Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prijateljske utakmice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by AK47 View Post
    Hernandes je igrac koji se trenutno najbolje na svijetu sluzi podjednako dobro sa obje noge,znaci gotovo da nema nikakve razlike mada je covjek ljevak...on puca penale i desnom i lijevom kao i slobodnjake u zavisnosti od pozicije s koje se suta,udaljenost-nebitna
    Pa nemoj mi Akane to, sve mislim za Chicharita pricas... Strasan igrac Hernanes...

Ovaj Brazil nikad losiji, toliko sve izgleda slabo sem odbrane, od trenera preko izbora igraca, kada vidim da Fred i njemu slicni igraju, zgrozim se. Nisam gledao tekmu, ali po komentarima vidim da je Neymar opet pokazao koliko je mocan. Jedva cekam da ga vidim u Barci, da vidimo mi zapravo koliko je on dobar igrac. Eto spomenuste Costu, jest' on prljav igrac, i ja sam ga prvi omalovazavao, ali kakav je to radnik, neverovatno, jedan od onih igraca koji nije super atraktivan, ali covek radi svoj posao strasno, moze da igra bukvalno bilo gde na terenu. I njega nema ni na klupi...
    Sramota je to ko sve treba da igra za Brazil i kakvi igraci ovde nedostaju, mogao bi ih nabrojati, al' me iskreno mrzi. A sto se tice Engleske, samo treba pogledati coveka koji ih vodi, i jasno je da oni nece daleko na SP, kao ni Brazil.

Pored Argentine, Kolumbija igra mozda i jedan od najjacih fudbala trenutno, a kako i nece kad imaju jedan sjajan tim, nadosla generacija, ne bas kao Belgijanci, ali slicno tome. Jedva cekam da vidim ove dve repke na SP, Belgija ce posebno biti dobra za gledanje, polako postavljaju sistem i sve dolazi na svoje, nije to vise skup pojedinaca, iako moze daleko bolje, ali Wilmots ih koci...
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• Зато се изглупирао у Дербију Рима, мсм Хернанес, шутирао пенал слабијом и промашио исти, након тога и сам скривио пенал кад је Тоти поравнао на 1:1.

Иначе да, Хернанес много јак играч и срећа је за Лацио што нема жељу да иде, после Купа изјавио да жели да продужи уговор.

Comment

• Aaaa ovo tek sada vidim...

Ajmo nožice gore

Čuj, trening na Kopakabani

Ostatak ovde
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Fresko,shvatio si sta je pisac htio da kaze
          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Почела је пријатељска имзеђу Бразила и Француске.

0:0 за сад,15 минут.
            Last edited by MilošCZBG; 09-06-13, 20:17.
            Деца смо Новог Сада сви те Звездо волимо..

Comment

• Payet se sprda veceras...
              sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Sto Luiz udara...Mnogo ostro Brazil igra, ko bi rekao..
                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Нејимар

Comment

• Hulkara u elementu.
                    Ovi Francuzi bi mogli da rade na igri, ne da menjaju dresove...
                    "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Luiz, Hulk, Alves, i ne znam ko sve bolje izvodi slobodnjake od sminkera... Ali mora on, jer je novopecena zvezda. Slabo sta Brazil odradio, Hulk par pura probio po desnoj. Mada ni Francuzi nista specijalno, mada Payet i Valbuena sjajno orkestriraju, a vidim i Guilavogui dobio mesto u startnoj...
                      sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Ovaj Payet je jedan vrlo intersantan dribler,protiv Urugvaja covjek neke nove stvari pokazao
                        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Kakva je zivotinja Guilavogui

Dakle, ti si portir!

Comment

• Jede sve zivo, razbijac.

Stisnuo Brazil malo, ali jalovo, nema ko da zavrsi. Da mi je neko rekao da Brazil, sila fudbala ne moze da ima krstenog napadaca posle svih onih godina slave, Romaria, Fenomena, i ostalih, tacno bi mu lupio samar...
                            sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Sakho neverovatan zasad, nista nije proslo pored njega

Dakle, ti si portir!

Comment

• Нити ће

Comment

Working...