <3
                              Al bio je jos jaci kad je gostovao u "Svet sporta" dan posle te utakmice. Evo deo dijaloga sa voditeljkom.

-Kako objasnjavate poraz od Estonije?
                              -Mi smo hteli da igramo fudbal ali su tu sudije kumovale i nisu nam dali da igramo.
                              -Sta mislite kako ce ovaj tezak poraz uticati na nase igrace?
                              -Nasi igraci su navikli da gube utakmice i to im nece biti nikakav problem.
                              -Da li cete zvati Klea?
                              -Jel on dobio pasos?
                              -Jeste.
                              -Jesi ti videla?
                              -Nisam.
                              -E nisam ni ja, kad budem video mozda cu ga i zvati.
                              sigpic

Comment

• Jos ga Ibraimi zabi .
                                Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

Working...
                                X