Originally posted by AK47
View Post

Ovaj Brazil nikad losiji, toliko sve izgleda slabo sem odbrane, od trenera preko izbora igraca, kada vidim da Fred i njemu slicni igraju, zgrozim se. Nisam gledao tekmu, ali po komentarima vidim da je Neymar opet pokazao koliko je mocan. Jedva cekam da ga vidim u Barci, da vidimo mi zapravo koliko je on dobar igrac. Eto spomenuste Costu, jest' on prljav igrac, i ja sam ga prvi omalovazavao, ali kakav je to radnik, neverovatno, jedan od onih igraca koji nije super atraktivan, ali covek radi svoj posao strasno, moze da igra bukvalno bilo gde na terenu. I njega nema ni na klupi...
Sramota je to ko sve treba da igra za Brazil i kakvi igraci ovde nedostaju, mogao bi ih nabrojati, al' me iskreno mrzi. A sto se tice Engleske, samo treba pogledati coveka koji ih vodi, i jasno je da oni nece daleko na SP, kao ni Brazil.
Pored Argentine, Kolumbija igra mozda i jedan od najjacih fudbala trenutno, a kako i nece kad imaju jedan sjajan tim, nadosla generacija, ne bas kao Belgijanci, ali slicno tome. Jedva cekam da vidim ove dve repke na SP, Belgija ce posebno biti dobra za gledanje, polako postavljaju sistem i sve dolazi na svoje, nije to vise skup pojedinaca, iako moze daleko bolje, ali Wilmots ih koci...
Comment